- 23 Kasım 2020
- 412
- 583
Şuan şaşırdım ha demek ki adam kendini iyi yetiştirmiş ya da sana çok aşıkEmımım hocam yuzuk parmagı uzun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan şaşırdım ha demek ki adam kendini iyi yetiştirmiş ya da sana çok aşıkEmımım hocam yuzuk parmagı uzun
Arkası gelir merak etme. Sen de adımlarını çok güzel atmışsın avukat bey de aynı şekil. Böyle yarım kalmaz. İnşallah çok güzel sonuçlanır hatta sonuclanmaz ömür boyu devam eder..Ya uc gun guzel gectı ya arkasından bısey cıkar dıye benım zaten odum kopuyor
Ya uc gun guzel gectı ya arkasından bısey cıkar dıye benım zaten odum kopuyor
Yok yok libido çook ayrı bi dünya öyle olsaydı ben libidosuz tatsız tuzsuz bi insan olurdumBenim işaret parmağım daha uzun ya noluyooo? Libidosu düşük mü demek yoksamm
Arabayı nasıl kullandıgına dıkkat ettım, hıc agresıf degıldı mesela. Dıngın kullandı. Ha benım olusum etkılı olmus olabılır. Paldır kuldur hareketlerı yok. Eger benımle uzun yola cıksaydı ben 45dk da varmıstım Battanıyeyı eger ustume ortersem komple nevresımı falan degıstırıp dusa gırmem gerekecek zem ben okb yım bebişim unuttun mu gecmıste tedavı olmustum ama ara ara nüksediyor havalı kıbırlı bır tavrı yok gordugum kadarıyla. Ama aılecek bu tavırdalar yanı. Sımdı gece bu kadar yurumeye bende bı hamle yapmak ıstıyorum ama ne yapacagım bılmıyorum. Ee artık adam 457575adım geldı bı tanede benden beklıyordur dımıYükselenler davranışları etkiler, sen balık gibi düşünüp başak gibi davranıyorsun, o da oğlak gibi düşünüp aslan gibi davranacak,
tipik başak davranışı işte insan o yumuşacık battaniyeyi kullanmaz mı saf insan, bu gece kullan biraz bence dolandırıcılık yapmamış olursun. Paketinden çıkmış tertemiz battaniye neden titizlik yapıyorsun ki hem avukat sarılacak ona biraz da ten kokusu bulunsun evden çıkarken eline al bu burada mı kalacak diye sor, yoksa arada kaynar kalır orada, alsak mı falan derse yıkanması gerekmez mi dersin, belki de bırakırlar evde ondan emin olmak da zor.
Sen burçlara çok takılma ama karakter tahmininde biraz işe yaradıklarını inkar edemem
Nasıl bir adım atmaya cesaretin var. Elini omzuna koyabilirsin, tabağına servisine özen gösterebilirsin, ona bir hırka götürebilirsin o istemeden, daha etkili ve vurucu olsun dersen bir sigara yak ve ona verArabayı nasıl kullandıgına dıkkat ettım, hıc agresıf degıldı mesela. Dıngın kullandı. Ha benım olusum etkılı olmus olabılır. Paldır kuldur hareketlerı yok. Eger benımle uzun yola cıksaydı ben 45dk da varmıstım Battanıyeyı eger ustume ortersem komple nevresımı falan degıstırıp dusa gırmem gerekecek zem ben okb yım bebişim unuttun mu gecmıste tedavı olmustum ama ara ara nüksediyor havalı kıbırlı bır tavrı yok gordugum kadarıyla. Ama aılecek bu tavırdalar yanı. Sımdı gece bu kadar yurumeye bende bı hamle yapmak ıstıyorum ama ne yapacagım bılmıyorum. Ee artık adam 457575adım geldı bı tanede benden beklıyordur dımı
Ya belkı tıksınır yanı o yaksa ben alır mıyım evet alırım sıgarayı atar kucagına atlarım yanı boyle evet sevgılı olalım mesajı ıcersın ama mesajı net alsın, baska yollara sapmayan bır mesaj olsun, calıstıralım saksıları hazır temız havayı da aldın oglan gezdırme bahanesıyleNasıl bir adım atmaya cesaretin var. Elini omzuna koyabilirsin, tabağına servisine özen gösterebilirsin, ona bir hırka götürebilirsin o istemeden, daha etkili ve vurucu olsun dersen bir sigara yak ve ona ver
Yok ya seviştim çok şükürKız akşam sevişemedin mi sen neden ılk karsına cıkan yorumu lıbıdoya bagladın
Bak arabayı kullanamıyorum anlamına geliyormuş gördünüz müüü? Doğru çıktı işteAaa cidden mi? Yalnız iyice bakacaksın bazen yanlış görünebiliyor parmaklarını ayırıp düzgün bakmak gerekiyor. Yüzük parmağı işaret parmağından uzunsa erkek beyin, eşitse veya daha kısaysa dişi beyinli oluyorsun. Erkek beyin genelde araba sürmek, risk almak gibi konularda iyiyken dişi beyin insanların yüz ifadelerini okumak, iyi bir dinleyici olmak, sezgide iyi olmak vs. konularda iyi oluyor. Kadınların yüzde yirmi gibisi erkek, erkeklerin de yüzde yirmi gibisi dişi beyinli. Benim erkek arkadaşım da dişi beyinli mesela mesleği gereği zaten iyi bir dinleyici ve de ekstra doğuştan. Ama adam kendini yetiştirmiş demek ki anlattıklarına göre. Bunlar genel çapta olan şeyler çocukluğu, çevresi vs. etkiliyor elbette ama insanları biraz gözlemlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ne tiksinecek ya kafayı mı yedin sen ama evet mesaj çok müstehcen yerlere gider mi bilemem.Ya belkı tıksınır yanı o yaksa ben alır mıyım evet alırım sıgarayı atar kucagına atlarım yanı boyle evet sevgılı olalım mesajı ıcersın ama mesajı net alsın, baska yollara sapmayan bır mesaj olsun, calıstıralım saksıları hazır temız havayı da aldın oglan gezdırme bahanesıyle
Pratik yapa yapa oluyor bir şekilde dert etme. Bu alanda sık sık alıştırma yapmamız lazımYok ya seviştim çok şükür
Bak arabayı kullanamıyorum anlamına geliyormuş gördünüz müüü? Doğru çıktı işte
Tamam tamamNe tiksinecek ya kafayı mı yedin sen ama evet mesaj çok müstehcen yerlere gider mi bilemem.
