Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karar ver arkadaşım,kadınlar mı suçlu kocaları ayartan,kocalar mı suçlu kanan bu baykuşlara.
Akıl vermeye geliyorsunuz ama bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.Kocalara, erkeğinize sahip çıkın diyorsun bir mesajında,ama diğer mesajında sulu diyorsun erkeklere...Değer mi o zaman sulu adamlar için aşağılanmaya ,şiddet görmeye.
Bence önce kendi kafandaki çeklişkilerden kurtul,sonra tavsiye ver
ilay 78 teşekkür ederim beni anladığın için ben sadece arkadaşımıza teselli vermek istedim amacım kimseye kabalık ve sayğısızlık yapmak deyildi arkadaşlar yanlış anladı galiba Çok üzgünüm çoook
dilarem dikkatimi çekti kadelen57 verdiği mesajı eleştirmişsin.
bence kardelenin de bizimle ortak fikirleri var, adamın yaptıklarını onaylamadığı belli.
sadece arkadaşımızı sakinleştirmek teselli vermek adına olaya ılımlı yaklaşmaya çalışmış.biz ne dersek diyelim zaten en doğru kararı konu sahibi verecektir.
ayrıca buraya bir konu açılmışsa kerkes fikrini söylemekte özgürdür. kendi fikrimiz olmadığı halde çoğunluğun peşinden gitmek onaylamak zorunda değiliz.onaylarsakta dürüstçe olmaz. sengözlerimebaksanab
teşekür ederim canım sizin gibi anlayışlı ve aydın insanlara ihtiyacımız var baksana canım konuyu bırakıp bana yöneldiler yazık çok yazık
ilay 78 teşekkür ederim beni anladığın için ben sadece arkadaşımıza teselli vermek istedim amacım kimseye kabalık ve sayğısızlık yapmak deyildi arkadaşlar yanlış anladı galiba Çok üzgünüm çoook
Siz neyin peşindesiniz anlamış değilim boşan diyen arkadaşları kesinlikle (YADIRGIYORUM) sizler burada bir insana yardımcı olmak yerine onu daha içinden çıkılması zor bir duruma düşürmekten başka birşey yapmıyorsunuz. Her insan dönem dönem sıkıntılara, psikolojik bozukluklara ve sarsıntılara uğrayabilir. çoğu kişi içinde bulunduğu durumu insanlarla paylaşmaktan kaçınarak farklı rahatlama yollarına gidebilir. Evet bende erkeğin yaptığı davranışlardan rahatsız oldum yapılmaması gereken bir saygısızlık fakat bu durumların düzelip daha mutlu ve huzurlu bir yaşantı sürdürülmesi için hiçbirşey bitmiş ve hatalar telafi edilmeyecek bir duruma getirilmemiştir. Bazen düşünüyorumda insan ya hayattan ders almalı yada eğitilerek ders almalı eğitilmeden cahilce direk gruruyla hareket etmesini bilen bazı kişiler ne yaptığının ve bu bayan arkadaşımızı ne tür bi zorluklara ittiğinin farkında değil, ayrıca haklıymış gibi kendini hala cahil düşüncelerinin pençesinden kurtaramayan insanlar lütfen bilinçsiz şeyler yazıp insanların akıllarını karıştırmasın. Şuan burada bizlerden fikirlerimizi ve yardımlarımızı bekleyen arkadaşımız "sessizim" e sadece şunları söylemek istiyorum; lütfen negatif düşüncelerin içerisinde kendini boğma sabırlı ol ve eşinle hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya onunla ilgilenmeye devam et... kendini bırakma kendine özen göster herzaman bakımlı ol ve eşinin sana dönmesini sağla bir erkeğin yönlendirilmesi bir bayanın aklıyla gerçekleştirilir. Sende sabırlı, akıllı ve pozitif ol... hayatında başarılar dilerim.
