Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok cnm ya kimyasal gebelik demek için çok erken test gününe kadar katlayarak artabilir hiç merak etme. Test günü sonucu 20 olan bi arkadaşım 5. Aya kadar gitti sonra başka sebeplerle bebeğini kaybetti ama 20 ile hamileydim sonuç olarak.Dimi daha erken doktorda dedi 3 gün daha beklicez dedi .biraz moralim bozulmadı degil kimyasal gebelik gibi duruyo sanki ıns değerim yukselir
5.gün embriyosunda test günü 10.gün 3.gün embriyosunda 12.gün. Zaten test günü 5 üstü değer pozitif sayılıyor, sağlıklı bir gebelik içinse 20 üzeri diyor doktorlar, önemli olan değerin artış göstermesiValahimi ya vala böyle dedikcede umut oluyorsunuz bana benimde arkdaşım 25 ile hamile kalmis ikizleri var şuanda 5 aylık hamile bnde açıkçası erken diye düşünüyorum. Rabbim ıns verir bugün 10 cü gün oldu isye testi 12 ci gün mu yaptirim
İnşallah artmıştır cnm. Sonucu bize de yaz muhakkakBenimki 5.çi gün embriyosuydu. Smdi gene tahlil verdim ıste dub 9 cu gunu 7.91 idi bugün bakalim değer artış gösterecek mi.cok korkuyorum canım rabbim ıns değerinde artış gösterir.
Aynıları oldu canım, iğneler bitince geçicek ama merak etme.Yalnız bu geçici menapoz olayı beni mahfetti. Durduk yerde birden kafama bi ateş topu çöküyor sanki, uyku düzenim bozuldu, vajinal kuruluk hat safhada sizde de oldu mu bunlar?
Valla bir ümit bekliyordum sonucunu, hayırlısı böyleymiş demek. Allah fazla aratmadan tez zamanda versin inşallah arkadaşım.Sonucu cıktı kızlar 6.43 e düşmüş.cok uzuldum ya
Menapoz olayı cidden zormuşAynıları oldu canım, iğneler bitince geçicek ama merak etme.
Hadi ya benim de ilk 2 denemem kimyasal gebelik olmuştuSonucu cıktı kızlar 6.43 e düşmüş.cok uzuldum ya
Embriyo tutunmuş ama gelişememiş cnm yani malesef kimyasal gebelik doktor ilaçları bırak der büyük ihtimal. Dondurulmuşum var mıydı?Kızlar bisey sorcam dün benm beta hgc 7.91 di bugün 6.43 düşmüş sizce bu ne demek
Canım hayırlısı olsun sen içini ferah tut zamanı var demekki hala. Aklıma bi şey takıldı benim bebek 4.5 haftada düşmüştü doktor keseyi gördüm dedi ama o da kimyasal gebelik olabilir mi kese görünüyo mu kimyasalda2 tane dondurulmuş embriom var şuanda. Ya buğu 10 cu gündü iste transferin ilaçları biraktirmadi doktor cumartesi tekrar test yapalim ona gore dedi blmiom artık neyi beklio doktorum.cok uzuldum ama böyle sizde bilirsiniz zaten ağlaya ağlaya bi kaldim rabbim hayırlısını versin