Eklem sıvı azlığı - romatizma tarzı bir ağrı ise sıkıntı spray+msm jel +sivera içecek ile desteklenmelidirMerhaba arkadaşlar ben de Lr ürünlerini kullAnıp memnun kaldığım için iş ortağı oldum, esasen amacım ürünleri indirimli almak, box seti yüzümdeki pul pul dökülmeler için aldım süper ayrıca oğlumun pişiği için de kullanıyorum, diş macunu tadı süper sabun gibi köpürmüyor, parfümleri çok güzel eşime de kendime de aldım, sorum olacak; ben diz ağrısı için sivera içecek mi tüketmeliyim? Bir de içecek kullanıp yan etki belirten kimse oldu mu etrafınızda cevaplarbiçin şimdiden teşekkürler.
MerhabaBirşey sormak istiyorum bende bu urunu almak isteskm instagram üzerinden arkadaş beni de üye yapmak istiyor indirimli alırsın urunu hem kapıda ödeme imkânı olur o zaman diyor. Hiçbir şart da yok sorun yok birşey olmaz sana faydası olur istediğin zaman kendin indirimli istediğin ürünü alabilirsin diyor. Doğru mudur ?
MerhabaMerhaba bende lr is orta giyim bir yakin ima box set sattım fakat yüzünde kızartma ve yanma olmuş bu neden oldu
MerhabaÜye olmak mantıklı mı sadece ürün almak isteyenler için. Biz de ablamla ürünlerini kullanmak istiyoruz .
Ben de laden çayı var bunu içiyorum alerjik egzamaya da iyi geldiği araştırmalarla kanıtlanmış cistus incanus latince ismi, bu çayı kullanan başka arkadaşlar da var mıdır acaba grip ve öksürüpe de çok iyi geliyormuş deneyenler yazarsa çok sevinirim ben 4,5 gündür içiyorum box set de kullanıyorum biraz daha geçsin sonuç alacağımı ümit ediyorum paylaşacağım şuanda yumurta alerjisi yüzünden kızarmış cildim pul pul dökülmeye başladı inşallah geçiyordur.
canım yaz bana özelden ben de satış temsilcisiyim konuşalımBen de satış danışmanı olsam nasıl olunur bilgilendirme yapar mısınız ve ayda ne kadar satış yapmak gerekiyor belli bir satış yapamazsam bir şey oluyor mu çevremde hep avonncu var bana talep olur mu emin değilim de
Nemokup MerhabaMrb arkadaşlar ben de ek gelir için üye olsam mi diye dusunuyorum fakat hiç satış yapma yeteneğim yoktur bir ara kozmetik urunu yapayım dedim beceremedim bunu yapabilir miyim üye olup çıkmak istesem ücret alıyorlar mi ya da üyelik ücreti falan var mi ne kadar satış yaparsak ne kadar gelir elde ediliyor bilen varsa bilgi verebilir mi
Buyrun ben yardımcı olurumMerhaba.bana yardimci olabilirmisin.bir arkadas üye ol dedi.ama bazı sorularım var onada sordum pek anlamadım siz yardimci olurmusunuz sorsam
Evet kesinlikle üye olursanız indirimli alırsınız ama ne alacağınızı sorunlarınız neler belirlemek isterseniz mesaj atın yardımcı olurumBirşey sormak istiyorum bende bu urunu almak isteskm instagram üzerinden arkadaş beni de üye yapmak istiyor indirimli alırsın urunu hem kapıda ödeme imkânı olur o zaman diyor. Hiçbir şart da yok sorun yok birşey olmaz sana faydası olur istediğin zaman kendin indirimli istediğin ürünü alabilirsin diyor. Doğru mudur ?
Esra hnm. telefonum arayın yardımcı olucamBuyrun ben yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?