cahil kim . bizler mi?Siz neyin peşindesiniz anlamış değilim boşan diyen arkadaşları kesinlikle (YADIRGIYORUM) sizler burada bir insana yardımcı olmak yerine onu daha içinden çıkılması zor bir duruma düşürmekten başka birşey yapmıyorsunuz. Her insan dönem dönem sıkıntılara, psikolojik bozukluklara ve sarsıntılara uğrayabilir. çoğu kişi içinde bulunduğu durumu insanlarla paylaşmaktan kaçınarak farklı rahatlama yollarına gidebilir. Evet bende erkeğin yaptığı davranışlardan rahatsız oldum yapılmaması gereken bir saygısızlık fakat bu durumların düzelip daha mutlu ve huzurlu bir yaşantı sürdürülmesi için hiçbirşey bitmiş ve hatalar telafi edilmeyecek bir duruma getirilmemiştir. Bazen düşünüyorumda insan ya hayattan ders almalı yada eğitilerek ders almalı eğitilmeden cahilce direk gruruyla hareket etmesini bilen bazı kişiler ne yaptığının ve bu bayan arkadaşımızı ne tür bi zorluklara ittiğinin farkında değil, ayrıca haklıymış gibi kendini hala cahil düşüncelerinin pençesinden kurtaramayan insanlar lütfen bilinçsiz şeyler yazıp insanların akıllarını karıştırmasın. Şuan burada bizlerden fikirlerimizi ve yardımlarımızı bekleyen arkadaşımız "sessizim" e sadece şunları söylemek istiyorum; lütfen negatif düşüncelerin içerisinde kendini boğma sabırlı ol ve eşinle hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya onunla ilgilenmeye devam et... kendini bırakma kendine özen göster herzaman bakımlı ol ve eşinin sana dönmesini sağla bir erkeğin yönlendirilmesi bir bayanın aklıyla gerçekleştirilir. Sende sabırlı, akıllı ve pozitif ol... hayatında başarılar dilerim.
Sevgili "Asiyim ben" senin nick'inden de belli ki asilik damarlarına işlemiş ayrıca yazdığın yazıyı çözmek için senin gibi birini getirip tercüme ettirmek zorunda kalıyordum az daha ne mezunusun anlamadım yazım kuralları ancak bu kadar ihlal edilebilirdi tebrik ederim .... Yazılarından anlaşılacağı gibi sen bir feministsin ve kendini savunurken bile acizleşiyorsun burada herkes bayan herkes neyin ne olduğunu anlamış durumda senin gibi astığım astık kestiğim kestik değil sizin için evlilik mğessesesi o kadar basitki eminim senin evliliğinde basttir... Bu konuşmalarınla psikolojini öyle çözebiliyorumki inanamazsın çocukluğun ve evlilik yaşantın ezilmelerle geçmiş tavırlarınla belli ediyorsun. Sen burada grurunun esiri olmuş YIKICI bir insansın senin bu tavırlarına ne insan gönlü razı ne de bu düşüncelere ALLAH (c.c) razı olur. Bir binayı yapmak çok zordur ama yıkmak 10 saniyedir. Sen kolaycısın uğraşmak didinmek birşeyleri kazanmak yerine kaybetmeyi yıkmayı tercih ediyorsun senin için sadece ALLAH yardımcın olsun diyorum.....
Bazı gerçekler acıdır acı olanlar hakaret ve yüzüne inen bir tokat gibi görünür ama sonuç olarak gerçektir. Göğüs germeyi bilmek lazım sevgili"okypete"
Sevgili "Asiyim ben" senin nick'inden de belli ki asilik damarlarına işlemiş ayrıca yazdığın yazıyı çözmek için senin gibi birini getirip tercüme ettirmek zorunda kalıyordum az daha ne mezunusun anlamadım yazım kuralları ancak bu kadar ihlal edilebilirdi tebrik ederim .... Yazılarından anlaşılacağı gibi sen bir feministsin ve kendini savunurken bile acizleşiyorsun burada herkes bayan herkes neyin ne olduğunu anlamış durumda senin gibi astığım astık kestiğim kestik değil sizin için evlilik mğessesesi o kadar basitki eminim senin evliliğinde basttir... Bu konuşmalarınla psikolojini öyle çözebiliyorumki inanamazsın çocukluğun ve evlilik yaşantın ezilmelerle geçmiş tavırlarınla belli ediyorsun. Sen burada grurunun esiri olmuş YIKICI bir insansın senin bu tavırlarına ne insan gönlü razı ne de bu düşüncelere ALLAH (c.c) razı olur. Bir binayı yapmak çok zordur ama yıkmak 10 saniyedir. Sen kolaycısın uğraşmak didinmek birşeyleri kazanmak yerine kaybetmeyi yıkmayı tercih ediyorsun senin için sadece ALLAH yardımcın olsun diyorum.....
