- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Onu ozelden konusalim.
Deger yani , fransizca yi dil olarak cok begeniyorum
Bende hem dili hem erkekleri guzel yani.
Erkeklerini bilmiyorum , dil olarak guzel. Guzel konusuyorlar
Kulaga cok hos geliyor. Zaten calismaya basliycam sinavdan yuksek not almak istiyorum.Belki lazim olur.
En yardim ederim sana:)
Lucky kimin doğum günü , eksik kalmayayım bende kutlayayım
Gel canim. ylnzeskici nickli arkadasin. Ne kadar cok kutlarsak o kadar iyi .Bak o da kova burcu senin gibi :)
Ylnzeskici ye nice mutlu seneler o zaman .
Bugün benimde 35 yıllık arkadaşımın doğum günü ama başka şehirlerdeyiz , telefondan kutlayacağım .
Kova olsun çamurdan olsun yahu
35 sene vayyy . Kutla tabi.
Ben de ucundan kovayim hatta sizden daha cok kovayim yukselen oldugu icin.
Yalniz, ic giyim hediyesi aldik arkadasa. Arkadas mahcup, mutevazi.:26: beratti cekiyor bak iste boyle diyor cafenin ortasinda. Gulduk baya.
Hmmm senin buluştuğun grup burası , ama cafenin ortasında don çekiştirmekte bomba olmuş
Iyi bari neyseki uzun surmuyor.
Marjinal Melomuz ne yapiyor acaba?
eger o melo bensem ki tanidigim bir melo var o da benim. ben hasta oldum simdi iyilestim bi gozum topraga bakiyordu su an iyiyim kefeni kopardim :) yeah hangi film? gideriz ayipsin? bu arada ben fransizlara deil almanlara hastayimdir lollll :)))
aaa kizlar beni hic aramiyorsunuz aliniyorum ama. benim mintikama ne zaman bakacaksiniz? siradamiyim? kac numara?
Kizlar kizlar,
Klasik ben, bir- kac ay yokum. Yoklugumu aratmayin desemde aratacaginizi biliyorum. Megaloman lucky hehe. Bana ulasmak isteyen cebimden ulasabilir.
Zira buraya bir sure bakmayacagim. Yanitsiz kalmanizi istemem.Ne yapiyorsam sizin iyiliginiz icin yapiyorum.
xxxxx