LR kullananlar gelsin :)

izler için almıştım silver ve box set
Anladım ben de egzamam için kullanıyorum box seti, ama olabilir herkes de aynı etki olmuyor, mesela propolis de karma ciltli bir arkadaşım da sivilce yaptı çok üzüldüm meğerse sadece kuru ciltler hergün uygulayabilirmiş. Microsilver sivilce yoksa pek önermiyorum ben, sadece box set de yetebilir, aloevera peeling de düzenli yapılabilir, haftada 2 veya 3. Cildi yeniliyor çünkü.

Anladım ben de egzamam için kullanıyorum box seti, ama olabilir herkes de aynı etki olmuyor, mesela propolis de karma ciltli bir arkadaşım da sivilce yaptı çok üzüldüm meğerse sadece kuru ciltler hergün uygulayabilirmiş. Microsilver sivilce yoksa pek önermiyorum ben, sadece box set de yetebilir, aloevera peeling de düzenli yapılabilir, haftada 2 veya 3. Cildi yeniliyor çünkü.
Benim sette de propolis vardı normalde cildim kurudur 3 4 kez kullandım hepsinde de sivilce yaptı bıraktım.Silverin temizleme jeli çok iyiydi ama

Bende suan box set kullanıyorum,sürekli sivilce çıkıyor yüzümde.Box seti uyguluyorum çıkanlar kısa sürede geçmiş oluyor fakat hergün yeni bir tane daha cikiyor.Cildimde biraz yagli sivilceye meyilli.Siparis verdigimde microsilver set stokta olmadigi icin alamadim asil amacim box setle birlikte microsilverida kullanmakti.Sunlardan bi kurtulabilsem,bitene kadar kullanıp sonuca göre microsilver alacağım.

Bu markayı ben de duydum ama internetten bakınca çoğu ürünün içeriğini bulamıyorum.

İçerik okumadan bişey almaya cesaret edemem. Ürünlerinin arkasındaysalar neden içeriklerini paylaşmıyorlar?

Merhaba sivilceler için sivera içecek ve microsilver set kullanabilirsiniz. Sadece dışardan ürünlerle ne yazık ki cilt sorunları çözülmüyor çünkü vücut oluşan iltihabı bir şekilde atmak zorunda, bu yüzden bitkisel gıda takviyeleri çok işe yarıyor, içten onarıyor sadece yüzeysel bir iyileşme sağlamıyor. Pko da beslenme de çok önemli tabi hazır gıdalar özellikle paketlenmiş, glikoz şurubu, tatlandırıcı, aroma verici içeren yiyecekleri tüketmeyin insülin dengenizi ve hormonlarınızı bozar.
Merhaba benim sırtımda da sivilvelerim var sadece sivera içeceği kullansam kurtulur muyum ?

LR ürünlerinde belli setler halinde kullanımla harika sonuçlar alınıyor. Memnun kalmayan yok doğru öneride.. yani mesala sadece mikrosilver set eksik kalabiliyor. Bilgi almak isterseniz öneride bulanabilir yardımcı olurum :)

Merhaba benim sırtımda da sivilvelerim var sadece sivera içeceği kullansam kurtulur muyum ?
Hayır sadece o eksik kalır, Algetics duş peeling, aloe vera sprey ve aloe vera msm kullanmalısın sen. Sivera içecek gerekli değil :) daha detaylı bilgi almak istersen yardımcı olurum mesaj atabilirsin

Bu markayı ben de duydum ama internetten bakınca çoğu ürünün içeriğini bulamıyorum.

İçerik okumadan bişey almaya cesaret edemem. Ürünlerinin arkasındaysalar neden içeriklerini paylaşmıyorlar?
içeriklerini satış temsilcileri size verebilir sormak istediğniz bişey olursa yardımcı olurum

Bende suan box set kullanıyorum,sürekli sivilce çıkıyor yüzümde.Box seti uyguluyorum çıkanlar kısa sürede geçmiş oluyor fakat hergün yeni bir tane daha cikiyor.Cildimde biraz yagli sivilceye meyilli.Siparis verdigimde microsilver set stokta olmadigi icin alamadim asil amacim box setle birlikte microsilverida kullanmakti.Sunlardan bi kurtulabilsem,bitene kadar kullanıp sonuca göre microsilver alacağım.
Merhaba propolisi çok kullanmayın derim cildiniz yağlıysa benim kuru olmasına rağmen burun çevreme sürmüyorum sivilce yapabiliyor, oğlumun pişiklerinde kullanıyorum yoğun olduğu ve antibakteriyel olduğu için boşa gitmiyor :KK15: stok problemi aloevera serisinde ve microsilver da çok yaşanıyor :KK70: sivilce için microsilver daha iyi izleri için Box set öneriliyor.

