- 23 Kasım 2020
- 412
- 583
Sadece kandan dolayı mı şaldırdıyor canalt taraf şaldırdıyor ahshsjshs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece kandan dolayı mı şaldırdıyor canalt taraf şaldırdıyor ahshsjshs
O an kandan dolayıydı abbow son anda yetısmısım wc ye eger bı sarkı daha deseydı kan gövdeyi götürecekmısSadece kandan dolayı mı şaldırdıyor can
Ay Allah korusun valla rezil olurdun Hoş olmuş ama jantı adam. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bu avukat adamlar ayrı bı iyi oluyor sanki mutlaka istisnaları vardır ama. Herhalde boşanmaları göre göre bir ilişkide neler olmamalı biliyorlar. Psikolog erkekler de öyle mesela.O an kandan dolayıydı abbow son anda yetısmısım wc ye eger bı sarkı daha deseydı kan gövdeyi götürecekmıs
Offf lovecan yaaa dibini siyirmissin etkileşiminBelimden kavrayıp, parmaklarını saclarımda gezdırırken kulagıma sarkıyı söylüyordu işte o ara bende bi uyuşma oldu o sayılır mı
Inan bende oyle dusunuyorum. Sankı tum bosanma sebeplerını ezberlemısler de ona gore mukemmel adam profılı cızıyorlar, aklım almıyorAy Allah korusun valla rezil olurdun Hoş olmuş ama jantı adam. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bu avukat adamlar ayrı bı iyi oluyor sanki mutlaka istisnaları vardır ama. Herhalde boşanmaları göre göre bir ilişkide neler olmamalı biliyorlar. Psikolog erkekler de öyle mesela.
Çok tatlısın yaaYa zaten 8e dogru yorganın ıcıne gırmıstım. 10gibi geldi kapıyı tıklattı. Love, canım uyuyor musun dedı. Zaten dogru duzgun dalamamıstım, yok kalktım dedım. O zaman sana da kahve koyuyorum, kahvaltıdan once dedı. Tamam dedım haldır huldur wc ye gıttım. Abbow geceden nasıl yattıysam artık, ne makyajı sılmısım ne krem tonık yastık kılıfı batmıs, yuzum desen geceden ateşe işemiş gibi ya hiç görünmeden kahveyı 5dk sonra koysan olur mu dedım. Tamam tamam dedı bu guldu. Hemen yuzumu hızlıca temızleyıp bıraz makyaj yaptım. Suan gozaltlarıma krem dahı ıslemıyo adnan şenses gibi torba torba hemen cıktım gunaydın dedım. Gunaydın canım kahvaltıdan once kahveyı ıc kı şarabın sersemlıgı gıtsın ustunden yoksa butun gun sersem gıbı olursun dedı. Ee ne dusunuyorsun dun geceyle ılgılı dedı. Valla ben hıc uyuyamadım dedım, yastıktan mı nıye dedı. Yok dedım ya hersey karıstı bırbırıne dedım. Bende hıc uyuyamadım dedı, cunku ıckıyı fazla kacırdın ondandır dedım. Hayır dedı ben kalın seylerle uyumaya alıskın degılım ama ustune kokun sındıgı ıcın oyle yattım cıkaramadım ondan canım dedı bakıstık, ben tam bı gerızekalı gıbıydım gercekten kendıme cok kızıyorum. Adam atılla ılhana baglamıs bende kucuk ceylan yarabbı bana sabır ver
Hıc sorma hıc, bu kadar etkılenecegımı asla tahmın edemezdım. Sankı 5senelık sevgılımmıs enerjısı yuklendı banaOfff lovecan yaaa dibini siyirmissin etkileşimin
Unuttuğun duygular geri geliyo kolay değil yalnız açtığı şarkıları merak ettim bende dinleyeceğimHıc sorma hıc, bu kadar etkılenecegımı asla tahmın edemezdım. Sankı 5senelık sevgılımmıs enerjısı yuklendı bana
Gece yarısı yagmur atıyo maria carey my all. ulumak istiyorum auuuwww dıyeUnuttuğun duygular geri geliyo kolay değil yalnız açtığı şarkıları merak ettim bende dinleyeceğim
Benim erkek arkadaşım psikolog, yakın arkadaşı da avukat. Diğer erkeklerden bariz farkları var çok iyi dinleyiciler mesela. İnce düşünüyorlar, kadınlar gibi sezgileri iyi. Ömür geçirilir ulan bunlarla ama rol yapma yeteneği iyi olanlar da vardır içlerinde mutlaka aman dikkatInan bende oyle dusunuyorum. Sankı tum bosanma sebeplerını ezberlemısler de ona gore mukemmel adam profılı cızıyorlar, aklım almıyor
Insallah rol falan yapmıyordur. Len bu adamsa dıger karsılastıklarım neydı dıye sorgulamadım degılBenim erkek arkadaşım psikolog, yakın arkadaşı da avukat. Diğer erkeklerden bariz farkları var çok iyi dinleyiciler mesela. İnce düşünüyorlar, kadınlar gibi sezgileri iyi. Ömür geçirilir ulan bunlarla ama rol yapma yeteneği iyi olanlar da vardır içlerinde mutlaka aman dikkat
Unuttugum degıl, hıc yasamadıgın dıyeceksınUnuttuğun duygular geri geliyo kolay değil yalnız açtığı şarkıları merak ettim bende dinleyeceğim
Sonradan canlandık biz.Kaderdaşim
Yaa ıyı barı cok sevındımSonradan canlandık biz.
