Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Kese görünüp düşerse normal düşük oluyor o, kimyasal gebelikteki mantık kese görünmeden sadece kanda çıkması

Kızlar tüp bebeğe 2 ay ara verdik o süre zarfında başka doktora gttim doktora bütün geçmişimi anlattım zaten ekranında diğer yapılan tahlilleri tetkikleri gördü. Bana öncelikle tüp bebeğe erken başladığımı söyledi. Aşılama olabilir ama tüp bebek için biraz bekleseydin dedi .cikilota kisti gebeliğe engel değil ama gebeligide zorlaştırır dedi.kan tahlili ve idrar tahlili yaptı. Idrarda aşırı enfeksiyon ıltihap var dedi yani rahim de ıste.oncelikle bunu halletmeden neden bu adamlara geçildi dedi .iLac verdi. Hem fitil hem antipiyorik 3 gunluk .Bana kalırsa biraz tüp bebeğe ara ver zaten 2 embrion var dedi biraz kendini ve yumurtaliklarini rahatlar çok yıpratıyor bu ilaçlar dedi .öncelikle yumurtanı rahatlatan bi ilaç verdi
Birde inofolic diye suda çözünen bi 10 gunluk filit asit ve hamileligi kolaylaştırıcı bi ilaç verdi bunları kullan adet 2 .çi günü gel dedi. Bu inofolic nedir acaba. Sizce ara versek mi smdi hep kafam karşıtı

Canım ben 2 aşılama denedim malesef negatif oldu, doktorun doğru söylemiş ama nasip işi. Evet bence de beklemek iyi olabilir ama bu bekleme sürecinde kisti baskılamaya devam edecek visanne tarzı bir ilaç kullanmak da fayda var bence. Benim de taze transferler hep olumsuz oldu bu sefer dondurulmuş denicez o yüzden. İnofolic hem folik asit hem de içinde insülin düzeyini ayarlayan inozitol diye bir madde var insülin değeri güzel olunca yumurtalar da daha kaliteli oluyormuş ben aylarca kullandım. Doktorum verdiği diğer ilaç ne?

Öncelikle iltihapi giderelim dedi bana .iltihap varken olmamasida çok doğal dedi .bide kan sulandırıcı verdi bana .vala bn doktorları anlamiom biri başka diğeri başka dio ya zaten tüp bebek illaki yapcam iki ay sonra ama şuanda iki ay bi doğal denicem kafam rahat hemde iltihapta bi yok olsun sonuçta tüp bebek yaparken de önemli bebek için
Hemde rahimde bi rahatlasın yumurtalarda rahatlasın dedi.inofolic vermiş ac karnına günde 2 defa .hamileliği kolaylaştırıo dedi buğu içmeye basladim. Ne bilim ne yapcami bnde bilmiom artık.

Ben taze embriyo koydurmamistim ki cnim 2 ay dondurulmuş bekledi 3Aa kalite değerindeydi . Hemde 2 tane embrio koydurdum kimyasal gebelikle sonuclandi .son iki embrio kaldı bu sefer tek koycak rabbim ıns verir

Ben taze embriyo koydurmamistim ki cnim 2 ay dondurulmuş bekledi 3Aa kalite değerindeydi . Hemde 2 tane embrio koydurdum kimyasal gebelikle sonuclandi .son iki embrio kaldı bu sefer tek koycak rabbim ıns verir
Canım sen kafanı rahatlat olur eminim bi süre düşünme bile Allah büyük

Merhaba, lucrin depot ile ilgili bilgi ararken sizin yazdıklarınızı buldum, benimde yaşık gerrği önce embriyolar oluşturulup sonduruldu, ardından iki ay menapoza sokulucam, rahmimdeki myomları baskılayıp sonrasında transfer olacak? Durumumuz benziyor, herhangi bir gelişme yaşadınız mı?

