How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ltfen yardm edin

bilmiyor gittiğimi. Sadece cıkıp gittim. Yatagıma girmediği beni istemediği o ev öyle acı veriyorki tarif edemem.
Gecen aksam arkadasımda ıken gece yarısı mesaj atmıtı-sanırım annende kalacksın haber vrsen iyi olurdu - diye. Öyle ümitlenmiştimki anlamsız şekilde. Bugun sorduğumda kendine zarar verirsin diye merak ettim başka amaçla sormadım dedi.

Anlayamıyorum bu kadar değişebilmesine herşeyin biranda. Beynim durmuş vucudumun hiç gücü yok gibi hissediyorum. Hiçbirşey düşünemiyorum. Amacını anlayamıyorum.

bilmiyor gittiğimi. Sadece cıkıp gittim. Yatagıma girmediği beni istemediği o ev öyle acı veriyorki tarif edemem.
Gecen aksam arkadasımda ıken gece yarısı mesaj atmıtı-sanırım annende kalacksın haber vrsen iyi olurdu - diye. Öyle ümitlenmiştimki anlamsız şekilde. Bugun sorduğumda kendine zarar verirsin diye merak ettim başka amaçla sormadım dedi.

Anlayamıyorum bu kadar değişebilmesine herşeyin biranda. Beynim durmuş vucudumun hiç gücü yok gibi hissediyorum. Hiçbirşey düşünemiyorum. Amacını anlayamıyorum.

arkadaşım neden evini terkedip otel köşelerinde kalıyorsun. o ev seninde evin...o gelmeseydi. eve.... ...

geliyor eve ama geceyarısı. Yuzume bıle bakmıyor. Kalbım agrıyor yemın ederım kaldıramıyorum . Ne amacla geldım bu otel odasına bılmıyorum. Sadece cıkıp gitmek istedim o kadar.

geliyor eve ama geceyarısı. Yuzume bıle bakmıyor. Kalbım agrıyor yemın ederım kaldıramıyorum . Ne amacla geldım bu otel odasına bılmıyorum. Sadece cıkıp gitmek istedim o kadar.

yanlış yaptığınız. bu iş böyle devam etmez.
geldiği zaman alacaktınız karşınıza. derdin nedir. amacın boşanmakmı. bu böyle devam etmezbir sonuca bağlanmalı deyip konuşacak ve son kararı verecektiniz. böyle kaçmakla otel köşelerinde kalmakla kaçınılmaz o sonu ,durduramazsınız. artık alın karşınıza ,açıkça konuşun. evlilikk bitmiş aslında. ama son noktayı koyun artık. böyle devam etmek sizi yıkar. onu söyleyeyim.

Aldım konustum. Konusmak ıstemıyor. Soylenecek herseyı soyledım. Sen ınsan olsan hala kasıma gecıp cumle kurmazsın susarsın dıyor bana. Ama gıdersın fılan demıyor. Benı konusturmuyor. Ben kafamı toplamak ıstıyorum dıyor.
Evıne neden gelmıyorsn dedım. Islerım var dıyor. Artık hayatımda sadece ısım var duzeltmm gereken dıyor. Bekle bakaım toparlanayım dıyor. Ben eve gelmeyeyım ıstersen edıgımde hayır ben oyle bırsey demıyorum. Ben senın ıcın gelmemezlık yapmıyorum dıyor. Anlamıyorum kı soyledıklerını.

