- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.896
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hayat hikayem konusunda mune yazdı en son.Bişi dicem fake oldugu nasıl cıktı ya, katıp nerden ogrendı
Ay degilsinizdir inş bu arada yüzukte art niyet yok bence hani sizin özel bi yeriniz oldugunu belli etmek istemiş akıllı bi adam aceleye getirmez keyfini cıkarin bence konuyu da hiç acmayin takı almiş gibi düşunünSen güçlü kadınsın halledersın dıye dıye adama cevırdınız hepımızı dıye bır soz okumustum o ben mıyım acep
Evet canım hepimiz adam modundayız, karşımızdaki işe yarar biriyse çabalayıp dişiliğimizi geri alıyorız değilse debelenip duruyoruzSen güçlü kadınsın halledersın dıye dıye adama cevırdınız hepımızı dıye bır soz okumustum o ben mıyım acep
Nen de merak ettim onuBişi dicem fake oldugu nasıl cıktı ya, katıp nerden ogrendı
Yanına başkasını da eklemek lazım demese iyiymişAy degilsinizdir inş bu arada yüzukte art niyet yok bence hani sizin özel bi yeriniz oldugunu belli etmek istemiş akıllı bi adam aceleye getirmez keyfini cıkarin bence konuyu da hiç acmayin takı almiş gibi düşunün
Aynen vallaha zayif kadinlarin hep uzerine titreniyor kazanan göz yaşı oluyor hepGüçlü olmayın, herkes çullanıyor. Akıllı olun, ağlamayı bilin. İkinciyi pek beceremiyom ama siz yapın.
Tabi orda herkes hemfikir sinyal vermiş ama anlamamazliktan gelsin bence bozmasn bi daha olursa yumuşakça uyarisinı yapar daha cok yeni şahsi fikrim tabiYanına başkasını da eklemek lazım demese iyiymiş
Maalesef ağlayan kırılgan duran kadın çok kıymetli oluyor. Biz de dişimizi gösterip kendimizi korumaya çalışıyoruz.Güçlü olmayın, herkes çullanıyor. Akıllı olun, ağlamayı bilin. İkinciyi pek beceremiyom ama siz yapın.
Valla zamaninda azcik aptal ve guçsüz rolü yaptim ama yemedi alışmadi şeyde don durmaz demişler hemen anlaşilıyorMaalesef ağlayan kırılgan duran kadın çok kıymetli oluyor. Biz de dişimizi gösterip kendimizi korumaya çalışıyoruz.
Benzetmelerine bayıldım doğrusuSana dönersek Lovecım valla avukat bey arabeske bağlamış kusura bakmasın. Daha okur okumaz bayraklar yarıya indi bende yani. Ki kendim de ilanı aşk ile aynı anda evlilik teklifi almış Yeşilçam kaderli biriyim, beni bile bozdu. Yani kıracak kızdıracak birşeyden ziyade gaz kaçırıcı, libidoya sheltox sıkmacı bir hamle. İşse iş, çocuksa çocuk senin birşey için ne acelen ne zorunluluğun var biz sana aman sabahlar olmasın geceler, tazecik flörtleşmeler, bol aksiyon yakıştırıyoruz. Bir de önceki şinden neden ayrılmış bey, neler sorun olmuş bilmek lazım.
hangi konu cok merak ettimO nasıl kurgu öyle ya öyle fake mi olur, eni konu uğraşmış yazmak için ben konuyu takip etmemiştim.
Katip attı linkleri bak geriye doğruhangi konu cok merak ettim
o cocuk konusu değil dimi
Kendimi güçlü bulmuyorum. Akıllıyım, hiç yoktan bana yetiyor. İyi carlarım, normalde sakin olduğum için daha çok bile etki eder bu. Ama politik olamıyorum, onu bir yapabilsem mis gibi olurum.Valla zamaninda azcik aptal ve guçsüz rolü yaptim ama yemedi alışmadi şeyde don durmaz demişler hemen anlaşilıyor
Ben nerden bileyim, ama şöyle bi ağız aradıgımı sıze yazdım mı hatırlamıyorum, ben ev bakıyorum boyle olmuyor cocuklar gelınce tek odada bırlıkte kalıyoruz zor oluyor demıstı, evı tutunca da bende kıra mı satın mı aldın dıye sormustum, satın alacak olsam bu kadar kucuk ev almam demıstı. Hatırlayamadım hatırlayan varsa yazsın ıste aramızda soyle bır konusma gecmıstıBence hemen evlilik duşunse ev ayarlamazdi yanlıs mi okudum ev küçuktü . Hani iki masraf yapar mi ya yakin zmnda ay cok fakir düşundüm
Hahh işte bence ciddi sevgililiği kastetti yani . Daha yeni yorucu bi süreçten geçtiniz bence avukat beyde onu hesap ediyodur inan saf değil hizli hareket edecek kadar ama sizde haklisiniz içiniz rahat etsin bisey kaybetmezsiniz soun gitsinYüzük normal hedıye edılebılecek bır yuzuk fakat o cumledekı amacın ne oldugunu cozmem lazım, konuscam eve gecınce, eve gecıyorum dıye mesaj attım. Ayrıca hıcbır zaman zayıf ve gucsuz bır kadın olmadım, bırılerı benı korusun dıye beklemedım. Daha gecen aksam yazdım ya hayat ne getırır bılmıyorum, sımdı ıstemıyorum ama sonra ne olur bılemıyorum ve benı gelecek degıl suan baglıyor, tatmın edıcı bır cevap gelmezse yada evet love, bu ön konusmaydı falan derse lafı uzatmadan hoscakal dicem yani, tamam bende işin içinde ciddiyet olsun dedım fakat bu evlılıg uzanan bır cıddıyet olsun demedım. Cıddı sevgılılık olayı olmuyor mu? bırı benı aydınlatsın ben mı tuhaf dusunuyorum?