How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ltfen yardm edin

sessiz şiitt kız sessiz olma artık ben varım heyy kocam olucak adam ben her güzelliğe layığım de güçlü ol benden değerli birşey yok haddini bil artık de ama sakın üstüne falan atlama sözlerinle kızım çocuğunda yok değilmi senin çalışıyorsun daha ne düşünüyorsun bilmemki adam tutup kolundan defol git demesinimi bekliyosun

bütün yazılanları baştan sona okudum Allah yardımcın olsun bundan sonra...
ama anladığım kadarıyla doğru bir karar vermişsin insan sevdiği insana bu kadar eziyet etmez bile bile ..Allah yolunu açık etsin...unutma DEĞER BİLENE VERİLİR...

tatlım etrafına ne anlatırsa anlatsın
ne olacakki siz ona eyvallah dedikten sonra
ne derse desin .sen o sayfayı kapatım onunla ilişkini bütün bağlarını kopardıktan sonra ne düşünürse ..ne anlatırsa anlatsın bı-rak.ne hali varsa görsün
kim haklı kim suçlu ..millete ne

aynı senin gibi olan bir arkadaşım var onada yalvarıyorum
adam istemiyorum diyor...git diyor ama boşanma davası açmıyor
istiyorki kadın gitsin...suçlu o olsun ...işte ,sağa sola( gitti ben neyapabilirimki desin)istiyor
ama bunu önemi yokki kimsenin suçluyu suçsuzu bilmesi gerekmiyor ..sen biliyorsun allah biliyorya o yeter...en sonunda nemi oldu .....adam kadın evdeyken eve başka bir kadın getirdi...heee evlenme niyetiyle değil,,,günü birlik ..işi bitirdikten sonra hiç birşey olmamış gibi çıkıp gitmiş.....pekiii sen buna dayana bilecekmisin
çünkü bütün bunlar yıldırma politikası....önünde sonunda seninkide deneyecektir

bensuan hıcbırsey dusunemıyorum. Yarın ne olacak eve gıdıp ne yapayım bılmıyorum. Hıcbıseyhıssetmıyorum. Bu otel odasında aglyorum o kadar.

bensuan hıcbırsey dusunemıyorum. Yarın ne olacak eve gıdıp ne yapayım bılmıyorum. Hıcbıseyhıssetmıyorum. Bu otel odasında aglyorum o kadar.

tatlım atlatman elbette zor olacak .ama atlatacaksın .seni seven ..değer veren sana layık birini bulunca bu geçen günlere çok yanacaksın
sen düşünme ...el birliği ile atlatmana yardımcı oluruz...kendini kötü hissetme
sen kimbilir irade gerektiren ne çok zorluklar atlatmışsındır..

çok üzüldüm yazdıklarına kaçan kovalanırmış bende 7 senelik evliyim...bu hayatta tek değerli sensin arkadaşım şuan mantıklı düşenemiyorsun çok iyi anlıyorum...ablamda senin gibi o döndü ve değişen bişi olmadı mutsuz bi hayat sürüyorrr eniştemi gördükçe midem bulanıyorr...

bence sen ve sağlığın daha değerli umursuz ol kısassa kıssas beni istemicek bilmem neee tükürür suratına vururum kapıyıı..lütfen ağlama artık..

Yazılanları baştan sona okudum..
ınan kendi konuma bakmadan önce buraya takıldım deminden beri okuyorum..
Sebep şu ki yaşadıkların benim yaşadıklarıma cok benziyor..
Aynen benim eşimde senin eşin gibi bitti bu evlilik deyip,ona karsı her dediğini yapıp bu evde susup oturmamı istiyor..
Bak şimdide ailesinin yanına zorla götümeye çalısıyor...
Ya gelirsin benim sözümü dinlersin yada boşanıcam kesin kararım budur diyor..
Arada hiçbir fark yok..
Aynen senin eşinin yaptıklarını birebir yapıyor..
Karsısına geçip ağlayarak yalvardığım cok oldu,mailler atıp anlattığım ama ne cevap verdi ne de ilgilendi..
Git başka odada ağla diyordu,ya da ben seni cekmek zorunda mıyım diyordu ve hala diyor..

geçmiş olsun karar senin

hadi biraz efor harca
unut geçmişi kendine bağla araştır et ne yap ne et o kadına kaptırma
o kadın da gebersin özleminden ahmedinin
senin ahmedinin

yapıcı ool yıkıcı değill

Son düzenleme:
ama konusmuyor ki benımle su otur bu evlılık bıttı dıyor. Benımle yatmıyor.12 de gelıyor gece. Kocan degılım dıyor..yorumunu sonuna kadar dıkkatle okudum bunada yrdım edermısın lutfen. Canım cok tesekkur

onur gurur sadakat tanımlarından habersiz olan kadınlar
ne üzülüyorum onlar için
arkadaşım yapılacak belli
iyi bir boşanma avukatı bul ve o adamın donuna kadar neyi varsa al

geçmiş olsun karar senin
eşin o kadının tatlı diline karşı koyamıyor
benim eşimin de öyle takıntısı var
ama bir birliktelik değil hayranlık
kadın yalakalıkltan iyi anlıyor

erkek seni istemese çeker gider aynı evde kalamaz

o kadını ailesi istememiş ki seni almış hala da seni eş istiyor karasız dümenisen çevir
o kadından vazgeçemiyor çünkü kadın şıllk afedersin

dümeni eline al gülümse
biraz sabret
aklını kullan duygularını değil
o kadın samimiyetini nasıl gösteriyosa nasıl duvarsız konuşuyorsa sen de öyle hatta fazlasını yap

açık seçik konuş gecenin ortasında uyandırıp

özledim de ne derse desin özledim de

yani adamı şaşırt
ben çok zorlandım
artık yanında ağlamıyorum

aksine ona o kadın seni yönettiği için seninle dalga geçiyor gibi şeyler söyledim
artık eşime güveniyorum ama 6 ay uğraştım

gururu bırak zamanla sana bağlanır
yuvayı dişi kuş çevirir
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

ben asla kocama deli gibi dövüşsek de sarılmadan uyumam

ve asla özelimi paylaşmam sen de paylaşma
teyzesine bir iki sene gül
sonra ihtiyacı olduğu anda lafı yapıştırıverirsin
bu zamanda internet var hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri
dırdır edip ona istediğini yani başkasına gitme özgürlüğünü verme

kendine bağla
herşeye rağmen sana aşığım de
hatta o kadar saçmala ki
sen bana vurunca sevişesim geldi hakkımı isterim ama bi daha yapma küserim çocuksu edaylaa

,
ya sen işinibilirsin
böyle şeyleri kültürlü ama yağ çekmeyi bilmeyen bizim gibi açık moynayan kadınlar yaşıyor

içinde ttut kinini duvarlara anlat
ona ve ailesine tatlı görün

gelin ilgilense başkasına bakmazdı derler sonra

hadi biraz efor harca
unut geçmişi kendine bağla araştır et ne yap ne et o kadına kaptırma
o kadın da gebersin özleminden ahmedinin
senin ahmedinin

haa vurunca ,birde sevişelim diyecek.
ya öğütlerinize bayıldım.:delphin:
konu sahibini iyice gurursuz ve onursuz yapacaksınız. yok artık daha neler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back