- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
Francis arkadas no lack:)
Onu ozelden konusalim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Francis arkadas no lack:)
Onu ozelden konusalim.
Deger yani , fransizca yi dil olarak cok begeniyorum
Bende hem dili hem erkekleri guzel yani.
Erkeklerini bilmiyorum , dil olarak guzel. Guzel konusuyorlar
Kulaga cok hos geliyor. Zaten calismaya basliycam sinavdan yuksek not almak istiyorum. Belki lazim olur.
En yardim ederim sana:)
Lucky kimin doğum günü , eksik kalmayayım bende kutlayayım
Gel canim. ylnzeskici nickli arkadasin. Ne kadar cok kutlarsak o kadar iyi . Bak o da kova burcu senin gibi :)
Ylnzeskici ye nice mutlu seneler o zaman .
Bugün benimde 35 yıllık arkadaşımın doğum günü ama başka şehirlerdeyiz , telefondan kutlayacağım .
Kova olsun çamurdan olsun yahu
35 sene vayyy . Kutla tabi.
Ben de ucundan kovayim hatta sizden daha cok kovayim yukselen oldugu icin.
Yalniz, ic giyim hediyesi aldik arkadasa. Arkadas mahcup, mutevazi.:26: beratti cekiyor bak iste boyle diyor cafenin ortasinda. Gulduk baya.
Hmmm senin buluştuğun grup burası , ama cafenin ortasında don çekiştirmekte bomba olmuş
Iyi bari neyseki uzun surmuyor.
Marjinal Melomuz ne yapiyor acaba?
eger o melo bensem ki tanidigim bir melo var o da benim. ben hasta oldum simdi iyilestim bi gozum topraga bakiyordu su an iyiyim kefeni kopardim :) yeah hangi film? gideriz ayipsin? bu arada ben fransizlara deil almanlara hastayimdir lollll :)))
aaa kizlar beni hic aramiyorsunuz aliniyorum ama. benim mintikama ne zaman bakacaksiniz? siradamiyim? kac numara?
Kizlar kizlar,
Klasik ben , bir- kac ay yokum. Yoklugumu aratmayin desemde aratacaginizi biliyorum. Megaloman lucky hehe. Bana ulasmak isteyen cebimden ulasabilir.
Zira buraya bir sure bakmayacagim. Yanitsiz kalmanizi istemem. Ne yapiyorsam sizin iyiliginiz icin yapiyorum.
xxxxx