Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Merhaba canım sana bir sey soracaktım esim londrada yemiş meyvemi bir tatli kremaliymiss burada tarifini aradım bulamadım sen bilirsin belki nasil bir sey çilek falan dogranmis üzerinde pudink tarzı krema varmis

Evet tatliyi benden soracaksin. :)

Acaba strawberry trifle i mi diyorsun strawberry cheesecake i mi.

102782.jpg

Strawberry-cheesecake6-001-650x433.jpg

Son düzenleme:
Alttaki katidir da ustteki puding tarzi yumusaktir. Oteki arkadaslara da sorarim. :)

Cok tesekkur ediyorum canım pudink kıvamından civikmis ama bu yapan kisiye de bagli olabilir kac zamandır basımın etini yedi yapayım dedim bulamadım da tarifi cok sagol canım

Merhaba canım sana bir sey soracaktım esim londrada yemiş meyvemi bir tatli kremaliymiss burada tarifini aradım bulamadım sen bilirsin belki nasil bir sey çilek falan dogranmis üzerinde pudink tarzı krema varmis

Cheescake :) ustekinin ismini bilmiyorum ama yarin ogrenirim.

Yok sweety anlamadin. Narinkizim bir tatli ismini merak ediyor bende bunlardir dedim resimlerini koydum ama bunlar degilmis. Senin var mi bi fikrin. :)

Cok tesekkur ediyorum arkdaslar evet esimin pasta zevkini ben de anlamadım :KK1: söyle boyle diyor çıkaramadım cir türlü ama ilk fotodakini nasil yapabilirim sizce

Ben genelde aliyorum , yapmiyorum ama beratti yapiyordur o bilir. beratti top sende. :KK1:

Tesekkur ediyorum canım lucky Londra'da su zibin tarzı inceleltici korselerden hesapliya bulabilir miyim burada Magic fit kullandım ama cok yıprandı ve cok pahalı xs bedenini de bulamıyorum orada bu tarz ürünlerden bilgin var mı

Tesekkur ediyorum canım lucky Londra'da su zibin tarzı inceleltici korselerden hesapliya bulabilir miyim burada Magic fit kullandım ama cok yıprandı ve cok pahalı xs bedenini de bulamıyorum orada bu tarz ürünlerden bilgin var mı

Bir cok korse var burada. Ben bir tane almistim , cok memnun kalmistim ama artik yapilmiyor. XS isen korseye de ihtiyacin yok sankim. :KK1:

Bir cok korse var burada. Ben bir tane almistim , cok memnun kalmistim ama artik yapilmiyor. XS isen korseye de ihtiyacin yok sankim. :KK1:

Minnacik bir göbüsum var :KK1:Bir de zibin tarzı iyi oluyor buradaki fiyatı 70 lira sence orada daha uyguna bulurmuyum bir de orada benim bildigim sadece bots var orada olur mü ki cok sey sordum galiba :KK1:

Minnacik bir göbüsum var :KK1:Bir de zibin tarzı iyi oluyor buradaki fiyatı 70 lira sence orada daha uyguna bulurmuyum bir de orada benim bildigim sadece bots var orada olur mü ki cok sey sordum galiba :KK1:

Boots ta satilmaz o ya. Internetten alacaksin ya da su alisveris merkezlerindeki magazalara gideceksin. Fiyatlari bilmiyorum su an. Ne desem yalan olur. Burada 70 liradan ucuza bulamazsin gibime geliyor.

X