Beklerim fotoyu atarsanız,üstte paylaştığınızı görmüştüm bende.
Ama tek ricam re
Beklerim fotoyu atarsanız,üstte paylaştığınızı görmüştüm bende.
Ama tek ricam reklam amaçlı olmamanız,samimi olun lütfen.
klam amaçlı olmamanız,samimi olun lütfen.[/QUOTE
merhaba hamilelikte aloe vera bebek serisindeki mum kremi kullanabılırsınız catlak olusmasını onluyor dıye bılıyorum....Arkadaslar merhaba bende 30 haftalik hamileyim ilk hamileligimden kalan ve simdi olusmakta olan catlaklarim var kardesim bana dun aloe vera acil yardim spreyi dermaintense ve aloe vera dus peelingini almis bu urunleri dogumdan sonrami kullanicam vede nasil kullanicam kullanipta olumlu sonuc alanlar var mi yardimci olabilirmisiniz ltfn
Kesinlikle üye olun derim, ürünleri kullandıkca daha fazlasını almak isticeksiniz, kendimden biliyorum :) Çok daha uygun fiyatlarla rahatca alisverisinizi yapabilirsiniz bu sekilde. Is ortagiyim, Sormak istediginiz bir sey olursa, uye olmak isterseniz bana ulasin :) dilaraksoy2@gmail.comÜye olmak mantıklı mı sadece ürün almak isteyenler için. Biz de ablamla ürünlerini kullanmak istiyoruz .
Merhaba arkadaşlar :) Ben de LR İş Ortağıyım ve İzmirdeyim. Ürünler ile ilgi bilgi almak isterseniz veya iş Ortağı olmak isterseniz mesaj atabilirsiniz. Sevgiler..
....
Birşey sormak istiyorum bende bu urunu almak isteskm instagram üzerinden arkadaş beni de üye yapmak istiyor indirimli alırsın urunu hem kapıda ödeme imkânı olur o zaman diyor. Hiçbir şart da yok sorun yok birşey olmaz sana faydası olur istediğin zaman kendin indirimli istediğin ürünü alabilirsin diyor. Doğru mudur ?
Merhaba bende lr is orta giyim bir yakin ima box set sattım fakat yüzünde kızartma ve yanma olmuş bu neden oldu
Ürünleri tanıtabilir, memnuniyetlerinizi veya memnuniyetsizliklerinizi yazabilirsiniz ama reklam, satış, üye toplamaya yönelik girişimlerde bulunamazsınız yasaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?