• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ltfen yardmc olun......

zelixsx06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
401
6
96
39
Diğer
merhaba arkadaşlar aslında benım ki bi dert degil ama sizlerin yardımına ihtiyacım var bi hafta sonra nişanlımın dogum günü kendısı askerde ona hediye göndericem kargo ile ama ne gönderebilirim?nasıl bi süpriz yapabilirim ?hiç bilmiyorum onun unutamayacagı bişey yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun bana inanın benim için çok önemli....

nişanlın en çok neyi sever?
örneğin yemeğe düşkünmüdür yada tuttuğu takım ne veya en büyük hobisi neler?
bu konuya biraz tüyo verirsen iyi olur canım...

yemeklerden mantıyı yapram sarmasını cok sever ama kargoyla yemek gidermi? takım tutuyor ama öle çok fanatik degil en büyük hobiside işi işi dısında pek bişeye vakıt ayırmıyor...bu arada ben bıraz duygusal romantıik bişeyler yapmak istiyorum...

aklıma eşimin bana sevgililer gününde yaptığı şey geldi...
kaç sene oldu hala özlemle aynı şeyi beklerim ondan acaba yaparmı yine diye...

bir kutu çikolata alacaksın,hani pastanelerde satılanlardan kalpli gibi olursa daha iyi olur,sonuçta tema sevgi üzerine :)))
neyse,kalpli çikolataların her birini bir kezliğine ısırıp,tek tek tüm çikolatalara bunu yapacaksın...
kutunun içinede hepsini tattım ama senin gibi güzel değil diye yazı bırakacaksın...

bilemiyorum,beim nacizane fikrim canım,kullanıp kullanmamak sana kalmış...

bir kutu çikolata alacaksın,hani pastanelerde satılanlardan kalpli gibi olursa daha iyi olur,sonuçta tema sevgi üzerine :)))
neyse,kalpli çikolataların her birini bir kezliğine ısırıp,tek tek tüm çikolatalara bunu yapacaksın...
kutunun içinede hepsini tattım ama senin gibi güzel değil diye yazı bırakacaksın...

eveeeeeeet çok güsel çok begendim teşekkür ederim kesinlikle çok yaratıcı ve çok romantik bi süpriz bunu kesinlikle yapıcam:asigim:
ama arkadaşlar lütfen sizlerde yardımcı olun başka önerileri olan varsa lütfen yazsın ilişkimiz biraz monotonlaşmaya başlamıstı yeniden heyecan katmak istiyorum....

bu çok bilinen birşey-tatlicadiarzu-

yarım çikolatalrı o mu yiyecek sonradelikafadulden

Canım ben sevgilime askerdeyken güzel bir eşofman takımı almıştım, bir de çok duygulu bir mektup yazmıştım. Çok hoşuna gitmişti.
Her zaman bir şeyler gönderiyordum zaten.
Temel ihtiyaçlarını alıyordum iç çamaşırı, terlik, çorap vs. hepsini küçük küçük paketliyordum çeyiz eşyası hazırlar gibi çok hoşuna gidiyordu. Hey gidi günler hey...:delphin:
Sen de bir hediye al ama işine yarayacak bir şey olsun oralarda. Bir de onun için bir günlük falan tutyorsan onu yolla ya da şu kalan süre için şimdiden bir şeyler yazmaya başla eminim bunlar çok hoşuna gidicektir.yerimseniben
Allah kavuştursun canım sağ salim...
a.s.

Ama şunu da unutma en güzel hediye sensin onun iin.
Eğer imkanın varsa güzel güzel yemekler yap git, hediyesini de ellerinle ver.kaydirigubbakcemile4

canım bende asker bekleyen biri olarak gçen nisan aynı sorun bendede vardı öncelikle yemek konusunda eğer 2 günlük bir yolsa kurabiye yap elmalı kurabiye hem uzun süreli dayanıyor beze sarıp poşetlersen bişicik olmuyor ben istanbuldayım ama hakkariye kek kurabiye su böreği poğaça yolluyorum bu yöntemle hediye olarakda geçen sene ikimizin resimlerinden oluşan bir takvim yaptırdım masa takvimi eğer şafağınız daha varsa yapabilirsin hem güzel bir mektup ve orda ihtiyacı olan bişi yollarsanda olur sonuçda asker eminimki senden gelen herşey onu mutlu edicektir ben kendi parfümümü yollamışdım bide kokunu çok özlüyorum diyince onu yollamışdım yinede sana kalmış canım kolay gelsin şimdiden :1hug:

Ama şunu da unutma en güzel hediye sensin onun iin.
Eğer imkanın varsa güzel güzel yemekler yap git, hediyesini de ellerinle ver.kaydirigubbakcemile4
canım benim çok teşekkür ederim....ahhh yakın olsa 1 dk bile durmam ama kıbrısta askerlik yapıyor gidemem ki günü birlik gidip gelebilecegim bi yer degilsenağlamasenağlamasenağlama gecen hafta abısı zıyaretine gitmişti onunla gönderdim zaten ihtiyacı olan şeyleri ama ben dogum gününde kendisini çok özel hissetmesini istiyorum....

ıkinizin resmi olan çay kupası...
Çok sıradan bir şey olabilir, ama onun işine oralarda yarayabilir..

yok komutanlara dağıtacak........-tatlicadiarzu-

bütün çikolatarı ona yar etmezler:lepi:

illa ondan başka birileri yerkafamçokkarıştı

aklıma gelen birşey var... o askerden döndükten sonra onun için yapacagın şeyleri yazabilirsin, hayallerini, evliliğinizi nasıl geçireceğinizi.... moral olur ona.. oraya yazdıklarını da unutabileceğini sanmamopuyorumnanaktan

ihtıyacı olan bısey alabılırsın yanına duygularını anlatan bi mektup.....valla askerde olan bı ınsana ne kadar süprız yapılabılır ki....

canım benim çok teşekkür ederim....ahhh yakın olsa 1 dk bile durmam ama kıbrısta askerlik yapıyor gidemem ki günü birlik gidip gelebilecegim bi yer degilsenağlamasenağlamasenağlama gecen hafta abısı zıyaretine gitmişti onunla gönderdim zaten ihtiyacı olan şeyleri ama ben dogum gününde kendisini çok özel hissetmesini istiyorum....

Amanınn Kıbrıs dedin bitirdin beni benim sevgilimde abimde Kıbrısta yaptı askerliğinin.
O yüzden orayı görmeden nefret ettim...:gitme:

Anacım sen ona bol bol para gönder bencekaydirigubbakcemile4 çünkü orda telefon feci pahalı.
Benim sevgilim aldığı kontörlerle bir araba alırdı heralde askerliği süresincekaydirigubbakcemile3

Canim askerde kullanabilecegi bir iki sey alabilirsin, bunlarida bi kutunun icine koyum, her hediyenin üzerine romantik seyler yazabilirsin. Kutunun icinede onun cok begendigi sana ait parfüm sIkabilirsin.
Bilmiyorum aklima simdilik bu geldi:)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar yardımlarınızı bekliorum........bu aşk böcügüne yardımcı olun asıcık amaaa:asigim:

Back