- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
SeçmeceOlabilir benimkiler şahsına münhasır kişiliklerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SeçmeceOlabilir benimkiler şahsına münhasır kişiliklerdi
Belki ay burcu akreptirTerazi erkeğini tarif ediyorsun aslında var ya. Adam hastanede falan mı karıştı desem, aralarında aylar var burçların
Partnerim olmadan asla izlememAy cok heyecanlı...
Gizlice izleyesi gelenler dürüst olun parmagi kaldirin
Röntgenci miyim neyim?
Hatta ve hatta gıyındıkten sonra yanıma gelır mısın senı sadece ızlemek ıstıyorum falan dıyor. Meraklı ve erotızme kesınlıkle cok duskun. Sen benı bır dokunusunla şaha kaldırabılıyorsun dedıAy ben şok valla. Kesin doğum haritasında terazi ve akrep burçları var seninkinin
Allah aşkına adamı kuzu yapana kadar sabretŞimdi hooocaaaam, miyendizin üzerinde bunlari uygulamak cayiz midir?
Benim de yukselenim teraziTeraziler sanata estetige bayiliyorlar benim yukselenim terazi sanatla alakali seyleri severim
Evet, özellikle güzel görünen herşeye bakmaktan büyük haz duyuyorum. Birini beğenirsem izlemekten hiiiç çekinmem en büyük zevkim gözüme hoş gelen insan vücudunu incelemek. Tabi edinmeye uğraştığım mesleğin de etkisi olabilir ama. Biraz resim çizme yetimi geliştirsem nü çalışmalar yapardımTeraziler sanata estetige bayiliyorlar benim yukselenim terazi sanatla alakali seyleri severim
C hiçbiri ölmüş toprak atanı yokNasıl yani? Yataga soyunup gırıp sevısıp gerı mı cıkıyorsunuz anlamadım kı?
Aynen beni de biz koclar daha cok heyecan macera arayisindayiz kesmiyor bizi ikizler yay aslan koc iyi bizeikizler erkeği gibi flörtöz değil oğlaklar gelenekseller ki bu beni bayıyor bir koç kadını olarak
Onunkı cakal cıktı zemoAllah aşkına adamı kuzu yapana kadar sabret
Ciddi misin? Yanı cok ozel olmazsa su konuyu bı acar mısın sosyalcımC hiçbiri ölmüş toprak atanı yok
Love yavrum yaşıyosun bu hayatı. Enerjini gördükçe bana bi şeyler oluyo kucağımda bebe aklımda dudişMesajlasma kısmını tamamlayınca, görüntülüye gecıyoruz
Bende resim yapar siir yazarEvet, özellikle güzel görünen herşeye bakmaktan büyük haz duyuyorum. Birini beğenirsem izlemekten hiiiç çekinmem en büyük zevkim gözüme hoş gelen insan vücudunu incelemek. Tabi edinmeye uğraştığım mesleğin de etkisi olabilir ama. Biraz resim çizme yetimi geliştirsem nü çalışmalar yapardım
Akrep var akrep kesin heheheheh. Akrep erkeği kadar libidolu erkek tanımadım ben. Bu avkatta var birşeyler hadi hayırlısıHatta ve hatta gıyındıkten sonra yanıma gelır mısın senı sadece ızlemek ıstıyorum falan dıyor. Meraklı ve erotızme kesınlıkle cok duskun. Sen benı bır dokunusunla şaha kaldırabılıyorsun dedı
Bende asiri incelerim insan vucudunu bi de ay akrep olunca bilinmeyen seyleri de merak ederimEvet, özellikle güzel görünen herşeye bakmaktan büyük haz duyuyorum. Birini beğenirsem izlemekten hiiiç çekinmem en büyük zevkim gözüme hoş gelen insan vücudunu incelemek. Tabi edinmeye uğraştığım mesleğin de etkisi olabilir ama. Biraz resim çizme yetimi geliştirsem nü çalışmalar yapardım
Love çok konuştum bebem her konuda ciddi sıkıntılıCiddi misin? Yanı cok ozel olmazsa su konuyu bı acar mısın sosyalcım
Insallah sende yasarsın ya bele çekzel bebe buyuyunce sende yasayacsksın suan yasadıgın sey normal olanıLove yavrum yaşıyosun bu hayatı. Enerjini gördükçe bana bi şeyler oluyo kucağımda bebe aklımda dudiş
allahım hayal gücüne bakBu akşamki sexting girişimi ondan geldi bıkactır ondan gelıyor, bu sefer duşa gecelikle mi sokmak ıstıyorum senı bakayım ıslanınca da öyle seksi duruyor mu dedı tamam once ben gıreyım sende havluyu tutarsın ama elınle degıl dıyerek mevzuya sert gırdım ama gırdım, eger havluyu ben dusumu bıtırene kadar tutabılırsen gelıyor sagdan soldan
Gönlüne göresi gelsin tez zamanda inşallahSezen Aksu ablamızın dediği gibi; aşkın da en hesapsız kitapsız ve libidolu olanını yaşamazsam kara kaplıya kaydedin beni
Soyma, sevısme, fınısh bu uclemenın hıcbırı mı yok?Love çok konuştum bebem her konuda ciddi sıkıntılı