Lucrin depot (geçici menapoz) yardım lütfen :(

Çok sağol arkadaşım, aşağı yukarı kacamda birşeyler belirdi süreç hakkında, bende Antalyadayım ama hava serinlemeye başladı, inşallah çok sıkıntı yaşamadan atlatırım, umuyorum tüm bu çekilen sıkıntıları unutmamıza sebep evlatları alırız kucağımıza, ara ara haberleşelim lütfen seni takip edeceğim, yolun açık şansın bol olsun:anne:
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız. İnsanın Hormonları ile oynanması gerçekten çok zor, tüm bünyeyi etkiliyor. Bebeğim bi gelse hepsine değer

10 Mayıs son iğne, 23 Mayıs transfer ilaçları başlangıç, 7 haziran transfer olmuşum canım. Sonucu pozitif oldu şükür. Darısı başına inşallah olumlu sonuçlanır. ShinSeGi ShinSeGi senin de az kalmış transfere, hadi inşallah sonuca yaklaştın, güzel haberlerini bekliyorum
Sağol canım. İnşallah güzel sonucumu buraya yazmak nasip olur

Kızlar gekrar merhaba, bu lucrin kullanımı ateş basmaları ne kadar sonra başladı sizlerde? Bugün 3 gün geçti, öğleden sonra biraz serdemledim, gözlerimin içi yanıyo hani sanki gribal bir durum varmışcasına, baş ağrısı ve biraz hararetlendim, grip mi lucrin mi? Acele cevap!!!

Kızlar gekrar merhaba, bu lucrin kullanımı ateş basmaları ne kadar sonra başladı sizlerde? Bugün 3 gün geçti, öğleden sonra biraz serdemledim, gözlerimin içi yanıyo hani sanki gribal bir durum varmışcasına, baş ağrısı ve biraz hararetlendim, grip mi lucrin mi? Acele cevap!!!
Ben 3 hafta da bir iğne oldum canım 2.iğneden hemen sonra başladı. Ben de sersemlik ya da baş ağrısı yapmadı

selam kızlar, ses soluk çıkmıyor, benim ateş basmaları 3.hafta itiberi ile başladı bu pazar 2.iğneyi olucam, ama arada kanaman olur demişti dr o olmadı! yalnız bu menapoz ne fena birşeymiş...

selam kızlar, ses soluk çıkmıyor, benim ateş basmaları 3.hafta itiberi ile başladı bu pazar 2.iğneyi olucam, ama arada kanaman olur demişti dr o olmadı! yalnız bu menapoz ne fena birşeymiş...
Evet cnm ya menapoz çok zor. Benim de kanamam olmamıştı

Kızlar adetim 3.gün gecikti ginera diye doğum kontrol hapı kullanıyorum..
4gün sonra lucrin depot yarım doz iğne kullanacam ama ben adet olmadım bu ay ki adetimi olmadım zaten buna rağmen iğneyi kullanmamda bi sakınca olmaz değil mi?

Normalde hesapladım tam gününde adet olsaydım 7.güne denk geliyor lucrin depotu kullanmam gereken gün.. doktor sanırım bunu hesaplayarak vermiş çünkü ben 28 günde bir adet oluyorum..

Ben 3 hafta da bir iğne oldum canım 2.iğneden hemen sonra başladı. Ben de sersemlik ya da baş ağrısı yapmadı
Bende c.tesi günü lucrin depot yarım doz vurunacağm.. benim bulunduğum ilçede bu tür ilaçlar kolay kolay bulunmuyor bir kaç önceden siparişle geliyor bende bugün aldırttım eşime.. eczacıya sordurttum dolapta mı saklanması gerekiyor diye dolapta kalmasına gerek yokmuş.. üzerinde 24 saat içinde kullanınız diyor ama ben c.tesi kullanıcam bi sorun olur mu ya :KK61:

