Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esin adam degil cik isten kendin bak cocuklarina.Eşim annesinin yanında dediki her gün allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi ben de tamam yaparım ama dedim annen çok kötü bakıyo karşıdan birazcık sevi görsem tabiki yaparım dedim hemen ordan kv sen hayatında hiç mi sevgi görmedin kızım kimse sevmedi mi seni hiç sevilmedin mi hala sevgi diyo bana gibi aşağıladı. B u bile umurumda değil gerçekten yanlış yoldamıyım arkadaşlar
Az ötede geç dalgani,sabah sabah sinir hoplatma. Taş olsa catlar,fakat sen kendini banyoya kilitledin demek. Ok by kib.yine ,iki gün önce benim anama laf etti o nana nerde o anan diye konuşunca hayır dedim annemin adını ağzına alma annemi karıştırma deyince eşim kes lan diye üstüme yürüdü ben de kendimi banyoya kitledim diyoki ordan kv o alışkın orda durmaya neyse eşim sonra güzellikle ikna edince çıktım
Aynen muhatap olmamak la yaranmak arasında kalmış bu biraz fazla BN hicccc bu kadar yapazdmneden sizde böyle davranıyorsnzki anlamadım hem sizi o kadar laf söyleyecek ki tamam laflarına umursamamanz hoş ii de bu sekılde söylemenz gereksiz.. hiç bir şey olmamış gibi davranmayın.. hiç muhatap olmayın umursamayın. .
yine ,iki gün önce benim anama laf etti o nana nerde o anan diye konuşunca hayır dedim annemin adını ağzına alma annemi karıştırma deyince eşim kes lan diye üstüme yürüdü ben de kendimi banyoya kitledim diyoki ordan kv o alışkın orda durmaya neyse eşim sonra güzellikle ikna edince çıktım
eşin kes lan dedi sen kendni banyoya kitledin . . kv bişiy dio .. . kbakmayın ama eşinizde de sizde de iş yok.. bi acayip aile...yine ,iki gün önce benim anama laf etti o nana nerde o anan diye konuşunca hayır dedim annemin adını ağzına alma annemi karıştırma deyince eşim kes lan diye üstüme yürüdü ben de kendimi banyoya kitledim diyoki ordan kv o alışkın orda durmaya neyse eşim sonra güzellikle ikna edince çıktım
Cek kenara...seni parcalarimda evladina, evlatlarima sükret de! Hadsize bak.Kimin hakki var sizin sessizliginizi kullanmayaHerkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?
kadın belli ki bakmak istemıyor sizin vazgecmenizi sağlamaya calısıyo.. kv bakmasını istemediğini söyleyın kreşe yazdıırn çocukları .. anlamıyorum ki sizi ben..o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum
"Boşat" ne kadar nahoş kelimedir?o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum
Oooo kv ye gelene kadar önce eşinizin şu tavrına çare bulmalısınız sizEşim annesinin yanında dediki her gün allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi ben de tamam yaparım ama dedim annen çok kötü bakıyo karşıdan birazcık sevi görsem tabiki yaparım dedim hemen ordan kv sen hayatında hiç mi sevgi görmedin kızım kimse sevmedi mi seni hiç sevilmedin mi hala sevgi diyo bana gibi aşağıladı. B u bile umurumda değil gerçekten yanlış yoldamıyım arkadaşlar
Ayy sabah sabah sinirim zıpladı, arkadaşım çocuklarını al kreşe ver halao kadına nasıl bırakıyorsun, hatta ben olsam ayrılırım böyle adamdan. Memursun birde işin gücün var.o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum
evet bence tamda onlarin gözünde öylesin. yakinda cocuklarinin gözünde de öyle olacaksin.o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum
Tatlim benimki de aynı. Senede bir ay falan geliyor. O zamanda içinde ne varsa kusuyor. Cevap vermesem aslında cevap vermediğim için sinirinden patlayacak. Ama ben dayanamayıp cevap veriyorum. Bu sefer de istediğini vermiş oluyorum.cevap vermeyince daha çok üstüme geliyo beni patlatmak için elinden geleni yapıyo bi keresinde anne daha fazla üstüme gelme dedim gelsem ne olur ne yaparsın... Bu durum onların gözünde beni değersizleştiriyor mu aptal durumuna düşmüyorumdur umarım.
Fikrimi degistirdim. Bu söylediklerinle cidden gurursuz oluyorsun.o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum