Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün iş çıkışı mesaj attım. Anneme gidiyorum yazdım. Tamam diye bir mesaj geldi. Bilmiyoum cokmu pozitif bakmaya çalışıyorum ama eğer bitse idi gerçekten içinde banane gibi şeyler yada hiç cevap yazmazdı. Yanlışmı düşünüyorum ?
Kendimi suçluyorum. Evliliğe alışamadım 5 ayda sinirli mi davrandım diye onun bu kötü günlerinde destek olmadım diye. Son bir çabayı hakediyor diyorum içimden. Sadece şu bekleme dönemimde ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorummmm
Dün işyerinde olan bir problemlemden dolayı moralim çok bozuktu. Onu aradım sinirlerimde gergindi ağladım. Bana "ben senin derdini dinleyecek kişi değilim. Bana bir şey anlatma kendinle ilgili yemek yicem şimdi hoşcakal dedi ve kapadı teli. Akşam annesine kandıl zıyaretıne gittim radan cıkısta benim durumumu biln bir arkadasımın asırı ısrarı yuzunden onlara gıttım. 15 gundur ılk kez eve geldığınde pedeler kapalı ben koltukta aglarkn gormedı benı. Bu kez yoktum evde .Bana 11.00 de mesaj attı gece. "SANIRIM ANNENDE KALACAKSIN. HABER VERSEN IYI OLURDU" diye....Aksamda ben yatakta gidip yattım. Gecenın bır vaktı oda oraya geldı. Son durum budur arkadaslar!
Dün işyerinde olan bir problemlemden dolayı moralim çok bozuktu. Onu aradım sinirlerimde gergindi ağladım. Bana "ben senin derdini dinleyecek kişi değilim. Bana bir şey anlatma kendinle ilgili yemek yicem şimdi hoşcakal dedi ve kapadı teli. Akşam annesine kandıl zıyaretıne gittim radan cıkısta benim durumumu biln bir arkadasımın asırı ısrarı yuzunden onlara gıttım. 15 gundur ılk kez eve geldığınde pedeler kapalı ben koltukta aglarkn gormedı benı. Bu kez yoktum evde .Bana 11.00 de mesaj attı gece. "SANIRIM ANNENDE KALACAKSIN. HABER VERSEN IYI OLURDU" diye....Aksamda ben yatakta gidip yattım. Gecenın bır vaktı oda oraya geldı. Son durum budur arkadaslar!
Sevgi diyorum bana her gurursuz olduğumu söyleyen arkadaşa. Biliyorum aptalca gereksiz bir sevgi ama daha bu olay olana kadar 17 gün öncesine kadar bizim aramızdaki sevgiyi hissediyordum. Kafamda kurmadım beni sevdiğni hissettim. Bugün de konuştuk -neden sadece bekleyemiyorsun. Nedn karsıma geçip cümle kurmaya çalışıyorsun hala çünkü beni sevmiyorsun -dedi.
Sabah çıktım evden , şehir dışında bir otele yerleştim. Şimdi otel odasında herşeydn uzak , ondan uzak sadece kendimleyim. Allak bullak ettiği kafamı toplamaya çalışıyorum. Herşey daha da zor şuan.