Güneş Kremleri L'ORÊAL GLAM BRONZE kullananlar acil cevap pls =/

Güneş kremleri, bronzlaşma

Turkuaz.1881

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
7
0
31
arkadaşlar 3 nisanda düğünümüz var ve ben LOREAL'in GLAM BRONZE SPREY'ini aldım aranızda kullanan var mı memnun mu nasıl kullanıcam bılen var mı bileniniz varsa acil cevap pls :uhm::uhm:

Ben kalmamıştım...
Tabi tenden tene farklılık gösterebilir.
Ama arkadaşlarımda turuncu rengi gibi olmuştu.
Bende de lekeli lekeli...
Önerim vücut fondöteni-pudrası kullanman...
Ben kendi nişanımda öyle yapmıştım

Ya ben ona bide 41 tl saydım gitti mi paracıklar bilmiyorumkismile
Sizin teniniz ne renkti :Sbilmiyorumkismile

Valla ne çok çok açık tenliyim,ne de koyu...Ama güneşte harika bronzlaşırım,yani öyle sadece kızardıktan sonra beyaz ampüle dönmem tekrar buğday tenli oluyorum sanırım :s

Belki sizde problemsiz olur,ama bu tür otobronzan kullananların çoğu şikayeti,lekeli lekeli durması yani böyle yamalanmış duruyor. Ya da turuncuya yakın bir renk veriyor. Umarım sizde işe yarar...
Ama dediğim gibi,vücut fondöteni alırsanız en azından sorun yaşamazsınız.
O verdiğiniz paraya üzülmeyin,sonuçta yine kullanırsınız. Eksi bir sonuç verirse gerilmezsiniz en azından bayanssulusmile
Ya da deneyin,belki dikkatli sürerseniz en azından lekeli durmaz.
Çok daha pahalısını alsanız bile,otobronzanların hepsi böyle. Denedim çünkü.

Bacağımın birine denedim sadece renk farkını görmek için ama pek fark etmedi dün gece yaptım hatta fark bile yoktu ama şuan belli derecede fark var ve çok hoş durdu:dance: inş vücudumdada güzel bi sonuç alırım :smiley-cool:çok teşekkür ederim alkisalkisalkis

sonuca ulaştığında yazarsan sevinirim canım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…