- 4 Ocak 2013
- 1.375
- 15
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
eger o melo bensem ki tanidigim bir melo var o da benim. ben hasta oldum simdi iyilestim bi gozum topraga bakiyordu su an iyiyim kefeni kopardim :) yeah hangi film? gideriz ayipsin? bu arada ben fransizlara deil almanlara hastayimdir lollll :)))
Hayirdir yahuu birkac ay yokum derken ???
Meraklanmayin kotu bir sey yok... Toparlamam gereken islerim var canim. Fransizca sinavim vs vs. , su iki ay cok mesgul olacagim, KK ye 7/24 girecek zamanim yok ama istediginiz zaman, istediginiz yerde bulusabiliriz o acidan sorun yok. Daha Brighton'a gidecegiz unutma
Kizlar kizlar,
Klasik ben, bir- kac ay yokum. Yoklugumu aratmayin desemde aratacaginizi biliyorum. Megaloman lucky hehe. Bana ulasmak isteyen cebimden ulasabilir.
Zira buraya bir sure bakmayacagim. Yanitsiz kalmanizi istemem.Ne yapiyorsam sizin iyiliginiz icin yapiyorum.
xxxxx
Meraklanmayin kotu bir sey yok... Toparlamam gereken islerim var canim. Fransizca sinavim vs vs. , su iki ay cok mesgul olacagim, KK ye 7/24 girecek zamanim yok ama istediginiz zaman, istediginiz yerde bulusabiliriz o acidan sorun yok. Daha Brighton'a gidecegiz unutma
0 kadar uzatma canim ya, bir iki ay uzun bir zaman. Hem dersini calisir, hem girersin kk ya. ozletme kendini:)
Gidiyorum dedim topik canlandi. Ben hep giderim o zaman.Aliskanlik bu topige bakiyorum hep. Kim ne yazmis diye.
Sorun sadece ders meselesi degil ama arada girerim tamam... :))
hahaha evet gidiyorum dedin , ylneskici fransizca bile konusmaya basladi:) sen arada gidiyorum falan de:)
Ya da ben gidiyorum diye sevindiniz o da olabilir. Sana gelecegiz daha kisir yapacaksin :))
evet benim dilim tutuldu , parmaklarim kitlendi :) bir sure giremedim kk ya bir sure giremiyecegini duyunca.. herkeze etkisi ayri olmus, ylneskici fransizca konusmaya baslamis:) canim kisir , borek , pasta ... ne geriyorsa yapacagiz:)
Yok canim kisir yeter ya da biz gelip beraber yapalim. Secim senin. Benim yemeklerimden zehirlenmek mi , yoksa sadece kisir yemek mi.
Laf aramizda cok guzel sarma yaparim. :))
ya ben diet yaparken , devamli hamur isi ve degisik yemek cesitleri yaparim. Yiyemedigim icin, bol bol bu tur yiyecekler pisirerek avunurum . KEndime iskence cektiririm yani:) benim icin problem yok yani .. zevkle hazirlarim:) bu arada madem sarman cok guzel, ayri bir gun beraber yapalim:) bakalim o kadar guzel mi?
Hamur isi ,
Bende bir kac gundur yas pasta isini abarttim.Cok guzel pasta yapan bir yer kesfettim. O yuzden pasta yapma sen o gun. Ben oradan alip gelecegim. OK.
Olur bana uyar , sarmalari tokustururuz. :))
hahaha......sarma tokusturmayi ilk defa duydum :) ama iyimis:) tamam ben tatli olarak elmali kurabiye ve havuclu tarcinli kek yaparim o zaman cok guzel oluyor:) artik o gun mecbur bunlari yedikten sonra km lerce kosmam gerekiyor:)
Neyse siz ev sahibine birakin bu isleri:)benim kosu bandi saatim geldi:) hergun aksatmadan yapiyorum . Bugunden itibaren birkac km daha fazla kosacagim o gun icin credit olsun biraz:) sonra gorusuruzNe gerek var canim ya. Bir pasta yeter hem diyetteyiz o kadar tatli bizi bozar. :))
Neyse siz ev sahibine birakin bu isleri:)benim kosu bandi saatim geldi:) hergun aksatmadan yapiyorum . Bugunden itibaren birkac km daha fazla kosacagim o gun icin credit olsun biraz:) sonra gorusuruz
Yok canim kisir yeter ya da biz gelip beraber yapalim. Secim senin. Benim yemeklerimden zehirlenmek mi , yoksa sadece kisir yemek mi.
Laf aramizda cok guzel sarma yaparim. :))
Hamur isi ,
Bende bir kac gundur yas pasta isini abarttim.Cok guzel pasta yapan bir yer kesfettim. O yuzden pasta yapma sen o gun. Ben oradan alip gelecegim. OK.
Olur bana uyar , sarmalari tokustururuz. :))
bana da fal bakarmisin :) loll
kizzz ben pastaya bayilurim neresiymis o yer ?
O gun bakicam da cikmadi etmedi cart curt istemem.
Ozelden soyleyeyim sana.