Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Dogum gunun kutlu olsun ylnzeskici zaten cepten kutladik birde burdan kutlayalim dedik degil mi ama... :))

Nice senelere 41 kere masallah

Hayatin simdi olumsuz gibi gorunsede bir yerden bir isik gelince corap sokugu gibi duzelecek her seyin goreceksin.

Lucky kimin doğum günü , eksik kalmayayım bende kutlayayım

Gel canim. ylnzeskici nickli arkadasin. Ne kadar cok kutlarsak o kadar iyi . Bak o da kova burcu senin gibi :)

Ylnzeskici ye nice mutlu seneler o zaman .

Bugün benimde 35 yıllık arkadaşımın doğum günü ama başka şehirlerdeyiz , telefondan kutlayacağım .

Kova olsun çamurdan olsun yahu

Ylnzeskici ye nice mutlu seneler o zaman .

Bugün benimde 35 yıllık arkadaşımın doğum günü ama başka şehirlerdeyiz , telefondan kutlayacağım .

Kova olsun çamurdan olsun yahu

35 sene vayyy . Kutla tabi.

Ben de ucundan kovayim hatta sizden daha cok kovayim yukselen oldugu icin.

Yalniz, ic giyim hediyesi aldik arkadasa. Arkadas mahcup, mutevazi.:26: beratti cekiyor bak iste boyle diyor cafenin ortasinda. Gulduk baya.

35 sene vayyy . Kutla tabi.

Ben de ucundan kovayim hatta sizden daha cok kovayim yukselen oldugu icin.

Yalniz, ic giyim hediyesi aldik arkadasa. Arkadas mahcup, mutevazi.:26: beratti cekiyor bak iste boyle diyor cafenin ortasinda. Gulduk baya.

Hmmm senin buluştuğun grup burası , ama cafenin ortasında don çekiştirmekte bomba olmuş

Iyi bari neyseki uzun surmuyor.

Marjinal Melomuz ne yapiyor acaba?

eger o melo bensem ki tanidigim bir melo var o da benim. ben hasta oldum simdi iyilestim bi gozum topraga bakiyordu su an iyiyim kefeni kopardim :) yeah hangi film? gideriz ayipsin? bu arada ben fransizlara deil almanlara hastayimdir lollll :)))

aaa kizlar beni hic aramiyorsunuz aliniyorum ama. benim mintikama ne zaman bakacaksiniz? siradamiyim? kac numara?

eger o melo bensem ki tanidigim bir melo var o da benim. ben hasta oldum simdi iyilestim bi gozum topraga bakiyordu su an iyiyim kefeni kopardim :) yeah hangi film? gideriz ayipsin? bu arada ben fransizlara deil almanlara hastayimdir lollll :)))

Oyle mi gecmis olsun. Bende de gizli grip var. Sana Alman bulalim bana fransiz. :)

aaa kizlar beni hic aramiyorsunuz aliniyorum ama. benim mintikama ne zaman bakacaksiniz? siradamiyim? kac numara?

Numaran yok ki kiz bende nasil arayayim. :))

Kizlar kizlar,

Klasik ben , bir- kac ay yokum. Yoklugumu aratmayin desemde aratacaginizi biliyorum. Megaloman lucky hehe. Bana ulasmak isteyen cebimden ulasabilir.

Zira buraya bir sure bakmayacagim. Yanitsiz kalmanizi istemem. Ne yapiyorsam sizin iyiliginiz icin yapiyorum.

xxxxx

Hayirdir yahuu birkac ay yokum derken ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…