Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Doktorlar gerekli görse yapardi heralde ama dun uzun uzun sadece beslenme dikkar et kesinlikle hazir gidalar yemiceksin dedi spor sart dedi . Bn doktora gidipte hocam bana genetik test yap nasil dicemmki :) peki kaca yapiliyor ve ya devlette yapilirmi

Bitkisel be onerdi

İnternet sitesinde gorseldeki kutunun uzerinden okudum içeriğini.yurtdısındaki sitelerde yorum bulbilirsin sanırım.yararlı östrojenleri arttırıyomus
Yani yararli bisey olmasa doktor önermezdi galiba . 4 kere tup bebek yaptrdim ama sonuc negatif . Ama bunlardan once saglikli beslenceksin yesillik ye spor yap dedi . Hazir gidalar yasak bugun den basladim

Him benimkide yumurtalıklarda iste her ikisinde . Rahim de olunca da kotu yarabbim peki alinmiyormu . Benmkini hcbir doktor alalim demedi yumurta rezervini dusurdugu icin almadilar ama yumurtlarin kalitesini cok bozuyormus
Rahim toparlıyor yine canım yaşlansa da embriyo tutunuyor bir şekilde ama yumurta yaşlanması daha zor gibi

Evet yumurtada ki daha zor ama aman bu kistlerin hepsi zor bi sekilde ugras veriyoruz hepimiz cozum ariyoruz birbimizden
Sen kistlerini ne zaman öğrendin Canım ağrı ya da şişlinlik şikayeti var mı bi de sağlık açısından da zor biz hep bebek diye düşünüyoruz ama

Sen kistlerini ne zaman öğrendin Canım ağrı ya da şişlinlik şikayeti var mı bi de sağlık açısından da zor biz hep bebek diye düşünüyoruz ama
Benim.kistlerim ta bekarken vardi ama o zaman bn cikilota kisti neymiş bilmezdim..bu kadar engle olcaginida blmezdm adet donemimde cok agri yapio hemde asiri . Bebek bnde 2 yildir dusunuyom yok iste 4 tup bebek denedik negatif

Benim.kistlerim ta bekarken vardi ama o zaman bn cikilota kisti neymiş bilmezdim..bu kadar engle olcaginida blmezdm adet donemimde cok agri yapio hemde asiri . Bebek bnde 2 yildir dusunuyom yok iste 4 tup bebek denedik negatif
Benim adet dönemi ağrım olmuyor da öyle şişkinlik çok kaşıklarımda sanki bazen bir kilo taşıyorum Allah şifa bebek versin sağlıkla hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…