Ben buradan bakınca amacını anlayabiliyorum ama sen nasıl anlayamıyorsun hayret.
amacı seni dize getirmek,çalışan ve özgüveni olan bir kadınken,afallayan,bağımlı titrek ve çalkantılı bir kadın haline getirmek...Başarıyor da gerçi.Çünkü eşin ruh hastası,kendine güven problemi yaşayan, bencil bir adam :delphin:

Aldım konustum. Konusmak ıstemıyor. Soylenecek herseyı soyledım. Sen ınsan olsan hala kasıma gecıp cumle kurmazsın susarsın dıyor bana. Ama gıdersın fılan demıyor. Benı konusturmuyor. Ben kafamı toplamak ıstıyorum dıyor.
Evıne neden gelmıyorsn dedım. Islerım var dıyor. Artık hayatımda sadece ısım var duzeltmm gereken dıyor. Bekle bakaım toparlanayım dıyor. Ben eve gelmeyeyım ıstersen edıgımde hayır ben oyle bırsey demıyorum. Ben senın ıcın gelmemezlık yapmıyorum dıyor. Anlamıyorum kı soyledıklerını.
ne demek susarsın. varmı böyle şey. adam gibi konuşacak.... evlilik bitecekmi bunu mu istiyor ,erkek olacak söyleyecek. ne bu numaralar çocukça kaprisler. siz deyin o zaman. boşanmakmı istiyorsun. bana açık söyle ona göre gerekeni yapalım diye...
neyi bekleyeceksiniz ya. ne kalmış beklenecek...

benım oevde bu sekılde kalmam cok acı verıcı ama bunu hakedecekbırsey ypmadım.Benden bosanmama nedenı ya benı sennde dedgın gıbı ıstdıgı sekle sokmak ki sanmıyorum cunku oyle kesin bitti diyorki yda kendısı bosanırsa etrafa karsı kotu olacagın dusunuyor. Ama ben oyle dusunseydım hıc eve gıtmezdm .Sordugumda neden gecgeldıgını snkı dısarda kalıyorum dıyor!!!

be soktugu durumu , ruhumla nasıl oyndıgını sızde goruyormusunuz

evet sordum. ıstemıyorum senı dıyor. Ama oyle kurnazca kapıları kapamıyorki sus toprlanayım dıyerek. Adam olsa 17 gunde ne hale gırdıgımı gorurdu ölü gibi dolaşıyorum. Alırdı karsısına - bak kızım bosuna bekleme bısey degısmeycek derdı.

inanın şu halinize o kadar üzülüyorum ki. nedir bu ya. işkenceye bak.

lütfen silkelenin artık...o istemiyor sizi,madem,bende istemiyorum o zaman seni deyin
. verin mahkemeye. bu böyle sürmez...
günah size . insana bu yapılmaz. yazıktır. nedir bu gaddarlık. bakın önce ,sizsiniz. siz önemlisiniz. siz hasta olursanız kimse olmaz yanınızda.o da olmaz. böyle yaparak sağlığınızla oynuyorsunuz. hayat onsuzda devam eder.. inanın eder. ama bunu kabul etmelisiniz. kendinizi sevin önce. önce siz. sonra o...

baştan sona kadar okudum cok acı seyler yaşamışınız RABBIM yar ve yarıdımcınız olsun

allah kullarını yaratırken dığer canlılardan ayrı olarak akıl ve mantık vermış sakın yanlış anlamayan bu ozellıkler bıze ınsan olmayı sağlar
sız svgı dıyor baska bısey demıyorsunuz
karsınızda sevgınızı hakedecek bı adam gıbı adam var mı düşünün
bılmıyom sevıyor mu svmıyor mu demşsınız
sızı sevse o kadr ağlamanıza yıpranmanza ızın verır mı
sızı bı bez parcası olarak bıle görmuyor emın olun
bıde sız gıdıp otel odalarında kalıorsunuz ve o erkeğım dıe etrafta gezıyor öle mı:mymeka: bu tıp ınsanlar nedense son gunlerde coğaldı
valla sızın gıbı ınsanları okudukca evlenmekten korkar oldum bırıde cıkıp cok mutluym yazsın dıe arar olduk
sızın yapmanız gereken tek sey artık sıze bahşedılen aklınızı kullanmanız

