Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

İçini ferah tut ben birinci kalite beşinci gün embriyo olup iki embriyo transfer edilip tutmayanlari da gördüm .. Allah'a kalmış o ne Zaman derse.. biz nasibimizi yaşıyoruz
Yani orasida dogru simdi ebriyolog bana hergun tarcinli limonlu su icmemi ya da karbonatlı su icmemi onerdi
Transfere kadar kilo vermemi söyledi. Sebze agirlikli beslen falan dedi bakalim 3 gundur yapiyorum bugunde adet oldum bide grip oldum :KK43: siskinligim azaldi biraz daha cok sukir. Aynen dedigin gbi 1 ci kalite olup tutmayanlarda oluo kalitesi olup tutanlarda biraz nasip isi hakkimizda hayirlisi olsun

Yani orasida dogru simdi ebriyolog bana hergun tarcinli limonlu su icmemi ya da karbonatlı su icmemi onerdi
Transfere kadar kilo vermemi söyledi. Sebze agirlikli beslen falan dedi bakalim 3 gundur yapiyorum bugunde adet oldum bide grip oldum :KK43: siskinligim azaldi biraz daha cok sukir. Aynen dedigin gbi 1 ci kalite olup tutmayanlarda oluo kalitesi olup tutanlarda biraz nasip isi hakkimizda hayirlisi olsun
Kilo boy kaç canım senin

Arkadaslar merhana oncelikle herkese tedavilerinde aabir ve.kucaklarinda bebis gormeyi diliyorum. Benim bir sorum olacakti. Martin 14 unde lucrin vuruldum 1 aylik. Nisanin 14 un de de vurulcam. Mayista kismetse ilk tup bebek denemem olacak. Gecen haftada endometriozis yuzunden amleoyat ve histeroskopi oldum. Ameliyattan 1 hafta sonra sol yumurtada 33mm kist gozuktu doktorum lucrin yapar dedi basina boyle bisey geleniniz var mi ?

Arkadaslar merhana oncelikle herkese tedavilerinde aabir ve.kucaklarinda bebis gormeyi diliyorum. Benim bir sorum olacakti. Martin 14 unde lucrin vuruldum 1 aylik. Nisanin 14 un de de vurulcam. Mayista kismetse ilk tup bebek denemem olacak. Gecen haftada endometriozis yuzunden amleoyat ve histeroskopi oldum. Ameliyattan 1 hafta sonra sol yumurtada 33mm kist gozuktu doktorum lucrin yapar dedi basina boyle bisey geleniniz var mi ?
Merhaba geçmiş olsun.. lucrin benim bildiğim tam tersi kucultuyor yada baskılama ve sabitlemek için yapılıyor bana o yüzden vuruldu

Merhaba geçmiş olsun.. lucrin benim bildiğim tam tersi kucultuyor yada baskılama ve sabitlemek için yapılıyor bana o yüzden vuruldu
Merhaba cevabiniz icin tesekkurederim evet bende de yumurtalar baskilansin diye yapildi ama daha 1 hafta once ameliyat olup 1 hafta sonra bu olunca cok uzuldim acikcasi yan etkiledinde yaziyo belki de yan etki yapti :KK43:

Merhaba cevabiniz icin tesekkurederim evet bende de yumurtalar baskilansin diye yapildi ama daha 1 hafta once ameliyat olup 1 hafta sonra bu olunca cok uzuldim acikcasi yan etkiledinde yaziyo belki de yan etki yapti :KK43:
Ameliyat kesin çözüm değil ama büyük olunca mecburen yapılıyor Endo çok tehlikeli
El

