How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ilk aşk

merhaba hemen konuya giriyorum eşimle çok yakın bir arkadaşımızın yazışmalarını okudum. yakın tanıyorum kız arkadaşınıda kendinide. eşime ilk aşkını unutamadığından bahsetmiş .oysa kız arkadaşıyla o kadar mutlu o kadar uyumlu görünüyorlar ki .evlenme falan teklif etti. kız arkadaşıyla 8 yıldır beraberler. beraberde yaşıyorlar. aileler herkes biliyor. bu yazda evleniyorlar.

16 yıl önceki ilk aşkını unutamamış. kadın evlenmiş bebeği olmuş keşke o bebek ondan olsaymış falan her yanlız kaldığında onu düşünüyormuş. çok şaşırdım çok. çünkü çok seviyor gözüküyordu arkadaşımı. çokta iyi bir çocuk. eşimde ona gayet mantıklı açıklamalarda bulunmuş. unutmalısın bak çocuğun olunca baba olunca evlenince, unutursun demiş. eşime sormuş senin böyle düşüncelerin varmı diye eşim inan yok. evlenince bebeğimiz olunca herşey bitti demiş. bence bu açıkça aldatmaktır. sen yanında olan kişiyi kandırıyorsun sevdiğine ötesi varmı.

burda aldatıldım yok eşim mesaj attı yok eşim söyledi yok yakaladım diyen arkadşlar ne şanslısınız bi bilseniz en azından gerçeği biliyorsunuz .Sevildiğini zanneden bir sürü insan var ne kötü..:50:

insanlar sadece kendi düşünce ve duygularında emindir ama karşı tarafın düşüncelerini ve ne hissettiğini asla ama asla bilemezsin.malesef erkekler de ne düşündüklerini asla beli etmezler.bu anlatttığın olayı ben bi çok kişiden duyuyorum.benim bi hocam bile itiraf etmişti.eşinin yeni doğmuş bebeğinin resimlerini bize göstermişti ona bakarken çok mutlu gözüküyodu.sonra bi gün konuşurken ne varsa eskilerde var dedi off çekti.halbuki fotolarda o kadar çok mutlu gözüküyodular ki ailece meğersem öyle değilmiş.çok şaşırmıştım.o günden sonra bende de bi korku oluştu ister istemez.evlendiğin kişinin aklında bi başkası olması çok kötü bi şey gerçekten.

Son düzenleme:
Sahte profil al
Kıza söyle
Ha inanır mı bilmem
En azından aklının bi köşesinde durur

insanlar sadece kendi düşünce ve duygularında emindir ama karşı tarafın düşüncelerini ve ne hissettiğini asla ama asla bilemezsin.malesef erkekler de ne düşündüklerini asla beli etmezler.bu anlatttığın olayı ben bi çok kişiden duyuyorum.benim bi hocam bile itiraf etmişti.eşinin yeni doğmuş bebeğinin resimlerini bize göstermişti ona bakarken çok mutlu gözüküyodu.sonra bi gün konuşurken ne varsa eskilerde var dedi off çekti.halbuki fotolarda o kadar çok mutlu gözüküyodular ki ailece meğersem öyle değilmiş.çok şaşırmıştım.o günden sonra bende de bi korku oluştu ister istemez.evlendiğinin kişinin aklında bi başkası olması çok kötü bi şey gerçekten.

evet bende hemen eşimi aldım karşıma bak sende böyle bişey varmı unutamadığın falan keşke onla evlenseydim dediğin biri var mı diye . tabiki aşık olduğum kişiler oldu ama keşkelerim olmadı seni severek evlendim dedi. içi rahatlıyor insanın. gerçi olsa da bana söyler mi orası da ayrı mevzu ama insanın aklı takılmıyor değil. ahhh bu gönül mevzularııı :)

evet bende hemen eşimi aldım karşıma bak sende böyle bişey varmı unutamadığın falan keşke onla evlenseydim dediğin biri var mı diye . tabiki aşık olduğum kişiler oldu ama keşkelerim olmadı seni severek evlendim dedi. içi rahatlıyor insanın. gerçi olsa da bana söyler mi orası da ayrı mevzu ama insanın aklı takılmıyor değil. ahhh bu gönül mevzularııı :)

biraz da olsa içimizi rahatlatmak için mecburiyetten dolayı söylediklerine inanmak istiyoruz.he bu her erkekte olacak diye bi şey de yok.ama kimse de olmasın daha iyi :34::34: yani kimse o kızın yerinde olmak istemez sanırım.

Adamın canı sıkılmış. Heyecan istiyor belli ki.
Bu yüzden geçmişi ısıtıp önüne koymuş, kendince acı çekiyor karaktersiz herif.
Yazık evleneceği kadına. Kısa süre geçmeden fiilen de aldatır mutlaka.
Gidişat onu gösteriyor. İlla sözde ilk aşk olmasına gerek yok, başka bir kadın da olur.
Sevgi, saygı, değer verme gibi bir durum kalmamış evleneceği insana karşı.
Böyle sinsiler kendini belli etmez ama.
O yüzden durum daha da fena.

merhaba hemen konuya giriyorum eşimle çok yakın bir arkadaşımızın yazışmalarını okudum. yakın tanıyorum kız arkadaşınıda kendinide. eşime ilk aşkını unutamadığından bahsetmiş .oysa kız arkadaşıyla o kadar mutlu o kadar uyumlu görünüyorlar ki .evlenme falan teklif etti. kız arkadaşıyla 8 yıldır beraberler. beraberde yaşıyorlar. aileler herkes biliyor. bu yazda evleniyorlar.