Merhaba sorununuz yediklerinizle ilgili, alerji kaynaklıysa sivera kullanabilirsiniz ama tahrişe ve sivilceye kullandığınız ürünler de sebep olabiliyor bunları değiştirip sonuç alan üyeler de var. Aloevera şampuan ve microsilver duş jelini deneyebilirsiniz, kimyasal olmaması adına. Azalma olmazsa ve alerjiye hormonlara bağlı olduğunu düşünürseniz sivera içecek çok faydalı oluyor. Benim egzamam yiyecek alerjisiyle bağlantılı, sivera ve box set kullanıyorum. Sindirimin de düzenlenmesi gerekiyor benim durumumda olanlar için.

Merhaba evde birçok ürünü var ben de merak ettim ama tüm içerikleri ürünleri alınca okudum, temiz genellikle, günlük bakım ürünlerinde paraben yok diş macunlarında florid yok, evet katalogda etken maddeleri ve bitki oranları yazılmış. Ürünlerin arkasındaki etiketlerde yazıyor merak ettiklerinizi yazabilirim.

Merhaba evde birçok ürünü var ben de merak ettim ama tüm içerikleri ürünleri alınca okudum, temiz genellikle, günlük bakım ürünlerinde paraben yok diş macunlarında florid yok, evet katalogda etken maddeleri ve bitki oranları yazılmış. Ürünlerin arkasındaki etiketlerde yazıyor merak ettiklerinizi yazabilirim.
Evet lütfen, kuru ciltler için yüz nemlendiricisinin tüm içeriğini yazabilirseniz sevinirim.

Ayrıca cilt lekeleri için ürünü de var mı?

Merhaba propolisi çok kullanmayın derim cildiniz yağlıysa benim kuru olmasına rağmen burun çevreme sürmüyorum sivilce yapabiliyor, oğlumun pişiklerinde kullanıyorum yoğun olduğu ve antibakteriyel olduğu için boşa gitmiyor :KK15: stok problemi aloevera serisinde ve microsilver da çok yaşanıyor :KK70: sivilce için microsilver daha iyi izleri için Box set öneriliyor.
Merhaba,teşekkür ederim ilginize :) evet farkettim propolis sivilce yapabiliyor.Sivilceleri cok cabuk kuruttugu icin tum yuzume suruyordum,bundan sonra sadece sivilce oldugu zaman ustlerine surecegim.Pisiklerde bende kullaniyorum gerçekten iyi.Box seti yaklaşık 10 gün düzenli kullanıp 10 gün ara verdim.10 gündür kullanmıyorum yani.Sivilceler geçti şimdilik :)) izleri kaldı sadece oda zamanla geçecektir insaallah.LR'i seviyorum yaa,Aloevera roll on'a bayılıyorum,terleme problemi olanlar kesinlikle denesin ve microsilver dış macunu.Bu arada hazır yazmisken fondöten alacağım yağsız olandan renk nasıl seçilmeli,ve ruj icin şeftali kavun içi yada toz pembe renk tonu varmı bildiğiniz,katalogdan bakarak karar veremedim renklerine

Diş macununun icerigini yazabilir misiniz?

Bu konuda ben bilgi vereyim istersiniz aloe Vera diş macunu florür ve triclosan içermez çocukların kullanımına uygundur% 40 aloe Vera bulunur. içinde ekinezya ekstresi ve propolis vardır ve bunlar diş Etini güçlendirir.ayrıca mikrosilver plus diş macunu var bu diş macunu aft ve pamukçuk oluşumunu önler hidroksilapatit minerali vardır içinde diş minesini korur ve güçlendirir sodyum monofulour fosfat içerir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.sevgiler

Herhangi bir konuda sorusu olan varsa yardımcı olabilirim düzgün kullanımla çok iyi sonuçlar alıp çok araştırarak girdim bu işe önce kendim denedim yani

merhaba, aloevera serisi diş macununda %43 aloevera ve antibakteriyel özellikli ekinezya özü var onun dışında özellikle çocuklar için zararlı olan florid ve parabenler içermiyor bitkisel diş macunlarımız. İçeriğinde tatlandırıcı olarak sorbitol ve sodyum sakkarin mevcut.

Evet lütfen, kuru ciltler için yüz nemlendiricisinin tüm içeriğini yazabilirseniz sevinirim.

Ayrıca cilt lekeleri için ürünü de var mı?
cilt lekeleri için acil durum spreyi ve msm jelimiz var içerisinde metil sülfür metan var ve melanin pigmentini açıyor doğum ve güneş lekelerinde, ayrıca cildi yenilemek için bambu tanecikli aloevera peeling de kullanmak faydalı olacaktır. kuru ciltler için olan gündüz kremini ben de kullanıyorum, %50 aloevera içeriği var fakat kutusunu attığım için içeriği göremiyorum şuanda, en önemlisi paraben içermiyor günlük bakım ürünleri diğer arkadaşlardan bulabilirsem yazarım tüm içeriği sadece ambalajda vardı onu da atmışım.

merhaba benim cildim kuru ancak burnumun üzerinde çok aşırı siyah nokta var siyah nokta için satıcı kadın mikrosilver yıkama kremi önerdi şuan kullanıyorum ancak microsilveri daha sorunlu ciltlere veriyorlarmış ben sadece burnumun üzerine sürsem çok zararı olurmu

X