Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acil durum spreyi ve dermaintense aldım,ben düzensiz kullanıyorum faydasını gördüm 1 ayoldu tamamen geçirmedi henüz devam edicem. düzenli kullanım da iyi sonuçlar var arkadaşlarım arasında.Merhaba. Doğumdan kaynaklı çatlaklar var kırmızı çizgiler halinde. Ne önerirsiniz?
O zaman sprey.msm jel ve ekstradan piling yeterli diyorsunuz.uye olursam satis yapmak zorundamiyim ben sadece bunlari alicam o yuzden uye olmak istemiyorum
Doğum çatlakları için peeling ilave etmeniz gerekiyor kullandığınız ürünlere...acil durum spreyi ve dermaintense aldım,ben düzensiz kullanıyorum faydasını gördüm 1 ayoldu tamamen geçirmedi henüz devam edicem. düzenli kullanım da iyi sonuçlar var arkadaşlarım arasında.
Selamlar ilk üyelik için siparişinizle beraber isim soyisim adres tc gibi bilgiler alınarak giriliyor, minimum 85 tl lik alışveriş yapılıyor üyelik girişi için ekstra bir ücret yok, 100tl geçince kargo da ödenmiyor. Bundan sonra üye no ve şifreniz geliyor mail veya tel mesajıyla, 2. alışverişten itibaren kendiniz yapıyorsunuz. İlk seferinde form doldurup göndermesi gerekiyor üye yapan kişinin o sebeple.İlk kez üye olacağım. Üyelik işlemi nasıl oluyor. İş ortağından İlkez katalog fiyatı 85 tl olan ürünler alıp ürünler bana gelince üyelik yapılabileceği gibi bir şey söylendi. Üyelik girişini iş ortağı yapıp ben üye adı ve şifrem ile sitenizden ilk alışverişimi kendim yapamıyormuyum anlamadım.Doğru olan nedir?
Selamlar ilk üyelik için siparişinizle beraber isim soyisim adres tc gibi bilgiler alınarak giriliyor, minimum 85 tl lik alışveriş yapılıyor üyelik girişi için ekstra bir ücret yok, 100tl geçince kargo da ödenmiyor. Bundan sonra üye no ve şifreniz geliyor mail veya tel mesajıyla, 2. alışverişten itibaren kendiniz yapıyorsunuz. İlk seferinde form doldurup göndermesi gerekiyor üye yapan kişinin o sebeple.