- Konu Sahibi rafadantayfa
Açık renk 30 beden okesin olurda ama onunda ağı 20 cm
somon ve morda hafif likra var ama tayt gibi likralı değil pantalona göre likralı ikiside
hepsi 20 yapcak bişi yok
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık renk 30 beden okesin olurda ama onunda ağı 20 cm
somon ve morda hafif likra var ama tayt gibi likralı değil pantalona göre likralı ikiside
hepsi 20 yapcak bişi yok( açık renk ve moru kazanabilirsem
yanına bide somonu yada kırmızıyı eklerim o zamn...mor tuniği ayır cnm bide...pantolonlara kesin kararımı vericem azzz sonraa:))
Tamam canım moru ayırdım diğerleride şans istersen direk 10 tl teklif ver sen bilirsin onu geçen olmaz zaten diye düşünüyorum
son gün bakıcam bakalım duruma göre:) teşekkür ederim cnm..seçtiğim pantolonları özelden yazıcam ok..bu kadarmı ekleyeceğin??
Evet canım birde atkı var düz pembe ve krem renklerde ekleyeceğim birtek onlar kaldı
Son kararını yazarsın canım bende ona göre soranlara cevap yazarım![]()
somon dediğin açık renk dimi cnm..bende turuncuya yakın bi somon varda aynı olmasın...kırmızı olmaz bana bence somon açık renkse fotoğraftaki rengi süper mesela..somunu ayır cnm..zaten en büyükleride o sanırım..
Evet canım aslında kırmızı tam istediğin gibi yüksek belli ama bencede o dar olur
Somon çok açık renk pembeye bakıyor rengi hatta fotodaki gibi işte
Ozaman onu ve mor uzun tişörtü ayırdım canım sana
Tamam canım moru ayırdım diğerleride şans istersen direk 10 tl teklif ver sen bilirsin onu geçen olmaz zaten diye düşünüyorum
Canım bedenleri ne bunların
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pembe 38 beden ama bence kalıbı dar 36 -38 arası bir bedene uygun
Paslı gibi rengi olan 29 beden 38 beden giyene olur
koyuu renk kot 38 bedene uygun likralı
kırmızı 29 beden 38 beden giyene olur
Canım kırmızıyoda beğendim ama cok fazla diğer 3 üne talibim kırmızı dada bişey yap onuda alayım
Diğer 3 ü 10 ar tl pembe yeni hiç giyilmedi
Kırmızıyı çok pahalıya almıştım o yüzden ona 20 tl fiyat verdim hepsini alırsan 50 tl yapıyor kargo benden olsun yapabileceğim o olur uygunmudur sizin için.
Tmm cnm dört pantolon 50 tl kargo senden uygun ödeme bilgilerini yolla canım yarın yatırayım bende adres atayım