Şuan haksızlıga ugradıgım ıcın en basta ve ne hata yaptıysam ki o bin katını yaptı ama gormuyor, bu kadar acıyı haketmemeın verdıgı acı var. Yasamak fılan ıstemıyorum suan.
Evde cımadan once mesaj attım şu şekilde
"Asıl nedenin ne benım sana sıkıntı vermem bagıram nede başka birşey bunu çok iyi biliyorsun. (BANA KOTU GUNLERIMDE GEREKSIZ KISKANDIN, AILEM GIDIP GELMEDIN VS DIYOR CUNKU). Sadece kendine ve trafındakilere böyle anlatıp inandırıpo bitmez bilmek egonu tatmin etmek istiyorsun (ETRAFINDAKI ARKADASLARINA AILESINE NE KADAR SIKINTI CEKTIGINI SOYLUYOR. BANA NELER YASATTIKLARINI ANLATMADAN). Sana haklısın dedikçe beni yerin dibine soktun (BEN DÜZELECEK SENDE HAKLISIN SINIRLI DAVRANDIM DEDIKCE O DAHADA ABARTIYOR OLAYLARI, CANAVAR GIBI GOSTEIYO BENI ETRAFA). Garip bir oyun içinde yormaya çalıştın beni.Yorulup nesıl olsa gidece dedin.Benim sevgimi yargılayacak yürek yok sende.Kocan değilim artık bana dokunma diyorsun.Bunun anlamı çok derindir.Kedine göre bu kelimeyle vicdanını rahatlatıyorsun.(BUYUK IHTIMALLE O EVLI KADINLA GORSMEYE BALADI VE BANA BEN SENIN KOCAN DEGILIM DIYEREK ONUNLA GORUSTUGUNDE VICDANINI RAHATLATIYOR. ORTAK KARARLARI GIBI GORUYORUM. NEDE OLSA NEKADAR DAYANIRKI GIDER DIYORLAR. O BOSANIRSA BU CARPIK ILISKISINI BILDIGIMDEN VE KOCASINA OGLUNA SOYLEYECEGIMDEN KORKUYOR).Ama bu kez yanılıyorsun.Hemde çok yanılıyorsun.Bizim sorunlrımız aşılmaz değildi.Sen yine vicdan yükünü hafifletmek içinbunun arkasına sığındın.Beni ezeye ve bu şekilde suçlu hissetmemi sağlayıp kurtulma planı yaptın.Ne vicdansız ne kalpsiz bir amaçtır bu.Inanıyorum Allahın gücüne.Sen şimdihiçbirşeyi görme.Arkasına sklandığın balonlr birer birer sönecek. Sen o çok büyük adam (BEN HERZMAN HAKLIYIM DIYOR) şimdilik yaşa süslü dünyanda.Benim kocam değilmişsin.Bundan sonra evet değlsin.Aslada olmayacağın şekle sokmak benim görevim sanırım bu durumda.Hatan kötülüklrin çok büyük.Ben hiç bizi kirletmek istemedim.Allah katında kocam o bnim geçecek bu günler dedim. Ama ben nerdeyim sen nerdesin.Sen kapılmışsın yalan sahte oyunların peşine.Etrafındaki yalan sözler yüzle gidince vicdanınla başbaşa kalacaksın.Ben senin hayatınd ilerek iseyerek hiçbir kötülük yapmadım. Vicdnınla başbaşsın artık. Bana sevdiğini göster sus otur diyip ardından bu iş benim için bitti demen bile ne kadar kalpsiz vicdansız olduğunu gösteriyor. Hata bende de var ama kendi hatalarını kapatmak için benim sevgimi kullandım. Karşıma geçip bana- beklemene gerek yok cunku bunun geri dönüşü yok b- bile demedin. Benim her geçen gün eridiğimi gördüğün halde. Yazıklr olsun bana seni bu kadar sevdiğim için.