Canım ben şuan transfere hazırlık aşamasındayım. 3 ay geçici menapoz uygulandı. Bu ay transfer inşallah

Canım ben şuan transfere hazırlık aşamasındayım. 3 ay geçici menapoz uygulandı. Bu ay transfer inşallah
Benimde sanırım iki ay uygulanacak, sürdçten bahsedebilirmisin canım? Dün ilk iğneyi oldum, reglimşn ikinci günüydü, diğer ayın 7 sinde bir kez daha vurul, 10 undada muayeneye gel dedi dr! Myomlara bakacakmış ne kadar baskıladı diye, tamam derse regl olmamı mı bekleyecek yoksa hemen estrofememi başlayacağız acaba? Çok sıkıntısını yaşarmıyım bu geçici menapozun?

Sorunu görünce cevap vermek istedim. Ben şubat ayından Mayıs’a kadar 3 doz oldum iğneyi. 2 doz yetmedi küçültmeye kisti. Sonra adeti beklemeden tarih verdi doktor ve transfer sürecine başladık. Son iğneden 2 hafta filandı. Sıkıntısı oluyor biraz, sıcak basması, uykusuzluk filan yaptı bende.

Canım bana decapeptyl yapıldı iğne olarak. Yum toplamadan 4-5 gün sonra adet oldum 3.gün ilk iğne yapıldı sonra 3 hafta ara ile hep yapıldı o iğne 3 ay boyunca ve ben bi daha hiç adet olmadım. Son İğnenin üstünden 3 hafta geçti kontrole gittim şimdi estrafem, vitaminler, kortizon ilacı, antibiyotik vs başlattı. Bu 2 hafta kullanıcam ilaçları, rahim kalınlaşınca transfer olacak. Hiç adet olmadan transfer olucak yani

Geçici menapozda ben çok sıkıntı yaşadım ama benim yaza denk gelmesi kötü oldu. İzmirdeyim hava acayip sıcaktı zaten. Sıcak basması bi anda geliveriyor kafan ateş topu oluyor sanki. Stres, gerginlik, duygusallık vs de yaptırıyor. Vajinal kuruluk yapıyor malesef, ilişki esnasında çok can yakıyor bu durum, zaten istek filan da azalıyor. Bi de ben hipotiroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum, geçici menapoz tsh değerimi düşürmüş ilaç fazla gelmiş o da çok sıkıntı yaptı içimden çığlık atmak geliyordu, boğuluvercekmişim gibi bir iç sıkıntı oluyordu; ilacın fazla geldiğini anlayınca dozunu azalttım biraz rahatladım. Öyle böyle derken geçti gitti işte.

Evet bi de uykusuzluk vardı onu yazmayı unutmuşum. Gece deliksiz uyuyan ben sürekli uyanır olmuştum ama sıcaklarında etkisi vardı tabi

Bu kadar olumsuzluk yazdım ama herkesin bünyesi farklı tabi. Herkes benim gibi yoğun yaşamayabilir bunları

Ama sonucu iyi olmuş demekki ne dersin? Ayy hadi inşallah sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza, çok teşekkürler cevap için

Bu kadar olumsuzluk yazdım ama herkesin bünyesi farklı tabi. Herkes benim gibi yoğun yaşamayabilir bunları
Çok sağol arkadaşım, aşağı yukarı kacamda birşeyler belirdi süreç hakkında, bende Antalyadayım ama hava serinlemeye başladı, inşallah çok sıkıntı yaşamadan atlatırım, umuyorum tüm bu çekilen sıkıntıları unutmamıza sebep evlatları alırız kucağımıza, ara ara haberleşelim lütfen seni takip edeceğim, yolun açık şansın bol olsun

Son iğneden 2 hafta sonra transfer mi gerçekleşti yoksa transfer için hazırlıklar mı başladı?

Son iğneden 2 hafta sonra transfer mi gerçekleşti yoksa transfer için hazırlıklar mı başladı?
10 Mayıs son iğne, 23 Mayıs transfer ilaçları başlangıç, 7 haziran transfer olmuşum canım. Sonucu pozitif oldu şükür. Darısı başına inşallah olumlu sonuçlanır. ShinSeGi senin de az kalmış transfere, hadi inşallah sonuca yaklaştın, güzel haberlerini bekliyorum

Ayy ne güzel, maşallah canım, kaçıncı gün embriyosuydu, yaş kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…