sevgili"okypete" Türkçemize, anlama ve anlatma derslerine çalışmanızı tavsiye ederken size bir adet imla klavuzu hediye etmek isterdim.
pessssSiz neyin peşindesiniz anlamış değilim boşan diyen arkadaşları kesinlikle (YADIRGIYORUM) sizler burada bir insana yardımcı olmak yerine onu daha içinden çıkılması zor bir duruma düşürmekten başka birşey yapmıyorsunuz. Her insan dönem dönem sıkıntılara, psikolojik bozukluklara ve sarsıntılara uğrayabilir. çoğu kişi içinde bulunduğu durumu insanlarla paylaşmaktan kaçınarak farklı rahatlama yollarına gidebilir. Evet bende erkeğin yaptığı davranışlardan rahatsız oldum yapılmaması gereken bir saygısızlık fakat bu durumların düzelip daha mutlu ve huzurlu bir yaşantı sürdürülmesi için hiçbirşey bitmiş ve hatalar telafi edilmeyecek bir duruma getirilmemiştir. Bazen düşünüyorumda insan ya hayattan ders almalı yada eğitilerek ders almalı eğitilmeden cahilce direk gruruyla hareket etmesini bilen bazı kişiler ne yaptığının ve bu bayan arkadaşımızı ne tür bi zorluklara ittiğinin farkında değil, ayrıca haklıymış gibi kendini hala cahil düşüncelerinin pençesinden kurtaramayan insanlar lütfen bilinçsiz şeyler yazıp insanların akıllarını karıştırmasın. Şuan burada bizlerden fikirlerimizi ve yardımlarımızı bekleyen arkadaşımız "sessizim" e sadece şunları söylemek istiyorum; lütfen negatif düşüncelerin içerisinde kendini boğma sabırlı ol ve eşinle hiçbirşey olmamış gibi konuşmaya onunla ilgilenmeye devam et... kendini bırakma kendine özen göster herzaman bakımlı ol ve eşinin sana dönmesini sağla bir erkeğin yönlendirilmesi bir bayanın aklıyla gerçekleştirilir. Sende sabırlı, akıllı ve pozitif ol... hayatında başarılar dilerim.
ah canım benim sen çok pozitifsin değilmiSevgili "Asiyim ben" senin nick'inden de belli ki asilik damarlarına işlemiş ayrıca yazdığın yazıyı çözmek için senin gibi birini getirip tercüme ettirmek zorunda kalıyordum az daha ne mezunusun anlamadım yazım kuralları ancak bu kadar ihlal edilebilirdi tebrik ederim .... Yazılarından anlaşılacağı gibi sen bir feministsin ve kendini savunurken bile acizleşiyorsun burada herkes bayan herkes neyin ne olduğunu anlamış durumda senin gibi astığım astık kestiğim kestik değil sizin için evlilik mğessesesi o kadar basitki eminim senin evliliğinde basttir... Bu konuşmalarınla psikolojini öyle çözebiliyorumki inanamazsın çocukluğun ve evlilik yaşantın ezilmelerle geçmiş tavırlarınla belli ediyorsun. Sen burada grurunun esiri olmuş YIKICI bir insansın senin bu tavırlarına ne insan gönlü razı ne de bu düşüncelere ALLAH (c.c) razı olur. Bir binayı yapmak çok zordur ama yıkmak 10 saniyedir. Sen kolaycısın uğraşmak didinmek birşeyleri kazanmak yerine kaybetmeyi yıkmayı tercih ediyorsun senin için sadece ALLAH yardımcın olsun diyorum.....