Ultrasonda kaç folikul gorunmustu tedaviye baslamadanBenim amh degerim 5.6 idi canim . Antral folikol sayisi ne canım tam anlayamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrasonda kaç folikul gorunmustu tedaviye baslamadanBenim amh degerim 5.6 idi canim . Antral folikol sayisi ne canım tam anlayamadım.
Benim cok uzamisti ya :)
Bisey dicem ya gecen ay ayin 28 imde adet olmustum 2 gun oncede tranfer oldum normalde adet olmadan2 3 oncesinden leke gelir az once lavaboya gttim lekeleke bisiler geliyor acaba adet mi oluuorum ya sinir oldim suan da ben tutmadi mi ki. Adet olcam gibide kasiklarim agrio resmenBu ay transferim var regl olmayı bekliyorum
Sen kac yumurta oluştu onu mu soruyorsun. Onu soruyorsan 23 ...Ultrasonda kaç folikul gorunmustu tedaviye baslamadan
Bisey dicem ya gecen ay ayin 28 imde adet olmustum 2 gun oncede tranfer oldum normalde adet olmadan2 3 oncesinden leke gelir az once lavaboya gttim lekeleke bisiler geliyor acaba adet mi oluuorum ya sinir oldim suan da ben tutmadi mi ki. Adet olcam gibide kasiklarim agrio resmen
Nasil ya tuttumu ki onu mu diyorsunuz am daha 3 cu gun tutmasi normalmi bu benim 4 cu denemem digerlerinde de olmamıştı hemen erken belirti verirmi mi.adet olcak gbi sanki ya onun lekesi gibi geldiSüper :) demekki yerleşme kanaması oldu ve bebeğiniz sizinle
Nasil ya tuttumu ki onu mu diyorsunuz am daha 3 cu gun tutmasi normalmi bu benim 4 cu denemem digerlerinde de olmamıştı hemen erken belirti verirmi mi.adet olcak gbi sanki ya onun lekesi gibi geldi
Evet canim 5 ci gun ebriyosu .vala agzin bal yesin :) keske olsa artik okadar umudum kesildiki anlatamam . Ama gecen ay da 28 inde adet olmustum .surda 4 gub kalinca kesin oluyorum adet diyorumEğer 5. Gün embriyosuyda 2-3 gün içerisinde tutunma oluyormuş
Bisey dicem ya gecen ay ayin 28 imde adet olmustum 2 gun oncede tranfer oldum normalde adet olmadan2 3 oncesinden leke gelir az once lavaboya gttim lekeleke bisiler geliyor acaba adet mi oluuorum ya sinir oldim suan da ben tutmadi mi ki. Adet olcam gibide kasiklarim agrio resmen
Nasil ya tuttumu ki onu mu diyorsunuz am daha 3 cu gun tutmasi normalmi bu benim 4 cu denemem digerlerinde de olmamıştı hemen erken belirti verirmi mi.adet olcak gbi sanki ya onun lekesi gibi geldi
Evet canim 5 ci gun ebriyosu .vala agzin bal yesin :) keske olsa artik okadar umudum kesildiki anlatamam . Ama gecen ay da 28 inde adet olmustum .surda 4 gub kalinca kesin oluyorum adet diyorum
Ne bilim canim insan artık bi olumsuz bisey olunca otomatikman negatif dusunuyor doktora sordum lekenin hicbir açıklaması yok suanda ilaclarina deva dedj.kullandığın jel de leke yapabilir dediNeden bu kadar olumsuzun canım daha 2 gündür seninle negatif düşünme bence inş tutunma belirtisidir
Merhaba,
Size birsey sorabilirmiyim? Bende lucrin depot 3.75 UC ay baskilama yapildiktan sonra transfer olucak. Resveratrol kullanmayi dusumuyorum 1000mg gunde iki kez.. siz doktor tavsiyesi Ile mi kullandiniz? Bende adenomyosis var, yaygin bir sekilde... Ne kadar dozumu kullandiniz?
Cok tesekkurler
Merhaba bende doktora sorarak kullaniyorum ama zararı olmuyor zaten kist için veriliyor ResvartrolMerhaba,
Size birsey sorabilirmiyim? Bende lucrin depot 3.75 UC ay baskilama yapildiktan sonra transfer olucak. Resveratrol kullanmayi dusumuyorum 1000mg gunde iki kez.. siz doktor tavsiyesi Ile mi kullandiniz? Bende adenomyosis var, yaygin bir sekilde... Ne kadar dozumu kullandiniz?
Cok tesekkurler
Adenomiyosiz ney mis ki acabaBende de adenomiyozis varmış
Bende de var maalesefBende de adenomiyozis varmış