- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Designer31
-
Bu da safi kötülük işte. Yani amaç ne insan merak ediyorBen 3-5 yıl önce gitmiştim bağışçı olmak için. Kanımı alan hemşire vazgeçirmeye çalışmıştı üstü kapalı olarak. Özellikle sordu bir yakınınız için mi diye, hayır öylesine dedim. Sonra alttan alttan işledi, birkaç gün insanı oldukça hırpalar. Hastanın olduğu şehre gitmeniz gerekir, kalacak yer lazım, bebeğiniz de varmış emin misiniz vs vs.
Yani insanlar benim gibi hemşirelere denk gelse bile vazgeçmek için yeterli sebebi bulabilir. Ben vazgeçmedim tabi verdim ama anlattılarından geri dönen çok olmuştur.
Moralinizi bozmayin.Amin inşallah bizde o sağlığına kavuşanlardan oluruz inşallahÖyle zor, öyle yorucu bir süreç ki. Tam tedavimiz bitecekti, az kalmıştı.
Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda eşinizin şifasını versin. Bir arkadaşımın dayısına 30 lu yaşlarında lösemi teşhisi kondu. Kendisi 60 lı yaşlarında vefat etti. Dönem dönem yaşam kalitesi düştü fakat yıllarca çalıştı ve kendi ihtiyaçlarını giderebildi. Korkmayın. Sağlıklı beslenme ve moral herşeyin ilacı. Doktorların yönergelerine de uyarsanız hastalık zamanla kontrol altına alınacaktır.Bir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Ben 3-5 yıl önce gitmiştim bağışçı olmak için. Kanımı alan hemşire vazgeçirmeye çalışmıştı üstü kapalı olarak. Özellikle sordu bir yakınınız için mi diye, hayır öylesine dedim. Sonra alttan alttan işledi, birkaç gün insanı oldukça hırpalar. Hastanın olduğu şehre gitmeniz gerekir, kalacak yer lazım, bebeğiniz de varmış emin misiniz vs vs.
Yani insanlar benim gibi hemşirelere denk gelse bile vazgeçmek için yeterli sebebi bulabilir. Ben vazgeçmedim tabi verdim ama anlattılarından geri dönen çok olmuştur.
Allah korktuğunuza uğratmasın içinize ferahlık, sizlere güç kuvvet, eşinize de kalıcı şifalar versin inşallah.Bu Perşembe nüks haberini aldıkSil baştan tedavi yeniden başlıyor, çok daha fazla üzgünüm ve çok daha fazla korkuyorum. Noluuur dualarınızı esirgemeyin
Uyumlu alıcı bulunduktan sonra donör vazgecerse yıkım oluyor. O yüzden emin olup olmadığı netlesince örbek almak istemiştir.Ben 3-5 yıl önce gitmiştim bağışçı olmak için. Kanımı alan hemşire vazgeçirmeye çalışmıştı üstü kapalı olarak. Özellikle sordu bir yakınınız için mi diye, hayır öylesine dedim. Sonra alttan alttan işledi, birkaç gün insanı oldukça hırpalar. Hastanın olduğu şehre gitmeniz gerekir, kalacak yer lazım, bebeğiniz de varmış emin misiniz vs vs.
Ebru şallı oğluna ılık vermişti. Riskleri var vs demişti. Çok bilgim yok röportajın bu kadarlık kısmından yola çıkarak çok da basit bir şey olmayabilir diye düşünüyorum. Kan vermek kadar kolay olmayabilir..Kızılay’a “kök hücre bağışçısı olmak istiyorum.” derseniz sizden 3 tüp kan alıp, bekletirler bünyelerinde. Herhangi bir eşleşme durumunda sizi arayıp haberdar ediyorlar. Aslında bizimde ilik nakli düşünülmüştü ilk aşamada ama donörümüz vazgeçtiHalbuki o kadar kolay bir işlem ki, bi kolunuzdan kanı alıp iliği ayrıştırıp makinada diğer koldan geri veriyorlar. Küçücük çocuklar babalarına annelerine kardeşlerine donör oluyor, kocaman adamlar korkuyor, aklım fikrim almıyo bu durumu vazgeçen o kadar çok ki.
Hastalık vesilesiyle tanışdığım bir arkadaşıma 2 donör çıktı, ikiside vazgeçti. Bir arkadaşımızın durumu kritikti donör vazgeçtiği için hakkın rahmetine kavuştuÖrnekleri o kadar çok ki sayıp sizi üzmek istemiyorum. Eşimin en kötü şu an 10/7 uyumu var, ama tabi 100/100 uyum kadar güçlü olmuyor bu durum…
Bu konuya çok doluyum.
Hicbir riski yok.Ebru şallı oğluna ılık vermişti. Riskleri var vs demişti. Çok bilgim yok röportajın bu kadarlık kısmından yola çıkarak çok da basit bir şey olmayabilir diye düşünüyorum. Kan vermek kadar kolay olmayabilir..
Bilmiyorum belki onların başka bir şeydir. Ama o böyle çok riskli bir şeyi bile göze aldım, hastane ortamını oyun alanına dönüştürdum vs gibi anlatmıştı. Aklımda o yüzden o şekilde kaldı.Hicbir riski yok.
Her narkoz gibi minimal bir risk disinda tabi. Oda minimal.
Cok basit bir islem. Sadece hafif agri olabiliyor
Umarım öyledir ama sanki kanımı alması için ben onu ikna etmişim gibi olmuştu. Pek iyi niyetli bulmamıştım kendisini.Uyumlu alıcı bulunduktan sonra donör vazgecerse yıkım oluyor. O yüzden emin olup olmadığı netlesince örbek almak istemiştir.
Hayır oğlu için riskleri var donör için değil, lütfen yanlış anlaşılma olmasın bu çok çok hassas bir konu. Zaten donör check up’tan geçiyor. Beş altı yaşındaki çocuklardan bile alınıyor, anne veya babalarına verebiliyorlar. Riskli bir durum yok yani.Ebru şallı oğluna ılık vermişti. Riskleri var vs demişti. Çok bilgim yok röportajın bu kadarlık kısmından yola çıkarak çok da basit bir şey olmayabilir diye düşünüyorum. Kan vermek kadar kolay olmayabilir..
Teşekkür ederim, evet dün port katater açıldı. Bugünde ilk doz kemoterapisini aldı, şifasına vesile olsun inşallahÇok geçmiş olsun eşinizin tekrar tedavisi başladı mı acaba? Erken fark edilmiş tekrardan atlatacak inanın çok geçmiş olsun.
Allah Şafi ismiyle şifa versinTeşekkür ederim, evet dün port katater açıldı. Bugünde ilk doz kemoterapisini aldı, şifasına vesile olsun inşallah
Çoooook sevindim.KızlarHücreler akıllı ilaçla tekrar silindi İlik nakline doğru ilerliyoruz. Dualarınızı esirgemeyin
Rabbim yardimciniz olsun şifa versin. Birlikte çok uzun yıllar sağlıkla yaşayınKızlarHücreler akıllı ilaçla tekrar silindi İlik nakline doğru ilerliyoruz. Dualarınızı esirgemeyin
Dualarımız sizinle rabbim kalıcı şifalar nasip etsin inşallahKızlarHücreler akıllı ilaçla tekrar silindi İlik nakline doğru ilerliyoruz. Dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?