Lösemi teşhisi koyuldu 🥺

Bu da safi kötülük işte. Yani amaç ne insan merak ediyor

Amin inşallah bizde o sağlığına kavuşanlardan oluruz inşallah Öyle zor, öyle yorucu bir süreç ki. Tam tedavimiz bitecekti, az kalmıştı.
Moralinizi bozmayin.
Cok zor bir surec. Türkiyede degilim bolum ismi farkli belki, fakat kan hastaliklari bolumunde hemsireyim. Hastalarimiz lösemi hastalari.
Cidden yorucu bir surec fakat umudunuzu yitirmeyin.
Cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda eşinizin şifasını versin. Bir arkadaşımın dayısına 30 lu yaşlarında lösemi teşhisi kondu. Kendisi 60 lı yaşlarında vefat etti. Dönem dönem yaşam kalitesi düştü fakat yıllarca çalıştı ve kendi ihtiyaçlarını giderebildi. Korkmayın. Sağlıklı beslenme ve moral herşeyin ilacı. Doktorların yönergelerine de uyarsanız hastalık zamanla kontrol altına alınacaktır.

Yurtdışından bile donör bulunuyor Türkiye’ye gelmiyorlar tamamen yanlış bilgi veemiş size. Allah herkese vicdan versin ne diyeyim, umarım bununla kendisi ve ya bir yakını sınanmaz.

Bu Perşembe nüks haberini aldık Sil baştan tedavi yeniden başlıyor, çok daha fazla üzgünüm ve çok daha fazla korkuyorum. Noluuur dualarınızı esirgemeyin
Allah korktuğunuza uğratmasın içinize ferahlık, sizlere güç kuvvet, eşinize de kalıcı şifalar versin inşallah.
Aklıma geldikçe dua edeceğim, gelmiş geçmiş olsun inşallah

Uyumlu alıcı bulunduktan sonra donör vazgecerse yıkım oluyor. O yüzden emin olup olmadığı netlesince örbek almak istemiştir.

Ebru şallı oğluna ılık vermişti. Riskleri var vs demişti. Çok bilgim yok röportajın bu kadarlık kısmından yola çıkarak çok da basit bir şey olmayabilir diye düşünüyorum. Kan vermek kadar kolay olmayabilir..

Hicbir riski yok.
Her narkoz gibi minimal bir risk disinda tabi. Oda minimal.
Cok basit bir islem. Sadece hafif agri olabiliyor

Hicbir riski yok.
Her narkoz gibi minimal bir risk disinda tabi. Oda minimal.
Cok basit bir islem. Sadece hafif agri olabiliyor
Bilmiyorum belki onların başka bir şeydir. Ama o böyle çok riskli bir şeyi bile göze aldım, hastane ortamını oyun alanına dönüştürdum vs gibi anlatmıştı. Aklımda o yüzden o şekilde kaldı.

Hayır oğlu için riskleri var donör için değil, lütfen yanlış anlaşılma olmasın bu çok çok hassas bir konu. Zaten donör check up’tan geçiyor. Beş altı yaşındaki çocuklardan bile alınıyor, anne veya babalarına verebiliyorlar. Riskli bir durum yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…