- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
tamam iyi olur. her 5 dkk mesaj atabiliyomusum nedense (!) tel numarami ozelden atacagim
Merhaba arkadaslar bir sey soracaktım Londra'da hani bebek arabasının arkasına takilan ve ikinci cocugun ayakta durdugu bir aksesuvar varya onun adı ne Türkiye'de bulamadım sizce fiyatlari ne civardadir
Beratti bu soru sana. :)
Geldim canim, ben hic kullanmadim ama biliyorum. Ingilizcesi buggyboard .. Turkiyede de buggyboard mini ikinci cocuk basamagi olarak arasin bulur kolaylikla . Hatta ben netten baktim simdi buldum bile..
Sagol canim.Arada cay aldim. Soruyu gordugum an beratti bunu bilir dedim. Nasilsin.
Geldim canim, ben hic kullanmadim ama biliyorum. Ingilizcesi buggyboard .. Turkiyede de buggyboard mini ikinci cocuk basamagi olarak arasin bulur kolaylikla . Hatta ben netten baktim simdi buldum bile..
Benim dedigim gibi yazarsan google a bulursun TR de , benimde arkadaslarim cok kullanmisti. Benimkiler ikiz oldugu icin bana ikiz bebek arabasi yetmisti.Cok tesekkur ediyorum arkadaslar gecen yil büyük kızım cok yoruldu bu yil bari yorulmasın diye arıyorum turkiyede umarım bulabilirim
Iyiyim canim ama sol bilegimi burktum. Biraz aciyor , yazi bile zor yaziyorum aslinda:) solagim bidesenden naber?
El bilegi mi. Neden ki? Yazma bir kac gun. Benimde cuma gecesinden beri kulagim bogazim agriyor. Dolunay kirdi gecti. :))
evet canim el bilegim . cocugu kucagima alirken ters bir hareket oldu ondan . gecmis olsun dedigin gibi dolunay kirdi bizi galiba:) cikacagim simdi zaten , biraz agriyor. sonra gorusuruz
Benim dedigim gibi yazarsan google a bulursun TR de , benimde arkadaslarim cok kullanmisti. Benimkiler ikiz oldugu icin bana ikiz bebek arabasi yetmisti.
Gecmis olsun buarada umarım kotu bir sey yoktur bileğinde gittigidiyordaki ilanda var ama satışta yok bitti galiba arkadaşına sorsan artık kullanmıyorsa bana satabilir mı
Gecmis olsun buarada umarım kotu bir sey yoktur bileğinde gittigidiyordaki ilanda var ama satışta yok bitti galiba arkadaşına sorsan artık kullanmıyorsa bana satabilir mı
Mothercare de var £34 £36 £65 £87 e kadar var. ebay de daha uygun ama sen Tr de mi yoksa burda mi yasiyorsun?
İngiltere'de bir müddet bulunmuş olmak da sayılır mı
Hosgeldin , yakinda Turkiye subesini acicaz ona katilirsin.
-------------------------------------------
Kizlar;
Pazartesi sinemaya(eyvah eyvah 3) gidiyoruz, ona gore kendinizi ayarlayin. Ayrintilar mesajla bildirilecektir.
heheheh tamam