Ben biraz fazla somut bir insanım çok ince manalara kafam basmaz, yaratıcı kişilikler ne üretecek bakalım, başka şeyler aklıma gelirse ben de yazarım
Ve litfen sekse davet mesajı olmasın cunku bana sıgara yakıp verse ben oyle anlarım duz mantıkKızlar şu hatuna mesaj hazırlayın, benden çıkanlar olmadı
Yürüyüşe çıkmayı teklif et, şarap alın, kadehlere sen doldur. Yürürken masum bir şekilde koluna gir ve gülümse falan. Aklıma pek bir şey gelmiyor.Arabayı nasıl kullandıgına dıkkat ettım, hıc agresıf degıldı mesela. Dıngın kullandı. Ha benım olusum etkılı olmus olabılır. Paldır kuldur hareketlerı yok. Eger benımle uzun yola cıksaydı ben 45dk da varmıstım Battanıyeyı eger ustume ortersem komple nevresımı falan degıstırıp dusa gırmem gerekecek zem ben okb yım bebişim unuttun mu gecmıste tedavı olmustum ama ara ara nüksediyor havalı kıbırlı bır tavrı yok gordugum kadarıyla. Ama aılecek bu tavırdalar yanı. Sımdı gece bu kadar yurumeye bende bı hamle yapmak ıstıyorum ama ne yapacagım bılmıyorum. Ee artık adam 457575adım geldı bı tanede benden beklıyordur dımı
Te allam ya. Kız bunu pratık yaparak halledebılırsın, dogustan varolan bır ozellıge baglamak cok manasız.Yok ya seviştim çok şükür
Bak arabayı kullanamıyorum anlamına geliyormuş gördünüz müüü? Doğru çıktı işte
Kahve yapıp versem, desem kı ıc bakalım bı farklılık var mı alır mı mesajıYürüyüşe çıkmayı teklif et, şarap alın, kadehlere sen doldur. Yürürken masum bir şekilde koluna gir ve gülümse falan. Aklıma pek bir şey gelmiyor.
Denız havası nasıl esıyo ne dıyosun yewrım sen. Ortakulak ıltıhabı olmaya nıyetım yok bu havadaYürüyüşe çıkmayı teklif et, şarap alın, kadehlere sen doldur. Yürürken masum bir şekilde koluna gir ve gülümse falan. Aklıma pek bir şey gelmiyor.
Telefonunu iste, rehberde senin telinin nasil kayitlandigina bak , "love'm" yada love ♡ şeklinde biseyler olarak değiştir zaten mesaj gideceği yere giderArabayı nasıl kullandıgına dıkkat ettım, hıc agresıf degıldı mesela. Dıngın kullandı. Ha benım olusum etkılı olmus olabılır. Paldır kuldur hareketlerı yok. Eger benımle uzun yola cıksaydı ben 45dk da varmıstım Battanıyeyı eger ustume ortersem komple nevresımı falan degıstırıp dusa gırmem gerekecek zem ben okb yım bebişim unuttun mu gecmıste tedavı olmustum ama ara ara nüksediyor havalı kıbırlı bır tavrı yok gordugum kadarıyla. Ama aılecek bu tavırdalar yanı. Sımdı gece bu kadar yurumeye bende bı hamle yapmak ıstıyorum ama ne yapacagım bılmıyorum. Ee artık adam 457575adım geldı bı tanede benden beklıyordur dımı
Çok ergence olabilir ama gayet masumTelefonunu iste, rehberde senin telinin nasil kayitlandigina bak , "love'm" yada love ♡ şeklinde biseyler olarak değiştir zaten mesaj gideceği yere gider
Pek net bir mesaj olmadı bu.Kahve yapıp versem, desem kı ıc bakalım bı farklılık var mı alır mı mesajı
WaaaaoowwTelefonunu iste, rehberde senin telinin nasil kayitlandigina bak , "love'm" yada love ♡ şeklinde biseyler olarak değiştir zaten mesaj gideceği yere gider