Milletin lafına hiç bakma canım...çikolata kisstinde uzman bi dr bul ve git öyle ameliyat derse hemen masayada yatma..ben bilsem çok önceden tüp yaptırırdım, 5 gün hastanede kaldım kimse aramadı erkek tarafından tüp bebek yapıyoz deyince başladılar akıl vermeye tek dr yetinme bilmem ne..ama ben dr umdan emindim çünkü adam işinde iyi ve bana 3 yol sundu kistlerin çok büyük dedi 1- kistlerini alıcaz ama bunun riski erken menapoz dedi 2-sağdakileri alcaz soldakini aspire etcez dedi he 2_3 aya tekrar büyür ve yine tüp bebek gerekebilir dedi 3-direk tüp bebek dedi..tabi ağla ağla öldüm, dedim ne önerirsinis ben sana 3 yol çizdim inan yerinde olsam bende hangi yolu seçerdim bilmem çok zor karar dedi..dedim tüp yapalım olmazsa ameliyat illa olacaz tamam dedi yumurta toplama günü başardık tebrikler iyiki tüp bebeği seçmişiz çok iyi tepki verdi dedi..Allahım tamamına erdirsin inşallahh..dr a güven çok önimli şimdi bile diyorum kistlerimi aldırmam gerekse gene bu adama gelirim..bana kistlerini aldırcağın zaman öyle herkese aldırma dedi bu ameliyatı yapanın en az 10 yıllık cerrahi geçmişi olması lazım unutma bu basit bi ameliyat degil dedi...etrafa bakma kaç yıllık evli olursan ol bu kistler dr uma göre bizim rahmimizi yumurtalarımızı ğünde 4 ğün yaşlandırıyomuş..kimseye eyvallahım yok yaşadığım süreçte yanımda olanlarıda biliyorum olmayanınıda...sen tedavini erteleme canım..bizim sınavımız bu...dr bu kistlerin genetik olabilceğini beslenme vs bile çok etkilediğini söylemişti bana...kafanısa takılan bişe olursa sorun kızlar..banada dua edin...bende sizin için ediyorum..Rabbim kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın inşallah

merhaba.
Doktorunuz kimdir acaba?

Tesekkurler

Ben dün adet olmadan iğnelere başladım. Kistimin olduğu tarafta 1 folikül, sağ tarafta 7-8 folikül gördü doktorum. Cumartesi günü kontrolüm var. Umarım bu sefer kaliteli olur yumurtalarım. 4 aydır vitamin ve bioesteron kullanıyorum.

Ben dün adet olmadan iğnelere başladım. Kistimin olduğu tarafta 1 folikül, sağ tarafta 7-8 folikül gördü doktorum. Cumartesi günü kontrolüm var. Umarım bu sefer kaliteli olur yumurtalarım. 4 aydır vitamin ve bioesteron kullanıyorum.
Arı sütü de kullansaydin keşke

Arı sütü de kullansaydin keşke

Ne kullanmadım ki onuda kullandım :) günde 10 a yakın vitamin bal polen arısütü bioesteron.
Bu sefer diğer tedavilerimden farklı olarak sadece gonal f değil, menopur ve genatropin iğnede verdi. Bakalım görücez. Herşeyin hayırlısı.

Selam arkadaşlar ocak ayından 1 dondurulmuş embriyom var.Reglimin 8.günü geçen cuma reglimin 3.günü muayene old doktor birşey dememişti bugün bazı sebeplerden dolayı gittik ve transferi istedik. Cyclo diye bir ilaç verdi reglin 2 veya 5.günü başlanıyor bugün 8.günüm birşey olmaz dedi ama pek içime sinmedi daha önce bu ilaç bende kist yapmıştı. 21.günde gel lucrin vericez dedi sonra regl olcakmisim ondan sonra transfer yapıcaz dedi beni aydınlatabilir misiniz

Ne kullanmadım ki onuda kullandım :) günde 10 a yakın vitamin bal polen arısütü bioesteron.
Bu sefer diğer tedavilerimden farklı olarak sadece gonal f değil, menopur ve genatropin iğnede verdi. Bakalım görücez. Herşeyin hayırlısı.
İnşallah güzel gelişir yumurtalar ve kaliteli çıkar 🙏
Ben bir sürü şey kullandım faydasını gördüm

Selam arkadaşlar ocak ayından 1 dondurulmuş embriyom var.Reglimin 8.günü geçen cuma reglimin 3.günü muayene old doktor birşey dememişti bugün bazı sebeplerden dolayı gittik ve transferi istedik. Cyclo diye bir ilaç verdi reglin 2 veya 5.günü başlanıyor bugün 8.günüm birşey olmaz dedi ama pek içime sinmedi daha önce bu ilaç bende kist yapmıştı. 21.günde gel lucrin vericez dedi sonra regl olcakmisim ondan sonra transfer yapıcaz dedi beni aydınlatabilir misiniz
Bende lucrin kullandım 21.gub başladım baskilamak için ..ama yumurta toplama işi içindi.. seninki farklı bir protokol uygulamış bir sürü değişik protokol var

Bende adenomiyozis varmış.. bir ay daha erteleyip tam sıfırlamak istedi kistleri

Çikolata kisti olan çoğu hastada olan birşeymiş bu. Geçici menopozla baskılanıyormuş. Siz zaten geçici menopozda değil misiniz? Kaç aydır adet görmüyorsunuz?

X