aklıma eşimin bana sevgililer gününde yaptığı şey geldi...
kaç sene oldu hala özlemle aynı şeyi beklerim ondan acaba yaparmı yine diye...
bir kutu çikolata alacaksın,hani pastanelerde satılanlardan kalpli gibi olursa daha iyi olur,sonuçta tema sevgi üzerine :)))
neyse,kalpli çikolataların her birini bir kezliğine ısırıp,tek tek tüm çikolatalara bunu yapacaksın...
kutunun içinede hepsini tattım ama senin gibi güzel değil diye yazı bırakacaksın...
bilemiyorum,beim nacizane fikrim canım,kullanıp kullanmamak sana kalmış...
aklıma eşimin bana sevgililer gününde yaptığı şey geldi...
kaç sene oldu hala özlemle aynı şeyi beklerim ondan acaba yaparmı yine diye...
bir kutu çikolata alacaksın,hani pastanelerde satılanlardan kalpli gibi olursa daha iyi olur,sonuçta tema sevgi üzerine :)))
neyse,kalpli çikolataların her birini bir kezliğine ısırıp,tek tek tüm çikolatalara bunu yapacaksın...
kutunun içinede hepsini tattım ama senin gibi güzel değil diye yazı bırakacaksın...
bilemiyorum,beim nacizane fikrim canım,kullanıp kullanmamak sana kalmış...
canım benim çok teşekkür ederim....ahhh yakın olsa 1 dk bile durmam ama kıbrısta askerlik yapıyor gidemem ki günü birlik gidip gelebilecegim bi yer degilsenağlamasenağlamasenağlama gecen hafta abısı zıyaretine gitmişti onunla gönderdim zaten ihtiyacı olan şeyleri ama ben dogum gününde kendisini çok özel hissetmesini istiyorum....Ama şunu da unutma en güzel hediye sensin onun iin.
Eğer imkanın varsa güzel güzel yemekler yap git, hediyesini de ellerinle ver.
yok komutanlara dağıtacak........-tatlicadiarzu-
canım benim çok teşekkür ederim....ahhh yakın olsa 1 dk bile durmam ama kıbrısta askerlik yapıyor gidemem ki günü birlik gidip gelebilecegim bi yer degilsenağlamasenağlamasenağlama gecen hafta abısı zıyaretine gitmişti onunla gönderdim zaten ihtiyacı olan şeyleri ama ben dogum gününde kendisini çok özel hissetmesini istiyorum....
Anacım sen ona bol bol para gönder benceçünkü orda telefon feci pahalı.
Benim sevgilim aldığı kontörlerle bir araba alırdı heralde askerliği süresincekaydirigubbakcemile3
yok canım nısanlım astegmen uzun dönem cıktı paralı yapıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?