Lösemi teşhisi koyuldu 🥺

Malesef direk hematolojiye yönlendirdi. Hematoloji de randevü bulmak çok zor. Dahiliye yönlendiriyor onlar 10-20 gün sonrasına atıyor teşhis koyulana kadar epey zaman geçiyor
15.000 altına düşünce trombosit veriliyor. babama geçen hafta takviye yapıldı. sizin PLT kaç ?

15.000 altına düşünce trombosit veriliyor. babama geçen hafta takviye yapıldı. sizin PLT kaç ?
Hematolojiye gittim bir sürü kan alındı. Sonuçlar 10 günü bulur çıkması denildi. Bende bekliyorum hayırlısı olsun.

Hematolojiye gittim bir sürü kan alındı. Sonuçlar 10 günü bulur çıkması denildi. Bende bekliyorum hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun, dilerim bir şey çıkmaz. E-nabız’dan kendiniz de takip edebilirsiniz değerlerinizi, oradan da görünür.

Şifanız tez olsun.

Yıllar önce kök hücre bağışcısı oldum.

Dediğiniz gibi bir insana sağlık olarak dokunabilmek kadar güzel birşey olamaz.

sağlıkla kalın
Peki birçok kez kök hücre bağışçısı olunabiliyor mu?
Yoksa sadece bir kez mi?

Çok geçmiş olsun aslında trombosit düşmüşse belli bir değerin altına hemen verilir.
Kaç çıkmış PLT değeriniz elinizdeki tahlillerde?

Peki birçok kez kök hücre bağışçısı olunabiliyor mu?
Yoksa sadece bir kez mi?

Ben bir kere oldum 3 tüp galiba kan alındı iletişim bilgilerim v.s. kendilerinde mevcut.

İşlem Kızılay üzerinden oldu sonuçta tüm bilgilerim v.s. sistemde kayıtlı uyum halinde ararlar heralde

Hoş şu anda kendimim kanla ilgili bir sıkıntım var ararlarsa nasıl olur bilemedim.

Bağışcı olurken sorun isterseniz yanlış yönlendirmeyeyim sizi.

Sonuçta organ bağışcısı olduğunuz zamanda tek yere başvurmanız yeterli diye düşünüyorum.

selam durumunuz nasil merak ettim

Çokkkk geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Bir yakınımız bundan 20 sene önce aynı hastalığa yakalandı. Çok şükür atlattı... İnş sizde atlatacaksınuzduacınızım

Konumu görüp, özel mesajla bana ulaşan hasta yakınları oldu. Ulaşamayanlar için de üstüne basa basa belirteyim ki; “korkmayın, lösemi tedavi edilebilir bir hastalık.”

Teşhisimizin üzerinden bir yıl geçti. İdame tedavisine devam ediyoruz ve sonuçlarımızda artık minimal kalıntılar da görünmüyor. Evet malesef %50 geri gelebilen bir hastalık, ama bunu da dualarla, sağlıklı beslenme ile önlemeye çalışıyoruz şu an. Allah hepimizi korktuğundan esirgesin

Yol uzun bir yol, enfeksiyonlar, ilaç reaksiyonları bunlar olabilecek şeylermiş, zamanla öğrendik. Konuyu okuyup, üye olmayan bana ulaşamayan hastalar ve hasta yakınları için güncellemek istedim. Eşim iyi şu an Allah herkese hepimize kalıcı şifalar nasip etsin

cok sevindim vallahi sukur Allah a Rabbim birdaha göstermesin amin saglikli gunleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…