Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Bu ay transferim var regl olmayı bekliyorum
Bisey dicem ya gecen ay ayin 28 imde adet olmustum 2 gun oncede tranfer oldum normalde adet olmadan2 3 oncesinden leke gelir az once lavaboya gttim lekeleke bisiler geliyor acaba adet mi oluuorum ya sinir oldim suan da ben :KK43: tutmadi mi ki. Adet olcam gibide kasiklarim agrio resmen

Bisey dicem ya gecen ay ayin 28 imde adet olmustum 2 gun oncede tranfer oldum normalde adet olmadan2 3 oncesinden leke gelir az once lavaboya gttim lekeleke bisiler geliyor acaba adet mi oluuorum ya sinir oldim suan da ben :KK43: tutmadi mi ki. Adet olcam gibide kasiklarim agrio resmen

Süper :) demekki yerleşme kanaması oldu ve bebeğiniz sizinle

Süper :) demekki yerleşme kanaması oldu ve bebeğiniz sizinle
Nasil ya tuttumu ki onu mu diyorsunuz am daha 3 cu gun tutmasi normalmi bu benim 4 cu denemem digerlerinde de olmamıştı hemen erken belirti verirmi mi.adet olcak gbi sanki ya onun lekesi gibi geldi

Nasil ya tuttumu ki onu mu diyorsunuz am daha 3 cu gun tutmasi normalmi bu benim 4 cu denemem digerlerinde de olmamıştı hemen erken belirti verirmi mi.adet olcak gbi sanki ya onun lekesi gibi geldi

Eğer 5. Gün embriyosuyda 2-3 gün içerisinde tutunma oluyormuş

Canim cok erken degil mi ya daha pazartesi transfer oldum bugun carsamba cok erken belirti gibime geliyor . Pek inanamiyorum icim suanda bi kotu ki sanki adet olcam ya .ne bilim anlamadm .jel den de olur diolar .boyle durum yasayip hamile kalanlar varmiki .

Eğer 5. Gün embriyosuyda 2-3 gün içerisinde tutunma oluyormuş
Evet canim 5 ci gun ebriyosu .vala agzin bal yesin :) keske olsa artik okadar umudum kesildiki anlatamam . Ama gecen ay da 28 inde adet olmustum .surda 4 gub kalinca kesin oluyorum adet diyorum

Yerleşme kanaması olabilir mi acaba çünkü daha 2 gün olmus transfer olalı reglin hemen geleceğini sanmıyorum

Neden bu kadar olumsuzun canım daha 2 gündür seninle negatif düşünme bence inş tutunma belirtisidir
Evet canim 5 ci gun ebriyosu .vala agzin bal yesin :) keske olsa artik okadar umudum kesildiki anlatamam . Ama gecen ay da 28 inde adet olmustum .surda 4 gub kalinca kesin oluyorum adet diyorum

Neden bu kadar olumsuzun canım daha 2 gündür seninle negatif düşünme bence inş tutunma belirtisidir
Ne bilim canim insan artık bi olumsuz bisey olunca otomatikman negatif dusunuyor doktora sordum lekenin hicbir açıklaması yok suanda ilaclarina deva dedj.kullandığın jel de leke yapabilir dedi

Kizlar 2 ci gun gelen leke daha hic gelme di. Acaba jel denmi oldu ki .. o gun kasik agrilarimda olmustu .ama suanda hicbir belirtim yok hatta ise bile basladim bugun 4 cu gunum trasnferin.

Merhaba,

Size birsey sorabilirmiyim? Bende lucrin depot 3.75 UC ay baskilama yapildiktan sonra transfer olucak. Resveratrol kullanmayi dusumuyorum 1000mg gunde iki kez.. siz doktor tavsiyesi Ile mi kullandiniz? Bende adenomyosis var, yaygin bir sekilde... Ne kadar dozumu kullandiniz?

Cok tesekkurler

Merhaba,

Size birsey sorabilirmiyim? Bende lucrin depot 3.75 UC ay baskilama yapildiktan sonra transfer olucak. Resveratrol kullanmayi dusumuyorum 1000mg gunde iki kez.. siz doktor tavsiyesi Ile mi kullandiniz? Bende adenomyosis var, yaygin bir sekilde... Ne kadar dozumu kullandiniz?

Cok tesekkurler
Merhaba,

Cok tesekkurler
Merhaba bende doktora sorarak kullaniyorum ama zararı olmuyor zaten kist için veriliyor Resvartrol

X