Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar...çikulata kistlerim ameliyatla alındı 19 gün önce.lıcrun depot 3.75 iğne verdi doktor 6 ay ayda 1 tane kullanıcam birde 6 ay yasmin hapı kullanıcam bu iğneyi olam varmı 6 ay menopozmu olacak anlayamadım iyileşmek ve bebiş sahibi olmak istiyorum...
az önce bi arkadaşın sayfasında yazını gördüm cvplamıştım ama konunu sonradan farkettim canım kusura bakma ondan detayları buraya yazıyorum..
ben lucrin tedavisi görüyorum sanada yapıldı sanırım.. bu iğne kist odaklarını kurutmak içindir regli durduruluyor bu iğneyle
yani bi nevi yapay geçici menepoz..
bende çikolata kisti ameliyatı oldum bu tedavi uygulandı 2 ayım kaldı menepozda sıkıntılı bir dönem ateş basmalar iğnenin yan etkileri çok
senin şikayetlerin varmı bu arada bebek olayını biraz ertelemen lazım tadeviden sonra ancak.. doktorun un bu bebek konusunda seni aydınlatması gerekti ama
aynı şikayetler bende de var, birde göbeğimde şişkinlik oldu sende de oldumu mu? cuma günü ikinci iğne başlıyo birde aralık'ta.hayırlısı olsun bakalım...
Merhaba bende lucrin11.25 kullaniyorum znorunlu olarak meme kanserine yakalandim ve 5 yil geçici olarsk adetlerimi bu igne ile durduruyorlar normalde 85 gunde bir olmam gerekiyor ama bu sefer90 gunu bulduk acayip yan etkii oldu 3 yildir adet gormemenin acisi cikiyor sanki cok fazla bel agrisi sislik ve mide spazmi yapti