Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

tamam iyi olur. her 5 dkk mesaj atabiliyomusum nedense (!) tel numarami ozelden atacagim

Tamamdir.

Sevgilisi olmayan arkadaslar cuma aksami sinemaya gitmek isterse benimle iletisime gecebilir.

Eyvah eyvah 3 te gelmis. Ona da beratti ve ylnzeskici sizde gelebilirsiniz hani baska bir gun :)))

Cikiyorum daha kahvalti yapmadim . Ogle yemegine dalicam birazdan.

xxxxx

Merhaba arkadaslar bir sey soracaktım Londra'da hani bebek arabasının arkasına takilan ve ikinci cocugun ayakta durdugu bir aksesuvar varya onun adı ne Türkiye'de bulamadım sizce fiyatlari ne civardadir

Geldim canim, ben hic kullanmadim ama biliyorum. Ingilizcesi buggyboard .. Turkiyede de buggyboard mini ikinci cocuk basamagi olarak arasin bulur kolaylikla . Hatta ben netten baktim simdi buldum bile..

Sagol canim. Arada cay aldim. Soruyu gordugum an beratti bunu bilir dedim. Nasilsin.

Son düzenleme:
Geldim canim, ben hic kullanmadim ama biliyorum. Ingilizcesi buggyboard .. Turkiyede de buggyboard mini ikinci cocuk basamagi olarak arasin bulur kolaylikla . Hatta ben netten baktim simdi buldum bile..

Cok tesekkur ediyorum arkadaslar gecen yil büyük kızım cok yoruldu bu yil bari yorulmasın diye arıyorum turkiyede umarım bulabilirim

Cok tesekkur ediyorum arkadaslar gecen yil büyük kızım cok yoruldu bu yil bari yorulmasın diye arıyorum turkiyede umarım bulabilirim
Benim dedigim gibi yazarsan google a bulursun TR de , benimde arkadaslarim cok kullanmisti. Benimkiler ikiz oldugu icin bana ikiz bebek arabasi yetmisti.

El bilegi mi. Neden ki? Yazma bir kac gun. Benimde cuma gecesinden beri kulagim bogazim agriyor. Dolunay kirdi gecti. :))

evet canim el bilegim . cocugu kucagima alirken ters bir hareket oldu ondan . gecmis olsun dedigin gibi dolunay kirdi bizi galiba:) cikacagim simdi zaten , biraz agriyor. sonra gorusuruz

evet canim el bilegim . cocugu kucagima alirken ters bir hareket oldu ondan . gecmis olsun dedigin gibi dolunay kirdi bizi galiba:) cikacagim simdi zaten , biraz agriyor. sonra gorusuruz

Tamam bende cikarim birazdan. Hastayim diye takildim bir kac gun ama cikmam lazim. :))

Gecmis olsun. Gorusuruz.

Benim dedigim gibi yazarsan google a bulursun TR de , benimde arkadaslarim cok kullanmisti. Benimkiler ikiz oldugu icin bana ikiz bebek arabasi yetmisti.

Gecmis olsun buarada umarım kotu bir sey yoktur bileğinde gittigidiyordaki ilanda var ama satışta yok bitti galiba arkadaşına sorsan artık kullanmıyorsa bana satabilir mı

Gecmis olsun buarada umarım kotu bir sey yoktur bileğinde gittigidiyordaki ilanda var ama satışta yok bitti galiba arkadaşına sorsan artık kullanmıyorsa bana satabilir mı

Tesekkur ederim narinkizim:) umarim yoktur. Arkadasa sordum ama baska birine vermis. Ben sana arastirip bulmaya calisirim.

Mothercare de var £34 £36 £65 £87 e kadar var. ebay de daha uygun ama sen Tr de mi yoksa burda mi yasiyorsun?

Mothercare de var £34 £36 £65 £87 e kadar var. ebay de daha uygun ama sen Tr de mi yoksa burda mi yasiyorsun?

Cok sevinirim bitanem ben su an turkiyedeyim tatilde esimin dil egitimi icin ailece geleceğiz büyük kızım 4-5 yaslarında gecenyil cok yoruldu kuzum ora icin dudunuyorum burada yani Türkiye'de hesaplı bir sey bulursam burdan alacağım yoksa oraya kalacak ama eşimden habersiz alacağım icin para yatırmada zorlanacağım çünkü esime 10 a aldıysam 5 e aldım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…