Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

eger o melo bensem ki tanidigim bir melo var o da benim. ben hasta oldum simdi iyilestim bi gozum topraga bakiyordu su an iyiyim kefeni kopardim :) yeah hangi film? gideriz ayipsin? bu arada ben fransizlara deil almanlara hastayimdir lollll :)))

gecmis olsun canim ben de hastalaniyorum galiba esimden bulasti herhalde :2:

Hayirdir yahuu birkac ay yokum derken ???

Meraklanmayin kotu bir sey yok... Toparlamam gereken islerim var canim. Fransizca sinavim vs vs. , su iki ay cok mesgul olacagim, KK ye 7/24 girecek zamanim yok ama istediginiz zaman, istediginiz yerde bulusabiliriz o acidan sorun yok. Daha Brighton'a gidecegiz unutma

0 kadar uzatma canim ya, bir iki ay uzun bir zaman. Hem dersini calisir, hem girersin kk ya. ozletme kendini:)

Daha bana geleceksiniz unutma. Ayarlayin kendinizi, haftaya gun belirliyelim . Bekliyorum

Gidiyorum dedim topik canlandi. Ben hep giderim o zaman. Aliskanlik bu topige bakiyorum hep. Kim ne yazmis diye.

Sorun sadece ders meselesi degil ama arada girerim tamam... :))

hahaha evet gidiyorum dedin , ylneskici fransizca bile konusmaya basladi:) sen arada gidiyorum falan de:)

Ya da ben gidiyorum diye sevindiniz o da olabilir. Sana gelecegiz daha kisir yapacaksin :))

evet benim dilim tutuldu , parmaklarim kitlendi :) bir sure giremedim kk ya bir sure giremiyecegini duyunca .. herkeze etkisi ayri olmus, ylneskici fransizca konusmaya baslamis:) canim kisir , borek , pasta ... ne geriyorsa yapacagiz:)

evet benim dilim tutuldu , parmaklarim kitlendi :) bir sure giremedim kk ya bir sure giremiyecegini duyunca .. herkeze etkisi ayri olmus, ylneskici fransizca konusmaya baslamis:) canim kisir , borek , pasta ... ne geriyorsa yapacagiz:)

Yok canim kisir yeter ya da biz gelip beraber yapalim. Secim senin. Benim yemeklerimden zehirlenmek mi , yoksa sadece kisir yemek mi.

Laf aramizda cok guzel sarma yaparim. :))

Yok canim kisir yeter ya da biz gelip beraber yapalim. Secim senin. Benim yemeklerimden zehirlenmek mi , yoksa sadece kisir yemek mi.

Laf aramizda cok guzel sarma yaparim. :))

ya ben diet yaparken , devamli hamur isi ve degisik yemek cesitleri yaparim. Yiyemedigim icin, bol bol bu tur yiyecekler pisirerek avunurum . KEndime iskence cektiririm yani:) benim icin problem yok yani .. zevkle hazirlarim:) bu arada madem sarman cok guzel, ayri bir gun beraber yapalim:) bakalim o kadar guzel mi?

Hamur isi ,

Bende bir kac gundur yas pasta isini abarttim. Cok guzel pasta yapan bir yer kesfettim. O yuzden pasta yapma sen o gun. Ben oradan alip gelecegim. OK.

Olur bana uyar , sarmalari tokustururuz. :))

Hamur isi ,

Bende bir kac gundur yas pasta isini abarttim. Cok guzel pasta yapan bir yer kesfettim. O yuzden pasta yapma sen o gun. Ben oradan alip gelecegim. OK.

hahaha......sarma tokusturmayi ilk defa duydum :) ama iyimis:) tamam ben tatli olarak elmali kurabiye ve havuclu tarcinli kek yaparim o zaman cok guzel oluyor:) artik o gun mecbur bunlari yedikten sonra km lerce kosmam gerekiyor:)

hahaha......sarma tokusturmayi ilk defa duydum :) ama iyimis:) tamam ben tatli olarak elmali kurabiye ve havuclu tarcinli kek yaparim o zaman cok guzel oluyor:) artik o gun mecbur bunlari yedikten sonra km lerce kosmam gerekiyor:)

Ne gerek var canim ya. Bir pasta yeter hem diyetteyiz o kadar tatli bizi bozar. :))

Ne gerek var canim ya. Bir pasta yeter hem diyetteyiz o kadar tatli bizi bozar. :))
Neyse siz ev sahibine birakin bu isleri:)benim kosu bandi saatim geldi:) hergun aksatmadan yapiyorum . Bugunden itibaren birkac km daha fazla kosacagim o gun icin credit olsun biraz:) sonra gorusuruz

Hamur isi ,

kizzz ben pastaya bayilurim neresiymis o yer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…