16 yıl önceki ilk aşkını unutamamış. kadın evlenmiş bebeği olmuş keşke o bebek ondan olsaymış falan her yanlız kaldığında onu düşünüyormuş. çok şaşırdım çok. çünkü çok seviyor gözüküyordu arkadaşımı. çokta iyi bir çocuk. eşimde ona gayet mantıklı açıklamalarda bulunmuş. unutmalısın bak çocuğun olunca baba olunca evlenince, unutursun demiş. eşime sormuş senin böyle düşüncelerin varmı diye eşim inan yok. evlenince bebeğimiz olunca herşey bitti demiş. bence bu açıkça aldatmaktır. sen yanında olan kişiyi kandırıyorsun sevdiğine ötesi varmı.

burda aldatıldım yok eşim mesaj attı yok eşim söyledi yok yakaladım diyen arkadşlar ne şanslısınız bi bilseniz en azından gerçeği biliyorsunuz .Sevildiğini zanneden bir sürü insan var ne kötü..:50:

kendini üzecek bir şey değil ki? senin ilk aşkın eşin değildir. ilk aşk gençlik yıllarında olur. evlendiiğin kişi eşine aşık olursun olmazsın.. seversin sevmezsin... evliliklerin çoğu mantık evliliği değil mi... zamanla aşk biter zaten bence takılma...

eşin seni seviyor değer veriyor... çocuğuna iyi baba. ailesine ve sana önem veren biri mi ona bak.

eşini ihmal etme...

çokda sıkma...

kendini üzecek bir şey değil ki? senin ilk aşkın eşin değildir. ilk aşk gençlik yıllarında olur. evlendiiğin kişi eşine aşık olursun olmazsın.. seversin sevmezsin... evliliklerin çoğu mantık evliliği değil mi... zamanla aşk biter zaten bence takılma...

eşin seni seviyor değer veriyor... çocuğuna iyi baba. ailesine ve sana önem veren biri mi ona bak.

eşini ihmal etme...

çokda sıkma...

canım benim; benim başımdan geçmedi konu çok yakın arkadaşımın başından geçiyor benim başımdan geçse inan çocuğum olmasına rağmen boşanma kararı alırdım. bence evlilikte mutlaka sevgi olmalı aşk farklı bi olay ama sevgi mutlaka olmalı. aklında ve hayalinde başka biri olan kişi benim hayatımda olamaz..:50:

Adamın canı sıkılmış. Heyecan istiyor belli ki.
Bu yüzden geçmişi ısıtıp önüne koymuş, kendince acı çekiyor karaktersiz herif.
Yazık evleneceği kadına. Kısa süre geçmeden fiilen de aldatır mutlaka.
Gidişat onu gösteriyor. İlla sözde ilk aşk olmasına gerek yok, başka bir kadın da olur.
Sevgi, saygı, değer verme gibi bir durum kalmamış evleneceği insana karşı.
Böyle sinsiler kendini belli etmez ama.
O yüzden durum daha da fena.

Söylediğin herşeye katılıyorum:46:

Sen simdi bunu bilip de o zavalli kizcagiza soylemeyecek misin ? Nasil alacaksin bu vebali uzerine ? Belli ki Allah bi sekilde vesile olasin diye gostermis sana o yazilanlari.
Ben yerinde olsam konusmayi kaydederdim.esimin isminin oldugu yeri siler veya uzerini karalardim.sonra da sahte bi mail adresiyle kizin mailine yollardim.kizcagizi tereddutte birakmayacak kadar net.
Ben de yaza evlilik dusunuyorum ama evlenecegim adamin aklinda boyle bisey olsa asla evlenmek istemezdim.hangi kadin ister ki ?
Kesinlikle bi sekilde o kiza net,kesin bi delil yolla.istemezsen kimligini belli etme onemli degil.ama yapmazsan bu isin vebali olur sana.yukarida Allah var.

Sen simdi bunu bilip de o zavalli kizcagiza soylemeyecek misin ? Nasil alacaksin bu vebali uzerine ? Belli ki Allah bi sekilde vesile olasin diye gostermis sana o yazilanlari.
Ben yerinde olsam konusmayi kaydederdim.esimin isminin oldugu yeri siler veya uzerini karalardim.sonra da sahte bi mail adresiyle kizin mailine yollardim.kizcagizi tereddutte birakmayacak kadar net.
Ben de yaza evlilik dusunuyorum ama evlenecegim adamin aklinda boyle bisey olsa asla evlenmek istemezdim.hangi kadin ister ki ?
Kesinlikle bi sekilde o kiza net,kesin bi delil yolla.istemezsen kimligini belli etme onemli degil.ama yapmazsan bu isin vebali olur sana.yukarida Allah var.

eğer bunu yaparsam kesin benim yaptığım anlaşılır çünkü eşime bildiğimi söyledim malesef. kızın erkek arkadaşıda bi tek bu yazışmaları eşime yazdığı için benim olduğum anlaşırır. geçen buluştuk hep beraber konuyu açmaya çalıştım ama yapamadım :(

Son düzenleme:
eğer bunu yaparsam kesin benim yaptığım anlaşılır çünkü eşime bildiğimi söyledim malesef. kızın erkek arkadaşıda bi tek bu yazışmaları eşime yazdığı için benim olduğum anlaşırır. geçen buluştuk hep beraber konuyu açmaya çalıştım ama yapamadım :(

Bence sahte bi hesaptan mail atin kiza.anlarlarsa da anlasinlar,inkar edersiniz.inkar ettiginiz surece ispatlanamaz nasilsa.zaten ispatlansa nolcak siz korkunc fena bisey yapmiyosunuz,sizi kinayacagina kendine baksin bi zahmet adam.esiniz de neden yaptin derse vicdanim dayanmadi,bigun bizim kizimiza da ayni sey olsa haber vermelerini istemez miydin diyin.anlayacaktir bence

Back