- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Endometriozis yok bende adenomiyozis var yumurtalıklarım temiz gözüküyor rahimde ve bağırsaklarda gözüküyorÇikolata kisti olan çoğu hastada olan birşeymiş bu. Geçici menopozla baskılanıyormuş. Siz zaten geçici menopozda değil misiniz? Kaç aydır adet görmüyorsunuz?
Bu adenomiyozis le endometriozis kardeş gibi düşün dedi doktor.. biri yumurtalıkta rezervi düşürüyor biri rahimi yaslandiriyor dediO nasıl bi kist acaba sonradan mı olustu
Bu adenomiyozis le endometriozis kardeş gibi düşün dedi doktor.. biri yumurtalıkta rezervi düşürüyor biri rahimi yaslandiriyor dedi
Evet biraz daha küçülmesini istiyorPeki siz zaten geçici menopozda değil misiniz? Geçici menopoz bunu azaltıyor diye biliyorum. Bir ay daha mı menopoza sokalım dediler?
Merhaba nasılsınız arkadaşlar çikolata kistinize ameliyat öneren doktor oldu mu hiç benim gittiğim doktor bu kistler kaliteyi çok bozuyor tüp bebek deneseniz bile kistlerle tutmaz dedi ameliyat olursam da iyice biter rezervim
Hiç denenmedi ben de ameliyat olmam büyük ihtimal birden menepoza bile sokabilir hayatımızın sağlık da önemli öyle riski göze alamamBana hiç bir doktor ameliyat önermedi hatta iyiki ameliyat olmamışsın hiç dediler. Geçici menopozla kistlerinizi baskılamayı denediniz mi hiç?
Sizin tek yumurtalıkta mı kist var diğeri tamamen kistsiz mi bu şansınızı arttırırBana hiç bir doktor ameliyat önermedi hatta iyiki ameliyat olmamışsın hiç dediler. Geçici menopozla kistlerinizi baskılamayı denediniz mi hiç?
Sizin tek yumurtalıkta mı kist var diğeri tamamen kistsiz mi bu şansınızı arttırır
İnşaallah sağlıkla gelir bebeğinizBen sağda yok solda var.
İnşaallah sağlıkla gelir bebeğiniz
Boyum 1.65 kilom 63 :)Kilo boy kaç canım senin
Lucrin yumurtalari kistleri bastirmak icim degol miydi .bn ilk tup bebek denemem de 3 aylik kullanmistim kistlerimd3 bayagi kuculme olmustu ama ne yazikki tutmadi tabi ama senin niye buyumus onu anlamis degilimArkadaslar merhana oncelikle herkese tedavilerinde aabir ve.kucaklarinda bebis gormeyi diliyorum. Benim bir sorum olacakti. Martin 14 unde lucrin vuruldum 1 aylik. Nisanin 14 un de de vurulcam. Mayista kismetse ilk tup bebek denemem olacak. Gecen haftada endometriozis yuzunden amleoyat ve histeroskopi oldum. Ameliyattan 1 hafta sonra sol yumurtada 33mm kist gozuktu doktorum lucrin yapar dedi basina boyle bisey geleniniz var mi ?
Ben cok ari sutu kullandm ama gene cok aham saham kalitede degil 7 tane 5ci gun ebriyosu oldu bende . 6 tanesi 3AA 1 tanesi 4BB degerinde .bugun tekrar transfer oldum ama.nasip kismet iyinin kotusu benmkiArı sütü de kullansaydin keşke
Amh niz kactı.antral folikül sayısı kactı iğnelere baslamadanBen cok ari sutu kullandm ama gene cok aham saham kalitede degil 7 tane 5ci gun ebriyosu oldu bende . 6 tanesi 3AA 1 tanesi 4BB degerinde .bugun tekrar transfer oldum ama.nasip kismet iyinin kotusu benmki
Benim cok uzamisti ya :)Reglin 21.günü lucrin vurulduğunda regl uzayan var mı
Benim amh degerim 5.6 idi canim . Antral folikol sayisi ne canım tam anlayamadım.Amh niz kactı.antral folikül sayısı kactı iğnelere baslamadan