KV nin laf sokmaları bitmiyor

o kadar üstüme geldiki kv işte yalancısın huyun kötü huyun felan deyince bende bu kadar kötüyüm o zaman niye barındırıyosunuz beni burda boşat o zaman oğlunu deyip çocukları alıp çıkıyodum al çocuklarınıda kreş bul dedi ben de oğlun bulsun altında arabası var dedim. Neyse eşimle evde tartışmalardan sonra barıştık kv bakmaya devam ediyor. Alttan alttan laf sokmalı mıyım umursamazlığa devam mı onların gözünde gurusuz muyum ne düşünüyolar anlayamıyorum
Onların gözünde aciz ve çaresizsiniz.

cevap vermeyince daha çok üstüme geliyo beni patlatmak için elinden geleni yapıyo bi keresinde anne daha fazla üstüme gelme dedim gelsem ne olur ne yaparsın... Bu durum onların gözünde beni değersizleştiriyor mu aptal durumuna düşmüyorumdur umarım.
Her gün neden gidiyorsunuz?
Iş çıkışı cocukları almaya gidip,alıp evinize geçiyorsanız amenna ama oturup yiyip içip uyumaya evinize gidiyorsanız bence bir an önce bundan vazgeçin.
Tamam çocuklarınıza bakiyor sağolsun ama sizi de böyle hırpalamamalı. Yerinizde olsam çocukları bırakır bırakmaz çıkardım o evden,akşamda minimumda muhattap olmak için yine çocukları alır kapıdan çıkardım.
Imkan varsa bakıcı bulurdum yada.

Eşim annesinin yanında dediki her gün allah razı olsun anne çocuklarıma bakıyosun diye sarılıp öpeceksin dedi ben de tamam yaparım ama dedim annen çok kötü bakıyo karşıdan birazcık sevi görsem tabiki yaparım dedim hemen ordan kv sen hayatında hiç mi sevgi görmedin kızım kimse sevmedi mi seni hiç sevilmedin mi hala sevgi diyo bana gibi aşağıladı. B u bile umurumda değil gerçekten yanlış yoldamıyım arkadaşlar
ay adamı öldürürsünüz siz ya.. Ağzınıza vermiş lafı kadın, anne koca kadınsın bu zamana kadar hiç mi öpülmedin de hergün sarılıp neden minnet duyucam sana, hayırdır üstümden ego tatmini mi yapmaya çalışıyosunuz ana oğul diyemediniz mi? Az hazır cevap olun.

Senin eşin sana böyle yaparsa kv neler yapmaz. Üstüne yürüyor adam annesi tabi konuşacak. Arkasında kapı gibi oğlu var. Bildiğin ekip olmuşlar senin üzerine oynuyorlar.
Konuya ilk bakınca aferin cevap verme diyenlerin yorumlarına katılıyordum, sonraki yazdıklarınla vazgeçtim. Arkadaşım kendi kendine çok iyi özetlemişsin durumunu baya baya arsız olmuşsun yani.
Sillkelen biraz kendine gel. Normal değil bu durum. İlk önce çocuklarını al kvden, kreşe yazdır. Sonra eşini düzeltmeye bak kv ile muhatap olma, eğer eşin düzelmiyorsa da boşanmayı düşün. Yılanın başı eş burada.

Kendinize böyle davranmasına nasıl izin veriyorsunuz ? Onu geçin çocuklarınızın yanında gözü önünde kendinizi bu hale nasıl düşürüyorsunuz ?

devlet memurluğu nasıl bırakayım işimi
Allahımmm ölücem kamlumbağa gibi içime kaçasım geliyor şu an. Gül gibi mesleğin de var, bu insanlık dışı mahlukatları ne diye çekiyorsun? Güzel kardeşim tek başına da mis gibi yaşarsın, hem bundan çok daha iyi şartlarda yaşayacağın çok belli. Koca kişisi adam değil, anası da insan değil. Vicdansız kadın ana olcak bir de. Bu ara üslup bozukluğundan ban yiyip duruyorum ama tüm küfürlerim kocana ve ekürisine gelsin.

Kaynanadan önce koca koca değil ki, ben olsam alır krese verirdim çocukları kayınvalideyi de Bi daha eve sokmazdım. Yok bırakamam diyorsan da kayınvalideye makul Bi ücret ver ücretli baksın sesi çıkmaz o zaman çatır çatır cevap verirsin

Geçer karşısına atarım kahkahayı çok ta tın derim ben doğuracam sen bakacaksın neşemden hiç birşey kaybetmem deli ederim onu istediğini desin kullanır atarım dediği gibi anam değil kaynanam istediğim gibi kullanırım o saf sansın işime geldiği gibi ohhhh mis oğlunun yanında saf ayağına yatar yalnız kalınca canına okurum bana el kıymetini bilmek zorunda değilim çok üstüme gelirse yakarım hiç acımam

benim iyi niyetimi anlayıp artık susmasını istiyorum yok kadın bugün ne laf soksam diye düşünüyordur kesin anasını nasıl yola getireceğim. çocuklarıma bakma işi 1 sene sonra bitince ben de onu bitireceğim o ayrı konuşmayarak gitmeyerek
yok yaaa hadi konusma hadi gitme kocan sana annesi icin siddet uygulamaya cekinmiyor gitmede konusmada bak napiyor

Herkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?