mesaja cevap bile yazmadı

allah bundan sonra senın yolunu acık etsın cnm son kararını verdın sanırım

kımsenın ahı kımsede kalmaz bunu sakın unutma kımsesızım deme buyuk rabbm var senın ynında bıol bol dua et onun sevgısı herseyı unuturur sana
o cezasını elbet bulcak sabırlı ol ve asla gururunu ayaklar altına alma

sessizim;
Sevgi dediğimiz güzel bir duygudur.. Elbette sevginize saygım sonsuz.. Ama sevmek insana acı vermez.. Sizin bu sevginiz size acı veriyor, gururunuzun, onurunuzun ve en önemlisi kadınlığınızın önüne geçiyor.. Ben sizin yerinizde olsaydım resti çeker, ondan bir cevap dahi beklemezdim bu saatten sonra.. Çünkü konuşmuyor demişsiniz.. Konuşmak istemiyorsa paşa gönlü bilir.. Otelde kalmanızı ben de yanlış buldum.. Kafa dinlemek, olaylardan uzaklaşmak için gitmiş olabilirsiniz, ama eşiniz öyle düşünmeyecek.. Kaçtı gitti ev bana kaldı diye düşünecek.. Unutmayın o ev sizin de eviniz ve böyle bir durumda kadın değil, erkek gider evden.. Ha gitmiyor mu? O zaman da odanızın kapısını kilitleyip o odada kendinizle baş başa kalmaya çalışacaksınız o zaman.. Sevgi uğruna kendinizi daha fazla ezdirmeyin

bu kendimle başbşakama kısmı mahvediyor beni. Bunu o evde başarmam lazım ama kfam o gelene kdar öyle doluyor ki düşnmkten o geliğinde bitik bir vzyette oluyorum. Bunu nasıl kntrol edicem pki.

evet sordum. ıstemıyorum senı dıyor. Ama oyle kurnazca kapıları kapamıyorki sus toprlanayım dıyerek. Adam olsa 17 gunde ne hale gırdıgımı gorurdu ölü gibi dolaşıyorum. Alırdı karsısına - bak kızım bosuna bekleme bısey degısmeycek derdı.

Şuan haksızlıga ugradıgım ıcın en basta ve ne hata yaptıysam ki o bin katını yaptı ama gormuyor, bu kadar acıyı haketmemeın verdıgı acı var. Yasamak fılan ıstemıyorum suan.
Evde cımadan once mesaj attım şu şekilde
"Asıl nedenin ne benım sana sıkıntı vermem bagıram nede başka birşey bunu çok iyi biliyorsun. (BANA KOTU GUNLERIMDE GEREKSIZ KISKANDIN, AILEM GIDIP GELMEDIN VS DIYOR CUNKU). Sadece kendine ve trafındakilere böyle anlatıp inandırıpo bitmez bilmek egonu tatmin etmek istiyorsun (ETRAFINDAKI ARKADASLARINA AILESINE NE KADAR SIKINTI CEKTIGINI SOYLUYOR. BANA NELER YASATTIKLARINI ANLATMADAN). Sana haklısın dedikçe beni yerin dibine soktun (BEN DÜZELECEK SENDE HAKLISIN SINIRLI DAVRANDIM DEDIKCE O DAHADA ABARTIYOR OLAYLARI, CANAVAR GIBI GOSTEIYO BENI ETRAFA). Garip bir oyun içinde yormaya çalıştın beni.Yorulup nesıl olsa gidece dedin.Benim sevgimi yargılayacak yürek yok sende.Kocan değilim artık bana dokunma diyorsun.Bunun anlamı çok derindir.Kedine göre bu kelimeyle vicdanını rahatlatıyorsun.(BUYUK IHTIMALLE O EVLI KADINLA GORSMEYE BALADI VE BANA BEN SENIN KOCAN DEGILIM DIYEREK ONUNLA GORUSTUGUNDE VICDANINI RAHATLATIYOR. ORTAK KARARLARI GIBI GORUYORUM. NEDE OLSA NEKADAR DAYANIRKI GIDER DIYORLAR. O BOSANIRSA BU CARPIK ILISKISINI BILDIGIMDEN VE KOCASINA OGLUNA SOYLEYECEGIMDEN KORKUYOR).Ama bu kez yanılıyorsun.Hemde çok yanılıyorsun.Bizim sorunlrımız aşılmaz değildi.Sen yine vicdan yükünü hafifletmek içinbunun arkasına sığındın.Beni ezeye ve bu şekilde suçlu hissetmemi sağlayıp kurtulma planı yaptın.Ne vicdansız ne kalpsiz bir amaçtır bu.Inanıyorum Allahın gücüne.Sen şimdihiçbirşeyi görme.Arkasına sklandığın balonlr birer birer sönecek. Sen o çok büyük adam (BEN HERZMAN HAKLIYIM DIYOR) şimdilik yaşa süslü dünyanda.Benim kocam değilmişsin.Bundan sonra evet değlsin.Aslada olmayacağın şekle sokmak benim görevim sanırım bu durumda.Hatan kötülüklrin çok büyük.Ben hiç bizi kirletmek istemedim.Allah katında kocam o bnim geçecek bu günler dedim. Ama ben nerdeyim sen nerdesin.Sen kapılmışsın yalan sahte oyunların peşine.Etrafındaki yalan sözler yüzle gidince vicdanınla başbaşa kalacaksın.Ben senin hayatınd ilerek iseyerek hiçbir kötülük yapmadım. Vicdnınla başbaşsın artık. Bana sevdiğini göster sus otur diyip ardından bu iş benim için bitti demen bile ne kadar kalpsiz vicdansız olduğunu gösteriyor. Hata bende de var ama kendi hatalarını kapatmak için benim sevgimi kullandım. Karşıma geçip bana- beklemene gerek yok cunku bunun geri dönüşü yok b- bile demedin. Benim her geçen gün eridiğimi gördüğün halde. Yazıklr olsun bana seni bu kadar sevdiğim için.