Bende c.tesi günü lucrin depot yarım doz vurunacağm.. benim bulunduğum ilçede bu tür ilaçlar kolay kolay bulunmuyor bir kaç önceden siparişle geliyor bende bugün aldırttım eşime.. eczacıya sordurttum dolapta mı saklanması gerekiyor diye dolapta kalmasına gerek yokmuş.. üzerinde 24 saat içinde kullanınız diyor ama ben c.tesi kullanıcam bi sorun olur mu ya :KK61:
Ben lucrin kullanmadım cnm decapeptyl kullandım lucrinin muadili gibi. Ben dolapta saklamıştım, çoğu iğneyi nolur nolmaz diye dolapta sakladım ben çünkü yazın burası fena sıcak oluyor

Ben lucrin kullanmadım cnm decapeptyl kullandım lucrinin muadili gibi. Ben dolapta saklamıştım, çoğu iğneyi nolur nolmaz diye dolapta sakladım ben çünkü yazın burası fena sıcak oluyor
Burasıda çok sıcak oluyor da ama şimdi havalar serin akşamları.. şimdi bende dolaba koysam mı? Eşim öğle saatlerinde getirmişti. Ama bazı iğnelerde dolapta donar diye duymuştum.. eczacıya sor dedim eşime dolapta saklamaya gerek yok demiş.. üzerinde 24 saat içinde kullanın yazınca panik yaptım:KK43:

Burasıda çok sıcak oluyor da ama şimdi havalar serin akşamları.. şimdi bende dolaba koysam mı? Eşim öğle saatlerinde getirmişti. Ama bazı iğnelerde dolapta donar diye duymuştum.. eczacıya sor dedim eşime dolapta saklamaya gerek yok demiş.. üzerinde 24 saat içinde kullanın yazınca panik yaptım:KK43:
Bilemedim cnm ya yarın sabah eczacıya ya da doktoruna sor kesin bilgi olsun

Merhaba kızlar beni hatırladinizmi :) epeydir yazamadım yumurta toplandıktan sonra 1 çi tüp bebeğim tutmadı.3 ay ara verdik 5 gün önce 2 .çi transferim yapıldı ins bu sefer tutar.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .ama iki üç gündür bi kasıklarda batma belde bi agRi mevcut sizce normal bi durum Mu. Cok ta internet te gezinmek istemiyorum kafamı boş bilgilerle doldurmak istemiom ya.insan o zaman kendini çok dinlio

Merhaba kızlar beni hatırladinizmi :) epeydir yazamadım yumurta toplandıktan sonra 1 çi tüp bebeğim tutmadı.3 ay ara verdik 5 gün önce 2 .çi transferim yapıldı ins bu sefer tutar.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın .ama iki üç gündür bi kasıklarda batma belde bi agRi mevcut sizce normal bi durum Mu. Cok ta internet te gezinmek istemiyorum kafamı boş bilgilerle doldurmak istemiom ya.insan o zaman kendini çok dinlio

Hayırlı olsun cnm. Benim de bu menapoz sonrası ilk deneme tutmadı yakın zaman da kalan embriyolar la denicez. Ağrı sızı belirti olayı hiç belli olmuyor, benim adet ağrılarım oldu test gününe yakın hep ağladım adet olcam diye ama sonucum negatif çıkıp ilaçları bırakınca bütün ağrılar bitti ve 1 hafta sonra adet oldum. Boşuna stres yapmışım. Yani ilaçlar da ağrı yapabilir, gebelik de yapabilir. Sen hep olumlu düşün, bebek tutunuyor ondan de :KK66: en önemlisi mutlu, moralli olmak çünkü :KK66:

Kızlar bugün transferin 10 cu gunu 5.ci gun embriyosu transferi yapıldı değerim 1.50 yani gene gebelik yok.bu ikinci tüp bebek trasnferimdi. Napcam bilmiom daha yükselmez heralde :KK43: çok ağladım hala da yazarken agliom.

X