Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 9.1 ve 8.1 karışırsa.. bunu kurtarır mı

Yok cnm ama açmaya kararlıyım.satıcı kız satmadı oryel geçen gittiğimde, yanar dedi. Bu sefer ara vermiş olacağım için sorun yok. :) ins ulaşırız şu küllü sarıya pek yakında:KK49:

Ayy hadi inşallah buluruz silver şampuan dan da bir mucize beklemek yanlışmış... akşam oda ışığı buda

Eklentiler

• IMG_20170111_195847.jpg
    IMG_20170111_195847.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 65
Sen bilirsin almana engel olmayayım 5 6 yıkamaya sonuç alırsınız diyen de var ama öyle mucize yaratmıyor kesinlikle

Sen bilirsin almana engel olmayayım 5 6 yıkamaya sonuç alırsınız diyen de var ama öyle mucize yaratmıyor kesinlikle
Sarıya ulaşsam bi o zmn lzm o şampuan :KK70: oriel'den önce zeytinyağı sürüp bekletsem diyorum ,burda hindistan cevizi yağı yok çünkü,olur mu bi fikrin var mı ?

Sarıya ulaşsam bi o zmn lzm o şampuan :KK70: oriel'den önce zeytinyağı sürüp bekletsem diyorum ,burda hindistan cevizi yağı yok çünkü,olur mu bi fikrin var mı ?

Badem yağı ya da susam yağı da güzel onları da kullan
Artı saçını temizken boyama kendi yağı ile kalsın bir süre saçının kendi yağı üzerine sür boyayı

Benim de dip geldi 111 Garnier kullanıyorum ama bir ara saçıma tekrar röfle yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar bugün malzemelerimi aldım .oriel,igora 12.1 ve igora 9.5/1 .. igora 12.1 kullanan var mı öncedenn? Varsa sonuç ne oldu ?

Gelen giden de yok hiç cnm ya,bir bilen olsaydı keşke

Oryelle açmadan bir kaç gün önce badem yağı sur saçına ve kendi de yağlı olsun saçın hatta açmaya başlamadan saçlarını iyice Tara diplerin yağları saç boyuna dağılsın yıpranmayı en aza indirir saç diplerine sürme saçın açılmaya başlayınca tümünü dipler e yay umarım güzel sunuç alırsın bildiklerim bunlar

Oryelle açmadan bir kaç gün önce badem yağı sur saçına ve kendi de yağlı olsun saçın hatta açmaya başlamadan saçlarını iyice Tara diplerin yağları saç boyuna dağılsın yıpranmayı en aza indirir saç diplerine sürme saçın açılmaya başlayınca tümünü dipler e yay umarım güzel sunuç alırsın bildiklerim bunlar
Tsk ederim :) bakalım yarın yapacağım ins

Tsk ederim :) bakalım yarın yapacağım ins

yeni görüyorum yazışmalarını canım. naptın son durum nedir? ben en son 7.1 ve 7 ile cila yaptım. diplerim gelmişti. rekleri eşitlendi ve orta bir kumral oldu. memnunum şuan. açık renklerde dipleri görünce çıldırdıgımı farkettim o yüzden bu renk benim kurtarıcım oldu.

Kızlarrr ben bu saçımı omre seti ile sadece uçlarını değil de yine uçları yoğunluklu boydan uca taramak istiyorum nasıl olur sizce açıcıdan daha mı aç yıpratır
Çünkü istediğim açıklığa henüz ulaşamadım

Kızlarrr ben bu saçımı omre seti ile sadece uçlarını değil de yine uçları yoğunluklu boydan uca taramak istiyorum nasıl olur sizce açıcıdan daha mı aç yıpratır
Çünkü istediğim açıklığa henüz ulaşamadım
Araya başka şeyler girdi yapamadın kızlar,bugün ins :) Ombre setiyle bi kaç kişinin turuncu açmış ama kendim denemedim

yeni görüyorum yazışmalarını canım. naptın son durum nedir? ben en son 7.1 ve 7 ile cila yaptım. diplerim gelmişti. rekleri eşitlendi ve orta bir kumral oldu. memnunum şuan. açık renklerde dipleri görünce çıldırdıgımı farkettim o yüzden bu renk benim kurtarıcım oldu.
Bugün ins cnm ,ins istediğim gibi olur bu sefer..

X