Allahim korusun ya nasıl tahammül edebiliyorsunuz bu insanlara. Buralarda okudukça kanım donuyor. Bu ne terbiyesizlik

Kesinlikle en doğrusu. Siz terbiyenizden cevap vermedikçe o deliriyordur.çünkü bazı insanlar kavga ve tartışmadan beslenir.

Duyarsizlasmissiniz. Bu normal bi durum degil tabi ki. Kendinize olan öz sayginizi yitirdiginizi gosteriyor bu durum. Sizin olan bitenden etkileniyo veya etkilenmiyo olmaniz degil sorun. Onun size karsi boyle saygisiz tutumlar sergiliyebiliyo olmasi sorun..ve tabi ki sizin buna tepkisiz kaliyo olmaniz sorun.

"Kendinize gelin. Benle bu tarz konusabilme luksunuz yok sizin. Laf soylemedikce meziyet edindiniz kendinize iyice bu durumu" diyin. Haddini bilsin. Cok ayip.

Senim suratini cekmek zorunda degilmis. Peki siz onun bu saygisiz sozlerini, had bilmez tavirlarini cekmek zorunda misiniz? Niye kendinizi ezdiyosunuz? Kendi gozunuzde bu kadar degersizlestiniz mi gercekten?

çocuklarınıza bakıyor diye mi susuyorsunuz? mecbursanız birakmaya annanesine kreşe birakabilirsiniz ya da guvenilir bi bakici tutabilirsiniz en olmadi yaninizda götürün çocuklarınızı.

tabi ki sizin susmanız yutmanız ve her gün hala bjşey yok gibi gelmeniz onda sizi ezebileceği havası yaratmış.

tekrardan herhangi bi laf sokmasına karşı sağlam bi laf hazırlayın ve çocuklarınızı alıp orayı terkedin. "çocuklara bakıyorum diyeyse bu sivri diliniz tek başıma yapmadım bu çocukları sizden laf duyayım diye hiç yapmadım. ben babaneyim diyip bakamıycaksanız oğlumun karısı çocuklarının anası diye büyüklük yapamayacaksanı baştan söyleseydiniz parasıyla değil mi veririm parasını bakıcı tutarım çocuklarıma"

esinizin tutumu da önemli bu konuda size destektir umarım.

Ben asla dayanamazdım bu laflara. Ama sen iyi yapmışsın devam et . Bence sessiz kalmak, umursamamak daha etkili😂

Herkese meraba arkadaşlar iki çocuğuma bakan kv nin onlara bakmasını kullanarak bana laf sokmaları karşısında arsız oldum galiba hiç etkilenmeyip cevap vermiyorum bu yanlış bi durum mu? detaylandıracak olursam kv nin 'burası ananın evi değil burası kaynana evi' iki gün önce yine açtı ağzını o kadar çok konuşuyoki mesela laf sokuyo yüzüm gülmeyince de 'surata bak surata bide senin suratını mı çekicez' daha neler bi dövmediği kaldı. Şimdi arkadaşlar sorum şu onun bu davranışları karşısında benim hiç cevap vermeden hergün bi şey yokmuş gibi davranmam beni çok saf ya da aptal yerine mi konmuş oluyorum. Benimse artık umurumda bile değil ettiği laflar arsız etti beni hiç etkilenmiyorum üzülmüyorum cevap vermiyorum polyanna gibi hergün güzellikle gidiyorum oraya bu yanlış bir tutum mu?
Hayır en olması gereken durum inanın cevap verseniz onu bu noktaya getiremezsinjz. Yani kadının içi kaynıyo ama karşıdan bi tepki gelmiyo inanılmaz sinir bozucu.ayrica çocuklarınıza bakıyorsa hiç cevap vermeyin o kendi kendine triplenmeye devam etsin ama bakıcı tutma imkânınız varsa tabiki bakıcıyi seçin kv de ben bu lafları daha fazla çekmek istemiyorum dersiniz eğer durumunuz yoksa sessiz mücadeleye devam

Cunku cocuklariniza baktirdiginiz icin mecbursunuz. Laflara karsilik verseniz al cocuklarini git der. Oyle degisik bir durum

sende karşılık ver.
eğerki birşey derse kaynana kaynanalığını gelinde gelinliğini yapıyor de.
bana ana olana kızı olurum de.
çocuklarına bakmasın bence.sana karşıda doldurur ileride çocukları.

Back