mesaja cevap bile yazmadı

ay nasil bu kadar otrurup yazabiliyorsun o adama sen:1shok:
valla billa eşimi çok severim hiç sorunumuzda yok çok şükür
yinede yazip şimartmam bu kadar:olmaz:
seversem içimden severim bi taraflarini kaldirmaya hiç gerek yok:delphin:
Birine kendinden çok değer verirsen ya onu ya kendini kaybedermişin
sen kendini kaybetmişin hayatim ya silkelen de kendine gel biraz:mymeka:

cnm çok üzüldüm durumuna ilk okuduğumdan itibaren cnm sen sabrettikçe dahada acı çektirecek nasıl olsa kaldırıyor diye ama artık dayanma sınırına gelmişssin acı çekiyorsun yapma bunu kendine hayatta onla başlamadın onsuz olmaz deme olur belki çok güzel olur sonra ne yapmışım ben kendime ya dersin

gelecekten bukadar ümitsiz olma bak günah ilerde bu yaptıklarının bedelini inan ağır şekilde ödüyecek ettiğini bulacak bunu sakın unutma sen bile inanamayacaksın

benim fikrim evliliklerde araya ücüncü kisi girince boyut değisiyor okuduklarım esinin bir ikilem icinde olduguna kanaat getirti bana gercekten seven bir insan olsa bircok seyde gösterirdi bunu
kıskanmak her ne olursa olsun kadın kıskanctır bence esini kıskanır bunu göstermesi güvensizlik değil cok sevmesi paylaşamaması
daha önce yaşadığın iliskiler arkadaslık ve özelinizi teyzesinin bile bilmesi zaten esinin özelinize sayğı göstermedigini gösterir
bence bir silkelen esine ona muhtac olmadığına göster
bence senin ona güclü bir kadın oldugunu ispatlama zamanı gelmis geciyor bile
ailende bosanmıs insanlar olabilir olsun yeniden evlene bilirsin yeniden bir birlikteligin olabilir en azından böyle mutsuz ve sevğiye muhtac olmaktan sürekli onurun kırılmasından daha iyi

Back