- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
Bence ay burcuAkrep var akrep kesin heheheheh. Akrep erkeği kadar libidolu erkek tanımadım ben. Bu avkatta var birşeyler hadi hayırlısı
Yaftalama kiz adamimiOnunkı cakal cıktı zemo
Oğlakla olmaz o zaman. Hem yay hem terazi, dünyaya romantizm, estetik ve eğlence için gönderilmişsin. Gelenekçi, odun ve soğuk bir burç oğlak.Bende resim yapar siir yazar
Hele soyut resimlere
Beybi seni dinledim bak ben dudişteydim şimdi geldim. Dudiş bitti bizimki kalktı banyonun havlupanı bozuktu yarın yapmaya gelecekler dediKız az dudişin bi geliyorum 55 sayfa yazı var nasıl okuyam vicdansızlardün doktora gittim %60 pipili bişi gördü. dünyaya bir tane terazi erkeği getiricem herhalde nasipse ya akrep olursa çocumm naparım ben herife de sinir oldum zaten kusuyorum sürekli dudişmiyorum ulan dedim naparsan yap 2 gündür yaklaşmıyorum sinirime
Valla bende once mantıklımı dıye baktım ama baktım mantıklı dırekt cınsellık kısmına gectım cunku evlenmeyı dusunmuyordum. Dırekt evlenme maksatlı yaklassam bu derece kendımı acar mıydım hayır asla. Yaftalamadım ayrıca, sadece paylastıgınız seylere bakarak o kelımeyı kullanması hıc hosuma gıtmedı zaten sen durdurmussun, ıncınmenı ıstemıyorumYaftalama kiz adamimi
Ben alışık değilim bana yürümesine.
Önce dusunce mantik uyumu yuregim evet dedi ama mantigima uymali.
Bende cinsellik son safhadir.
Cekzel demene bayılıyorumInsallah sende yasarsın ya bele çekzelbebe buyuyunce sende yasayacsksın suan yasadıgın sey normal olanı
Herkesin bir defosu var canımAyy zemo bütün burçlarda mi var bişiy hep yaa
Oğlaklar sabit karakterdir, değişikliği çok sevmez.ikizler erkeği gibi flörtöz değil oğlaklar gelenekseller ki bu beni bayıyor bir koç kadını olarak
Seninki senin rüzgarınla ve aslan burcunun olağan üstü tavırlarıyla savruluyor. Bu kadar fantazi pek oğlak tarzı değildirYoo bıldıın oglak valla kımlıgını gordum
Ama loveın yukseleni basak oglakla uyumluOğlakla olmaz o zaman. Hem yay hem terazi, dünyaya romantizm, estetik ve eğlence için gönderilmişsin. Gelenekçi, odun ve soğuk bir burç oğlak.
Love'ın bulduğu oğlak görünümlü akrep heheh
Cekzel demene bayılıyorumaltımda pamuklu kanatlı şeyden olmasaydı yine birşeyler yapardık ama sorry
AmiiiinGönlüne göresi gelsin tez zamanda inşallah
O da kabul edıyor zaten, ben onceden ot gıbı yasayıp hayatıda hep bu tatta sanıyormusum dıye. Ya cok fazla asktan yada yukselen aslandan.Herkesin bir defosu var canım
Oğlaklar sabit karakterdir, değişikliği çok sevmez.
Seninki senin rüzgarınla ve aslan burcunun olağan üstü tavırlarıyla savruluyor. Bu kadar fantazi pek oğlak tarzı değildir
Evet muhtemelen birbirlerini çekiyorlar. Beni ateş grupları çeker genelde mesela.Ama loveın yukseleni basak oglakla uyumlu
Ay yok şimdi sırnassam anal diye tutturacak. O havada diilimyapın yaptırın dıyorum
Benimki de yükselen aslanO da kabul edıyor zaten, ben onceden ot gıbı yasayıp hayatıda hep bu tatta sanıyormusum dıye. Ya cok fazla asktan yada yukselen aslandan.
Olsun bak ne guzel olmussunuz bol dudisler ay burcubu ogren love belki kiskancligi ondandirO da kabul edıyor zaten, ben onceden ot gıbı yasayıp hayatıda hep bu tatta sanıyormusum dıye. Ya cok fazla asktan yada yukselen aslandan.
Ay burcum ikizler çok çekiyorumOlsun bak ne guzel olmussunuz bol dudisler ay burcubu ogren love belki kiskancligi ondandir
Ates grubu iyidir ya bu gruba mensup olaraktanEvet muhtemelen birbirlerini çekiyorlar. Beni ateş grupları çeker genelde mesela.
Bızde bastan berı bı cekım vardı ama. Zemoya bıle soyledım hatta, kokusu, bakısları hayvansı sekılde benı cekıyordu. Aslında gundelık hayatımda bırıne dokunmaktan nefret ederım, annem babam zorla oper sarılır bana ama onda baska bısey vardı yanı, hala tensel olarak yanyana otursak bıle uyarılıyorumEvet muhtemelen birbirlerini çekiyorlar. Beni ateş grupları çeker genelde mesela.
Hıc anlamam bu ıslerden nasıl ogrenılıyor anlatın bakayımOlsun bak ne guzel olmussunuz bol dudisler ay burcubu ogren love belki kiskancligi ondandir
NiyeAy burcum ikizler çok çekiyorum