merhaba hemen konuya giriyorum eşimle çok yakın bir arkadaşımızın yazışmalarını okudum. yakın tanıyorum kız arkadaşınıda kendinide. eşime ilk aşkını unutamadığından bahsetmiş .oysa kız arkadaşıyla o kadar mutlu o kadar uyumlu görünüyorlar ki .evlenme falan teklif etti. kız arkadaşıyla 8 yıldır beraberler. beraberde yaşıyorlar. aileler herkes biliyor. bu yazda evleniyorlar.
16 yıl önceki ilk aşkını unutamamış. kadın evlenmiş bebeği olmuş keşke o bebek ondan olsaymış falan her yanlız kaldığında onu düşünüyormuş. çok şaşırdım çok. çünkü çok seviyor gözüküyordu arkadaşımı. çokta iyi bir çocuk. eşimde ona gayet mantıklı açıklamalarda bulunmuş. unutmalısın bak çocuğun olunca baba olunca evlenince, unutursun demiş. eşime sormuş senin böyle düşüncelerin varmı diye eşim inan yok. evlenince bebeğimiz olunca herşey bitti demiş. bence bu açıkça aldatmaktır. sen yanında olan kişiyi kandırıyorsun sevdiğine ötesi varmı.
burda aldatıldım yok eşim mesaj attı yok eşim söyledi yok yakaladım diyen arkadşlar ne şanslısınız bi bilseniz en azından gerçeği biliyorsunuz .Sevildiğini zanneden bir sürü insan var ne kötü..