- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
3. gün embriyosu. 2 embriyo oluşmuştu zaten 5. güne beklemeden donduruldu, ikisi transfer edildi teki tutundu. Yaş 39Ayy ne güzel, maşallah canım, kaçıncı gün embriyosuydu, yaş kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. gün embriyosu. 2 embriyo oluşmuştu zaten 5. güne beklemeden donduruldu, ikisi transfer edildi teki tutundu. Yaş 39Ayy ne güzel, maşallah canım, kaçıncı gün embriyosuydu, yaş kaç?
Nasıl moral oldun bana anlatamam, şahanesin!!! Bende 38 yaşındayım, 5. Güne 3 tane embriyom gitti, dondurdular, pek kaliteli sayılmazlar ama bakalım artık, kısmet...3. gün embriyosu. 2 embriyo oluşmuştu zaten 5. güne beklemeden donduruldu, ikisi transfer edildi teki tutundu. Yaş 39
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız. İnsanın Hormonları ile oynanması gerçekten çok zor, tüm bünyeyi etkiliyor. Bebeğim bi gelse hepsine değerÇok sağol arkadaşım, aşağı yukarı kacamda birşeyler belirdi süreç hakkında, bende Antalyadayım ama hava serinlemeye başladı, inşallah çok sıkıntı yaşamadan atlatırım, umuyorum tüm bu çekilen sıkıntıları unutmamıza sebep evlatları alırız kucağımıza, ara ara haberleşelim lütfen seni takip edeceğim, yolun açık şansın bol olsun
Sağol canım. İnşallah güzel sonucumu buraya yazmak nasip olur10 Mayıs son iğne, 23 Mayıs transfer ilaçları başlangıç, 7 haziran transfer olmuşum canım. Sonucu pozitif oldu şükür. Darısı başına inşallah olumlu sonuçlanır. ShinSeGi senin de az kalmış transfere, hadi inşallah sonuca yaklaştın, güzel haberlerini bekliyorum
Ben 3 hafta da bir iğne oldum canım 2.iğneden hemen sonra başladı. Ben de sersemlik ya da baş ağrısı yapmadıKızlar gekrar merhaba, bu lucrin kullanımı ateş basmaları ne kadar sonra başladı sizlerde? Bugün 3 gün geçti, öğleden sonra biraz serdemledim, gözlerimin içi yanıyo hani sanki gribal bir durum varmışcasına, baş ağrısı ve biraz hararetlendim, grip mi lucrin mi? Acele cevap!!!
Sağol canım, o zaman inşallah griptir benimkiBen 3 hafta da bir iğne oldum canım 2.iğneden hemen sonra başladı. Ben de sersemlik ya da baş ağrısı yapmadı
Sanırım salgın var geçen hafta bende fena halde nezle oldum.Sağol canım, o zaman inşallah griptir benimki
selam kızlar, ses soluk çıkmıyor, benim ateş basmaları 3.hafta itiberi ile başladı bu pazar 2.iğneyi olucam, ama arada kanaman olur demişti dr o olmadı! yalnız bu menapoz ne fena birşeymiş...
Evet cnm ya menapoz çok zor. Benim de kanamam olmamıştıselam kızlar, ses soluk çıkmıyor, benim ateş basmaları 3.hafta itiberi ile başladı bu pazar 2.iğneyi olucam, ama arada kanaman olur demişti dr o olmadı! yalnız bu menapoz ne fena birşeymiş...
Çok fenayım ya, bir anda ter boşalıyo, ateş basıyo, nasıl dayanıcam bilmiyorumEvet cnm ya menapoz çok zor. Benim de kanamam olmamıştı
Bende c.tesi günü lucrin depot yarım doz vurunacağm.. benim bulunduğum ilçede bu tür ilaçlar kolay kolay bulunmuyor bir kaç önceden siparişle geliyor bende bugün aldırttım eşime.. eczacıya sordurttum dolapta mı saklanması gerekiyor diye dolapta kalmasına gerek yokmuş.. üzerinde 24 saat içinde kullanınız diyor ama ben c.tesi kullanıcam bi sorun olur mu yaBen 3 hafta da bir iğne oldum canım 2.iğneden hemen sonra başladı. Ben de sersemlik ya da baş ağrısı yapmadı
Ben lucrin kullanmadım cnm decapeptyl kullandım lucrinin muadili gibi. Ben dolapta saklamıştım, çoğu iğneyi nolur nolmaz diye dolapta sakladım ben çünkü yazın burası fena sıcak oluyorBende c.tesi günü lucrin depot yarım doz vurunacağm.. benim bulunduğum ilçede bu tür ilaçlar kolay kolay bulunmuyor bir kaç önceden siparişle geliyor bende bugün aldırttım eşime.. eczacıya sordurttum dolapta mı saklanması gerekiyor diye dolapta kalmasına gerek yokmuş.. üzerinde 24 saat içinde kullanınız diyor ama ben c.tesi kullanıcam bi sorun olur mu ya
Burasıda çok sıcak oluyor da ama şimdi havalar serin akşamları.. şimdi bende dolaba koysam mı? Eşim öğle saatlerinde getirmişti. Ama bazı iğnelerde dolapta donar diye duymuştum.. eczacıya sor dedim eşime dolapta saklamaya gerek yok demiş.. üzerinde 24 saat içinde kullanın yazınca panik yaptımBen lucrin kullanmadım cnm decapeptyl kullandım lucrinin muadili gibi. Ben dolapta saklamıştım, çoğu iğneyi nolur nolmaz diye dolapta sakladım ben çünkü yazın burası fena sıcak oluyor
Bilemedim cnm ya yarın sabah eczacıya ya da doktoruna sor kesin bilgi olsunBurasıda çok sıcak oluyor da ama şimdi havalar serin akşamları.. şimdi bende dolaba koysam mı? Eşim öğle saatlerinde getirmişti. Ama bazı iğnelerde dolapta donar diye duymuştum.. eczacıya sor dedim eşime dolapta saklamaya gerek yok demiş.. üzerinde 24 saat içinde kullanın yazınca panik yaptım
Merhaba kızlar beni hatırladinizmi :) epeydir yazamadım yumurta toplandıktan sonra 1 çi tüp bebeğim tutmadı.3 ay ara verdik 5 gün önce 2 .çi transferim yapıldı ins bu sefer tutar.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .ama iki üç gündür bi kasıklarda batma belde bi agRi mevcut sizce normal bi durum Mu. Cok ta internet te gezinmek istemiyorum kafamı boş bilgilerle doldurmak istemiom ya.insan o zaman kendini çok dinlio