-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Ben ikisinide cok arastirdim ve LR de karar verdin sistem muhtesem hakli bi kazanc var forever sartlari cok agirLR urunlerı kullanıp ta sorun yasayan varmı? satıs temsılcılıgıne baslayacagım ıcın merak ettım ve forever ve LR hemen hemen aynı sınfılar ve karar veremedım
Ben farmasi çay ağacı serisi kullandım hiç memnun kalmadım hiç etki etmedi. Pko var bende hormonlar yüzünden sivilcelerden kurtulamiyorum. Hem büyük hem iz yapan sivilcelerden var maalesef. İlaç da kullandım çok sonuç anlamıyorum. Bu nasıl bir urun ki internette son zamanlarda girmeye başladım
Zararı yok kullanan arkadasım var memnun üründen üyelik için yardımcı olabilirm istersenizArkadaşlar bu ürünü kullanıcam bölgesel zayıflama olarak kullanmayı düşünüyorum yararını veya zararını gören oldu mu bilgi verir misimz ?
merhaba Hayır üyelik ücreti yok sadece aldığınız ürünleri ödüyorsunuz tekrar sipariş zorunluluğu da yok.merhaba,
üye olmak için yardımcı olur musunuz ? herhangi bi ücret alınıyor mu üyelikte ??
merhabaKimse yok mu??
Merhaba dermaintense egzama sedef ve doğum çatlaklarında veriliyor genelde, size racine köpük sprey ve av consantre jel yeterli diye düşünüyorumArkadaslar ben cildimdeki kucuk yag butonlari icin racine kopuk- dermaintense ve av sprey siparis verdim scabs dogru bi secim mi yardimci olabilirmisiniz
Merhaba kapıda nakit ödeniyor veya şirkete kredi kartı bilgilerini vererek ödeniyor, havale seçeneği de var, belli bir miktardan sonrasına taksit yapıyor, üyelik ücreti alınmıyor, başka sorunuz varsa cevaplayabilirimpeki ürünü alırken kredi kartıyla ödeme ve taksit imkanı varmı? Ayrıca lr ye üye olmayı düşünüyorum bu konuda birazcık bilgi verebilir misiniz?
Ben de doğum sonrası kilolar için kullanıyorum bir de mineral eksikliği olduğunu düşünüyorum, bir zararını görmedim iştahımı azalttı probalance, ballı değil sivera içecek kullanıyorum egzamam olduğu için, özellikle sindirimi düzenledi Bir hafta bile olmadığı için çok net bi sonuç yok ama diğer ürünlerini sevdiğimden güvenerek aldım.Arkadaşlar bu ürünü kullanıcam bölgesel zayıflama olarak kullanmayı düşünüyorum yararını veya zararını gören oldu mu bilgi verir misimz ?
Merhaba sivilceler için sivera içecek ve microsilver set kullanabilirsiniz. Sadece dışardan ürünlerle ne yazık ki cilt sorunları çözülmüyor çünkü vücut oluşan iltihabı bir şekilde atmak zorunda, bu yüzden bitkisel gıda takviyeleri çok işe yarıyor, içten onarıyor sadece yüzeysel bir iyileşme sağlamıyor. Pko da beslenme de çok önemli tabi hazır gıdalar özellikle paketlenmiş, glikoz şurubu, tatlandırıcı, aroma verici içeren yiyecekleri tüketmeyin insülin dengenizi ve hormonlarınızı bozar.Ben farmasi çay ağacı serisi kullandım hiç memnun kalmadım hiç etki etmedi. Pko var bende hormonlar yüzünden sivilcelerden kurtulamiyorum. Hem büyük hem iz yapan sivilcelerden var maalesef. İlaç da kullandım çok sonuç anlamıyorum. Bu nasıl bir urun ki internette son zamanlarda girmeye başladım
Merhaba pek net çıkmamış ama yağ bezeleri demiştiniz ona dermaintense vermiyoruz genelde, sprey ve consantre temizlik içinde racine köpük veya aloevera peeling olabilir, ama kızarıklıklar ve kuruluk, pul pul dökülme varsa cildinizde dermaintense veriliyorCildim de çok az bi fark oldu resim koyucam ona göre yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 1782616 Eki Görüntüle 1782616 Eki Görüntüle 1782616
Merhaba hangi üründe sonuç alamadınız acaba? Ben de iş ortağı olduğum için olumsuz eleştirilerde önemli benim içinBen sonuç alamadım inşallah siz alırsınız.
Yüzümde sivilce , sivilce izleri ve beyaz noktalar var aşırı degil ama pürüzsüz bir cilt istiyorum benim cildim hassas olduğu için fondöten de kullanamiyorum ertesi güne yüzüm mayın tarlasına dönüyor iyice av sprey ve racine köpük kullanıyorum ama consantre yerine dermaintense önerdilerMerhaba pek net çıkmamış ama yağ bezeleri demiştiniz ona dermaintense vermiyoruz genelde, sprey ve consantre temizlik içinde racine köpük veya aloevera peeling olabilir, ama kızarıklıklar ve kuruluk, pul pul dökülme varsa cildinizde dermaintense veriliyor
izler için almıştım silver ve box setMerhaba hangi üründe sonuç alamadınız acaba? Ben de iş ortağı olduğum için olumsuz eleştirilerde önemli benim için
Dermaintense egzama sedef veya aşırı kuruluk olan durumlarda öneriyorum ben, sivilce ve izleri için sprey consantre daha iyi olur diye düşünüyorum gene de üye yapan arkadaşa sorun isterseniz, sivilce için dermaintense duymadım hiç çünkü. Üyeyseniz bir sonraki siparişte aloevera peeling ve consantre jel alabilirsiniz, fondöten olarak da yağ içermeyen fondöten size göre sivilcelerinizi artırmaz. Kreminiz yoksa aloevera jel nemlendirici sivilceli ciltler için iyidir. Nemlendiricinizi sürüp biraz bekleyip üzerine fondöten sürerseniz cildinize zararını azaltmış olursunuz.Yüzümde sivilce , sivilce izleri ve beyaz noktalar var aşırı degil ama pürüzsüz bir cilt istiyorum benim cildim hassas olduğu için fondöten de kullanamiyorum ertesi güne yüzüm mayın tarlasına dönüyor iyice av sprey ve racine köpük kullanıyorum ama consantre yerine dermaintense önerdiler