- Konu Sahibi Designer31
-
15.000 altına düşünce trombosit veriliyor. babama geçen hafta takviye yapıldı. sizin PLT kaç ?Malesef direk hematolojiye yönlendirdi. Hematoloji de randevü bulmak çok zor. Dahiliye yönlendiriyor onlar 10-20 gün sonrasına atıyor teşhis koyulana kadar epey zaman geçiyor
Merhaba. Göründünüz mü dahiliyeye? Lütfen ihmal etmeyin, Allah korusun lösemi, lenfoma gibi bir durumsa erken teşhisin önemi büyük. Trombositlerinizin değeri kaç? PLT.
Bu arada bizim de ilik naklimiz Kasım sonuna ertelendi, şu an nakil öncesi tedavilerimizi oluyoruz. Diş tedavisi ve bacağa pıhtı attığı için onunla ilgili bir kaç tedavi…
Hematolojiye gittim bir sürü kan alındı. Sonuçlar 10 günü bulur çıkması denildi. Bende bekliyorum hayırlısı olsun.15.000 altına düşünce trombosit veriliyor. babama geçen hafta takviye yapıldı. sizin PLT kaç ?
Geçmiş olsun, dilerim bir şey çıkmaz. E-nabız’dan kendiniz de takip edebilirsiniz değerlerinizi, oradan da görünür.Hematolojiye gittim bir sürü kan alındı. Sonuçlar 10 günü bulur çıkması denildi. Bende bekliyorum hayırlısı olsun.
inşallah değerleriniz iyidir de bir şeye gerek kalmaz. bizi de haberdar edin.Hematolojiye gittim bir sürü kan alındı. Sonuçlar 10 günü bulur çıkması denildi. Bende bekliyorum hayırlısı olsun.
Peki birçok kez kök hücre bağışçısı olunabiliyor mu?Şifanız tez olsun.
Yıllar önce kök hücre bağışcısı oldum.
Dediğiniz gibi bir insana sağlık olarak dokunabilmek kadar güzel birşey olamaz.
sağlıkla kalın
Çok geçmiş olsun aslında trombosit düşmüşse belli bir değerin altına hemen verilir.Merhaba bende size birşey danışmak istiyorumbende bacaklarda morarma şikayeti ile dahiliyeye gittim ve trombosit değerlerime bakıldı. Neredeyse hiç trombositin yok acil hematolojiye yönlendirildim halsizlik vücutta morar ma koltuk altı lenflerinde şişme, diş eti kanamaları ve bir yerimi kestiğimde kanın durmaması ben de ki belirtiler di daha 14 aylık oğlum var ve 24 yaşındayım . Yazdıklarınızı okuyunca korktum açıkcası
Peki birçok kez kök hücre bağışçısı olunabiliyor mu?
Yoksa sadece bir kez mi?
selam durumunuz nasil merak ettimBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
selam durumunuz nasil merak ettim
Çokkkk geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Bir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
cok sevindim vallahi sukur Allah a Rabbim birdaha göstermesin amin saglikli gunleriniz olsunKonumu görüp, özel mesajla bana ulaşan hasta yakınları oldu. Ulaşamayanlar için de üstüne basa basa belirteyim ki; “korkmayın, lösemi tedavi edilebilir bir hastalık.”
Teşhisimizin üzerinden bir yıl geçti. İdame tedavisine devam ediyoruz ve sonuçlarımızda artık minimal kalıntılar da görünmüyor. Evet malesef %50 geri gelebilen bir hastalık, ama bunu da dualarla, sağlıklı beslenme ile önlemeye çalışıyoruz şu an. Allah hepimizi korktuğundan esirgesin
Yol uzun bir yol, enfeksiyonlar, ilaç reaksiyonları bunlar olabilecek şeylermiş, zamanla öğrendik. Konuyu okuyup, üye olmayan bana ulaşamayan hastalar ve hasta yakınları için güncellemek istedim. Eşim iyi şu anAllah herkese hepimize kalıcı şifalar nasip etsin
Allah şifa versin bir yakınım 2 kere yendi lösemiyi moralinizi yüksek tutunBu Perşembe nüks haberini aldıkSil baştan tedavi yeniden başlıyor, çok daha fazla üzgünüm ve çok daha fazla korkuyorum. Noluuur dualarınızı esirgemeyin
Bu Perşembe nüks haberini aldıkSil baştan tedavi yeniden başlıyor, çok daha fazla üzgünüm ve çok daha fazla korkuyorum. Noluuur dualarınızı esirgemeyin
Allah şifa versin bir yakınım 2 kere yendi lösemiyi moralinizi yüksek tutun
Allah kalıcı şifa versin tez zamanda. Size ferahlık ve kolaylık diliyorum.Bu Perşembe nüks haberini aldıkSil baştan tedavi yeniden başlıyor, çok daha fazla üzgünüm ve çok daha fazla korkuyorum. Noluuur dualarınızı esirgemeyin
Vardır her şeyde bir hayırAmin inşallah bizde o sağlığına kavuşanlardan oluruz inşallahÖyle zor, öyle yorucu bir süreç ki. Tam tedavimiz bitecekti, az kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?