Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Kızlar guzel bir gündü .Cok eğlendim :) uygun olduğumuzda Tekrarlıyalım.

Ahaha yorgunluktan topikleri karistirmisim. :)) Bende cok eglendim ozellikle hediye kisminda. En kisa zamanda tekrarliycaz tabikim.

-----------------
Copy paste.

Bonsoir,

Haberler bende. 4 lu bulustuk. Okey olsaydi okey oynayacaktik fakat yoktu, bir dahaki sefere. :))

Bir daha ki sefere bir kisi daha katilacak bes li olacagiz.

Guzel bir sohbet oldu. ylnzeskiciye aldigimiz dogum gunu hediyesi dillere destandi. En kisa zamanda uzerinde gormek istiyoruz.

Yasasin kotuluk.

Hediye kısmı gercekten eğlenmeliydi :) bu arada bende hediye aldım. Tekrar teşekkürler Luky cim çakralarım şimdiden açıldı hediyen sayesinde:)

Ciddi mi kalp chakram acik? Iyi bisey herhalde . Fark ettigim tek bisey var senin Kalbin cok acik:) iyi ki seni tanidim:)

Cok pozitif bir insansin. Ne eglendik Primark ta ama. Yerinde olsam gotururdum fisine bile gerek yok. Iki gun oldu alali dersin ya da evde dik sekilli olsun. Bir de malum hediyeyi cafe nin ortasinda cikarman ahaha . Bir resmini cekmeliydim o an :)) Bende iyiki seni tanidim ama gec tanidim. (

Gec olsun guc olmasin ... Derler ne fark eder.

Sabah , ayni yere gitmem gerekiyordu. Soylemistim sana bir arkadasimla. Bulusacagimi, yollar kapaliydi bugun cok cektim o yuzden ama hep aklimdaydiniz :)I

Sabah cok kotuydu cok soguktu ustune grev vardi bende taxi tutmak zorunda kaldim. Haftaya yine grev var hem de sevgililer gununde sanirim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…