Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben şok valla. Kesin doğum haritasında terazi ve akrep burçları var seninkinin 😄
Hatta ve hatta gıyındıkten sonra yanıma gelır mısın senı sadece ızlemek ıstıyorum falan dıyor. Meraklı ve erotızme kesınlıkle cok duskun. Sen benı bır dokunusunla şaha kaldırabılıyorsun dedı :KK53: :KK70:

Teraziler sanata estetige bayiliyorlar benim yukselenim terazi sanatla alakali seyleri severim
Evet, özellikle güzel görünen herşeye bakmaktan büyük haz duyuyorum. Birini beğenirsem izlemekten hiiiç çekinmem 😄 en büyük zevkim gözüme hoş gelen insan vücudunu incelemek. Tabi edinmeye uğraştığım mesleğin de etkisi olabilir ama. Biraz resim çizme yetimi geliştirsem nü çalışmalar yapardım 😄

Kova ve İkizler iyidir bana göre ama kova ve ikizlere güven olmaz ay çekiyor beni hava burcu

Evet, özellikle güzel görünen herşeye bakmaktan büyük haz duyuyorum. Birini beğenirsem izlemekten hiiiç çekinmem 😄 en büyük zevkim gözüme hoş gelen insan vücudunu incelemek. Tabi edinmeye uğraştığım mesleğin de etkisi olabilir ama. Biraz resim çizme yetimi geliştirsem nü çalışmalar yapardım 😄
Bende resim yapar siir yazar
Hele soyut resimlere

Hatta ve hatta gıyındıkten sonra yanıma gelır mısın senı sadece ızlemek ıstıyorum falan dıyor. Meraklı ve erotızme kesınlıkle cok duskun. Sen benı bır dokunusunla şaha kaldırabılıyorsun dedı :KK53: :KK70:
Akrep var akrep kesin heheheheh. Akrep erkeği kadar libidolu erkek tanımadım ben. Bu avkatta var birşeyler hadi hayırlısı 😂

Bende asiri incelerim insan vucudunu bi de ay akrep olunca bilinmeyen seyleri de merak ederim
Ne istiyorsun bu arada

Bu akşamki sexting girişimi ondan geldi bıkactır ondan gelıyor, bu sefer duşa gecelikle mi sokmak ıstıyorum senı bakayım ıslanınca da öyle seksi duruyor mu dedı :KK59: tamam once ben gıreyım sende havluyu tutarsın ama elınle degıl dıyerek mevzuya sert gırdım ama gırdım,:KK70: eger havluyu ben dusumu bıtırene kadar tutabılırsen gelıyor sagdan soldan:KK70::KK53::KK53::KK8:
😱😱😱 allahım hayal gücüne bak
Sezen Aksu ablamızın dediği gibi; aşkın da en hesapsız kitapsız ve libidolu olanını yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beni 😄
Gönlüne göresi gelsin tez zamanda inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X