KV nin laf sokmaları bitmiyor

aslında en güzelini yapıyorsun.. çok şükür böyle bir sorunum yok, olsaydı çirkefleşmeden çok net haddini bildirip, görüşmezdim..

Eşim annesinin yanında dediki her gün allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi ben de tamam yaparım ama dedim annen çok kötü bakıyo karşıdan birazcık sevi görsem tabiki yaparım dedim hemen ordan kv sen hayatında hiç mi sevgi görmedin kızım kimse sevmedi mi seni hiç sevilmedin mi hala sevgi diyo bana gibi aşağıladı. B u bile umurumda değil gerçekten yanlış yoldamıyım arkadaşlar
esin adam degil cik isten kendin bak cocuklarina.

yine ,iki gün önce benim anama laf etti o nana nerde o anan diye konuşunca hayır dedim annemin adını ağzına alma annemi karıştırma deyince eşim kes lan diye üstüme yürüdü ben de kendimi banyoya kitledim diyoki ordan kv o alışkın orda durmaya neyse eşim sonra güzellikle ikna edince çıktım

Seni kırmak istemem ama hicbiriniz normal degilsiniz. Cocuklarına baktırmak için bu lafları bile isteye yiyorsun . Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyorsun gibi. Yoksa kim burada kayinvalidesinin soylediklerine susar.

yine ,iki gün önce benim anama laf etti o nana nerde o anan diye konuşunca hayır dedim annemin adını ağzına alma annemi karıştırma deyince eşim kes lan diye üstüme yürüdü ben de kendimi banyoya kitledim diyoki ordan kv o alışkın orda durmaya neyse eşim sonra güzellikle ikna edince çıktım
Az ötede geç dalgani,sabah sabah sinir hoplatma. Taş olsa catlar,fakat sen kendini banyoya kilitledin demek. Ok by kib.

neden sizde böyle davranıyorsnzki anlamadım hem sizi o kadar laf söyleyecek ki tamam laflarına umursamamanz hoş ii de bu sekılde söylemenz gereksiz.. hiç bir şey olmamış gibi davranmayın.. hiç muhatap olmayın umursamayın. .
Aynen muhatap olmamak la yaranmak arasında kalmış bu biraz fazla BN hicccc bu kadar yapazdm

bu adami birak o zaman. ne demek nasil birakim isimi. ilk okudugumda aman kv kendi kendine kudursun dursun dedimde ama kocan seni insan yerine koymuyor ki. para makinasisin sen demek ki gözlerinde. bu ne passiflik

eşin kes lan dedi sen kendni banyoya kitledin . . kv bişiy dio .. . kbakmayın ama eşinizde de sizde de iş yok.. bi acayip aile...

o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum

Herkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?
Cek kenara...seni parcalarimda evladina, evlatlarima sükret de! Hadsize bak.Kimin hakki var sizin sessizliginizi kullanmaya

o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum
kadın belli ki bakmak istemıyor sizin vazgecmenizi sağlamaya calısıyo.. kv bakmasını istemediğini söyleyın kreşe yazdıırn çocukları .. anlamıyorum ki sizi ben..

"Boşat" ne kadar nahoş kelimedir?
Yok mudur arkadaşım bir metro bileti paranız gidip dava açacak kadar?

Eşim annesinin yanında dediki her gün allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi ben de tamam yaparım ama dedim annen çok kötü bakıyo karşıdan birazcık sevi görsem tabiki yaparım dedim hemen ordan kv sen hayatında hiç mi sevgi görmedin kızım kimse sevmedi mi seni hiç sevilmedin mi hala sevgi diyo bana gibi aşağıladı. B u bile umurumda değil gerçekten yanlış yoldamıyım arkadaşlar
Oooo kv ye gelene kadar önce eşinizin şu tavrına çare bulmalısınız siz

Ayy sabah sabah sinirim zıpladı, arkadaşım çocuklarını al kreşe ver halao kadına nasıl bırakıyorsun, hatta ben olsam ayrılırım böyle adamdan. Memursun birde işin gücün var.
İlk mesajlarımı geri alıyorum evet sen normal değilsin kendine bunları layık görüyorsun

evet bence tamda onlarin gözünde öylesin. yakinda cocuklarinin gözünde de öyle olacaksin.
onlarda seni saymicak deger vermicek cünkü rollmodelleri de deger vermiyor ve anne sesini cikarmiyor. rest cekme zamanin coktaaan gelmis gecmis. su üc secenekden birini derhal uygula
- cocuklarini al git annen baksin sen calis
- cocuklari krese ver kv ile asla görüsme
- isten ayril, ayrilmiyorsan ücretsiz izine cik

her ne olursa olsun o kocam dedigin insana 5 kurus verme ayligindan. kv yede verme

cevap vermeyince daha çok üstüme geliyo beni patlatmak için elinden geleni yapıyo bi keresinde anne daha fazla üstüme gelme dedim gelsem ne olur ne yaparsın... Bu durum onların gözünde beni değersizleştiriyor mu aptal durumuna düşmüyorumdur umarım.
Tatlim benimki de aynı. Senede bir ay falan geliyor. O zamanda içinde ne varsa kusuyor. Cevap vermesem aslında cevap vermediğim için sinirinden patlayacak. Ama ben dayanamayıp cevap veriyorum. Bu sefer de istediğini vermiş oluyorum.
Cevap vermeyip pis pis sırıtmak en güzeli.

Fikrimi degistirdim. Bu söylediklerinle cidden gurursuz oluyorsun.
Bir şeyi blöf yapmak için söylersen tabi ki gözlerinde değerin olmaz.
Söylüyorsan yapacaksın. Şimdi çocuklarına güzel bir kreş buluyorsun.
Bir tane de gündelikçi tutuyorsun.
Maaşından da 5 kuruş eşine vermiyorsun.
Çocukların emin ellerde evinde ter temiz.
Işten gelince de bütün vaktini yavrularına ayır. Oyna gez dolaş...
Bunların derdini çekmek zorunda değilsin.

Back