Tecrübe var işin içinde tabi ki tehlikeli olacakOlgun erkekler çok tehlikeliymiş onu anladım.
O an nabzımı olcseler benden bir süre nabız alınmazdı
Hep dedimdi döşünde kıl olsun
İyi düşün iyi olsun.Ya uc gun guzel gectı ya arkasından bısey cıkar dıye benım zaten odum kopuyor
Kristal heykel muamelesi görüyorsun, her şey tam ayarındaHayır mehlikacım adam yapacak olsa boyle bırseyı gece cok musaıttı bence yapardı, ama yapmadı, ha eger yapsaydı orayı terkederdım
BingoooooBelimden kavrayıp, parmaklarını saclarımda gezdırırken kulagıma sarkıyı söylüyordu işte o ara bende bi uyuşma oldu o sayılır mı
Sana makyaj yapma doğal halinle görsün dedim değil mi, şimdi o kılıf öyle kalacak hiç olmadı buYa zaten 8e dogru yorganın ıcıne gırmıstım. 10gibi geldi kapıyı tıklattı. Love, canım uyuyor musun dedı. Zaten dogru duzgun dalamamıstım, yok kalktım dedım. O zaman sana da kahve koyuyorum, kahvaltıdan once dedı. Tamam dedım haldır huldur wc ye gıttım. Abbow geceden nasıl yattıysam artık, ne makyajı sılmısım ne krem tonık yastık kılıfı batmıs, yuzum desen geceden ateşe işemiş gibi ya hiç görünmeden kahveyı 5dk sonra koysan olur mu dedım. Tamam tamam dedı bu guldu. Hemen yuzumu hızlıca temızleyıp bıraz makyaj yaptım. Suan gozaltlarıma krem dahı ıslemıyo adnan şenses gibi torba torba hemen cıktım gunaydın dedım. Gunaydın canım kahvaltıdan once kahveyı ıc kı şarabın sersemlıgı gıtsın ustunden yoksa butun gun sersem gıbı olursun dedı. Ee ne dusunuyorsun dun geceyle ılgılı dedı. Valla ben hıc uyuyamadım dedım, yastıktan mı nıye dedı. Yok dedım ya hersey karıstı bırbırıne dedım. Bende hıc uyuyamadım dedı, cunku ıckıyı fazla kacırdın ondandır dedım. Hayır dedı ben kalın seylerle uyumaya alıskın degılım ama ustune kokun sındıgı ıcın oyle yattım cıkaramadım ondan canım dedı bakıstık, ben tam bı gerızekalı gıbıydım gercekten kendıme cok kızıyorum. Adam atılla ılhana baglamıs bende kucuk ceylan yarabbı bana sabır ver
Adam gibi adam böyle oluyor canım, daha mutlu günlerin olsun inşallahInsallah rol falan yapmıyordur. Len bu adamsa dıger karsılastıklarım neydı dıye sorgulamadım degıl
Aynen ya yaşamadin bir öküzle beraberdin çünkü ama bundan sonraUnuttugum degıl, hıc yasamadıgın dıyeceksın
Evet öyle diyor insan. Beraber yemek yap, şarap iç, dertleş, seviş.. umarım rol yapmıyordur ya da ileride değişmez. Bir de alakasız olacak ama aktif kullandığı elinin parmaklarına dikkat et bakalım bir yüzük parmağı işaret parmağından uzun mu? Ne alaka diye sormaInsallah rol falan yapmıyordur. Len bu adamsa dıger karsılastıklarım neydı dıye sorgulamadım degıl
Ben dudiş kısmına hemen geçmek istemediğimi farkettim, belee çekzelAynen ya yaşamadin bir öküzle beraberdin çünkü ama bundan sonra