Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Dogum gunun kutlu olsun ylnzeskici zaten cepten kutladik birde burdan kutlayalim dedik degil mi ama... :))

Nice senelere 41 kere masallah :nazar:

Hayatin simdi olumsuz gibi gorunsede bir yerden bir isik gelince corap sokugu gibi duzelecek her seyin goreceksin. :KK16:

Gel canim. ylnzeskici nickli arkadasin. Ne kadar cok kutlarsak o kadar iyi . :KK1: Bak o da kova burcu senin gibi :)

Ylnzeskici ye nice mutlu seneler o zaman .

Bugün benimde 35 yıllık arkadaşımın doğum günü ama başka şehirlerdeyiz , telefondan kutlayacağım .

Kova olsun çamurdan olsun yahu :KK76:

Ylnzeskici ye nice mutlu seneler o zaman .

Bugün benimde 35 yıllık arkadaşımın doğum günü ama başka şehirlerdeyiz , telefondan kutlayacağım .

Kova olsun çamurdan olsun yahu :KK76:

35 sene vayyy . Kutla tabi.

Ben de ucundan kovayim hatta sizden daha cok kovayim yukselen oldugu icin. :KK1:

Yalniz, ic giyim hediyesi aldik arkadasa. Arkadas mahcup, mutevazi.:26: beratti cekiyor bak iste boyle diyor cafenin ortasinda. Gulduk baya. :KK1:

35 sene vayyy . Kutla tabi.

Ben de ucundan kovayim hatta sizden daha cok kovayim yukselen oldugu icin. :KK1:

Yalniz, ic giyim hediyesi aldik arkadasa. Arkadas mahcup, mutevazi.:26: beratti cekiyor bak iste boyle diyor cafenin ortasinda. Gulduk baya. :KK1:

Hmmm senin buluştuğun grup burası , ama cafenin ortasında don çekiştirmekte bomba olmuş :KK60::KK60:

Iyi bari neyseki uzun surmuyor. :KK53:

Marjinal Melomuz ne yapiyor acaba? :KK76:

eger o melo bensem ki tanidigim bir melo var o da benim. ben hasta oldum simdi iyilestim bi gozum topraga bakiyordu su an iyiyim kefeni kopardim :) yeah hangi film? gideriz ayipsin? bu arada ben fransizlara deil almanlara hastayimdir lollll :)))

aaa kizlar beni hic aramiyorsunuz aliniyorum ama. benim mintikama ne zaman bakacaksiniz? siradamiyim? kac numara?

eger o melo bensem ki tanidigim bir melo var o da benim. ben hasta oldum simdi iyilestim bi gozum topraga bakiyordu su an iyiyim kefeni kopardim :) yeah hangi film? gideriz ayipsin? bu arada ben fransizlara deil almanlara hastayimdir lollll :)))

Oyle mi gecmis olsun. Bende de gizli grip var. Sana Alman bulalim bana fransiz. :)

aaa kizlar beni hic aramiyorsunuz aliniyorum ama. benim mintikama ne zaman bakacaksiniz? siradamiyim? kac numara?

Numaran yok ki kiz bende nasil arayayim. :))

Kizlar kizlar,

Klasik ben :KK37: , bir- kac ay yokum. Yoklugumu aratmayin desemde aratacaginizi biliyorum. Megaloman lucky hehe. :KK53: Bana ulasmak isteyen cebimden ulasabilir.

Zira buraya bir sure bakmayacagim. Yanitsiz kalmanizi istemem. :KK53: Ne yapiyorsam sizin iyiliginiz icin yapiyorum. :KK33:

xxxxx :KK16:

Kizlar kizlar,

Klasik ben :KK37: , bir- kac ay yokum. Yoklugumu aratmayin desemde aratacaginizi biliyorum. Megaloman lucky hehe. :KK53: Bana ulasmak isteyen cebimden ulasabilir.

Zira buraya bir sure bakmayacagim. Yanitsiz kalmanizi istemem. :KK53: Ne yapiyorsam sizin iyiliginiz icin yapiyorum. :KK33:

xxxxx :KK16:

Hayirdir yahuu birkac ay yokum derken ???

X