Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi güçlü bulmuyorum. Akıllıyım, hiç yoktan bana yetiyor. İyi carlarım, normalde sakin olduğum için daha çok bile etki eder bu. Ama politik olamıyorum, onu bir yapabilsem mis gibi olurum.
Bende asla polıtık olamam, dan dan dan. Kımse ıcın egılıp bukulemem

Sen sonuna kadar haklısın, sinirlenme adam aptal değil, yanlış yaptığının farkında olmasa resmini gönderdiğin mesajı atmaz lay lay lom devam ederdi. Düzeltecek sen merak etme, ama ayarı da verirsin buna eminim. Geç evine de konuş bakalım

Evet kesınlıkle ogrenmek ıstedıgım tam da yazdıgın sey, yanı ordakı yuzuk olayı hedıye ettıgıyle aynı karsılıga gelecekse farklı evlenmeye uzanacaksa farklı sonuclar oluyor

Konusmalarda hic gormedim ama bence bu muhabbet gecmiştir iyi hatirliyosun cunku ayrinti var ayy ben kuruntu yapiyoz bişey çikmaz yani inş

Yanlis dusunmuyorsun, ciddi birliktelik, sevgililik, hayat arkadasligi,, adi herneyse illa evlilik ile olmuyor ya da illa evlilik ile sonuclanmasi gerekmiyr..

tatli tatli yasamak varken bu duygulari paldir kuldur atlamak niye

Yüzük hedıye edılebılır, yanı dırekt yuzunu verıp dogumgunumu kutlasaydı hıc problem olmayacaktı cok begendım cok zarıf fakat o cumle suan hala kulaklarımda ugulduyor
Hayal kırıklığına uğramışsın

Kendimi güçlü bulmuyorum. Akıllıyım, hiç yoktan bana yetiyor. İyi carlarım, normalde sakin olduğum için daha çok bile etki eder bu. Ama politik olamıyorum, onu bir yapabilsem mis gibi olurum.
Ya carlamak kötü işte aslinda bence en guzelidir dürüstüz bende oyleyimdir kolay yaşanir ama genelde alttan iş goturup masum geçinenler kârda .. neyse ya karakter bozulmasin hersey yoluna giriyo bosver degişemiyoz bari pişman olmayalim

Evet kesınlıkle ogrenmek ıstedıgım tam da yazdıgın sey, yanı ordakı yuzuk olayı hedıye ettıgıyle aynı karsılıga gelecekse farklı evlenmeye uzanacaksa farklı sonuclar oluyor
Bence ciddiyim gönül eğlemiyorum demeye çalışmış ama fazla kasmış.

Aha seni neden sevdiğimi buldum benziyormuşuz
Orada biR sıkıntı yok ya, ev alacaksa tabi ki çok uzun vadeli düşünecek. Sonuçta hemen olmasa da seninle hayat birleştirme ihtimalini göz önünde bulundurmak zorunda

Ben anlatabıldım mı kendımı bılmıyorum ama, soyle bısey oldu ustte yazdıgı mesajı okudun dımı sabah aradı benı ıste, sevdeye gelıyorum sevgılımı alıp kahvaltı yapıyoruz dedı bende ben arabayla geldım sen gelme ben gelırım dedım, bu da evı temızleyecek bırını getır demıstı ya sevde de oraya goturecektı gelecek kadını aynı anda evden cıktık ben ahmetın yanına, sevde ahmetın eve gectı. Otoparkta bulustuk. Hedıyeyı verdı sarıldı öpüştük üstüne yanı bu mevzu ortada yok ındık elele yuruyoruz oturduk elımı tuttu yuzugu taktıgı elımı tuttu ve o sınır bozucu cumleyı soyledı, ay körfeze atlıcaktım oyle bı ates bastı kı ustume.

Herşey tamam da avukat amca sinyali çok erken verdi ne güzel gidiyordu herşey düz yolda ama daha yari yola gelmeden sol şerite erken geçmek istedi avukat amca ve yaptığı yanlışın farkına vardı şimdi de sıvamaya çalışacak

Ciddi sevgililik oluyor tabiki de. Ben evlenmeden önce 2 sene eşimle beraber yaşadım. Tutturmasa ve yurtdışı tayini olayım olmasa (diplomatik meseleler var işin içinde, adamın statüsünü belirlemek gerekti. ) evlenmezdim öyle devam ederdik.

Yani şuan evli bir birey olarak şartlar imkan veriyorsa, ortak çocuk durumu yoksa, evlenmeyin takılın. Hatta birlikte de yaşamayın. Arada tatile gidin beraber kalın, birbirinizin evinde kalın ama herkesin müstakil hayatı ve bütçesi olsun. Yani kafan atınca kolayca eyvallah diyebil. Bak senin boşanma davan sakız gibi uzamadı ama kvm kp'den 4 yılda boşanabilmiş. 3 sene de artı mal davaları sürmüş. Hala temyizlerde uğraşıyor.

Ay valla ben cahil cesareti ile evlenmişim. Şimdi bakınca çok korktum. Nasıl bir sorumluluk yanii ne gerek var... Eşimi çok seviyorum ama keşke mesleğim müsade etseydi de dediğim gibi yaşasaydık. Ben evlilik insanı değilim demek ki

Ya ben evlılıge karsı degılım, sıkıstırılmaya manipule edılmeye karsıyım. Ben aynı evde yasamak da ıstemıyorum arada kalmalar tatıller daha cazıp. Cıddı sevgılılık forever dıyorum daha da ılerısını suanlık dusunmuyorum

Bunu aynen böyle açıkça ifade et bence. Çünkü avukat farklı düşünüyor gibi. En azından senden daha hızlı gitme taraftarı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…