- 4 Ocak 2013
- 1.375
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anliyorum seni tabiki de zor geliyordur.insallah en kisa zamanda kavusucan esine.benimde vizemin gelmesi 3 ay surmustu 2 yillik vermislerdi sonrasinda oturum icin basvuru yaptim aldiktan sonra 3 sene sonrada vatandaslik yani bu ingilterenin bu isleri uzun ve kafa yorucu oluyor biraz sabir gerekli. Allah yardimciniz olsun.Ben eşyayı dert eden biri değilim yaa, yıllarca öyle yok yokluk içinde yaşadım ki , her koşula ayak uydurabilirim. Beni üzen eşimin orada bazı zorluklara tek başına katlanıyor olması...
Yolculuk ne zaman ahh bir bilebilsem (( Evlilik vizesi alabilmem için, tutulacak evde iki kişinin yaşayabileceğine dair yazı temin edilmesi gerekiyormuş, evi de ancak halledebildik , ağustos başında vizeye başvurulacak işte ondan sonra ne zaman çıkar da gelebilirim hiç bilmiyorum, eşimin avukatı 2-3 ayı bulabilir demiş , Allah yardım etse de o kadar uzamadan çabucak çıkıverse ...
Anliyorum seni tabiki de zor geliyordur.insallah en kisa zamanda kavusucan esine.benimde vizemin gelmesi 3 ay surmustu 2 yillik vermislerdi sonrasinda oturum icin basvuru yaptim aldiktan sonra 3 sene sonrada vatandaslik yani bu ingilterenin bu isleri uzun ve kafa yorucu oluyor biraz sabir gerekli. Allah yardimciniz olsun.
zMerhaba arkadaşlar nerelerdesiniz arada ses verin şenlendirelim şu topiği :)
z
CAnım iki prenses arasında kendimi zor buluyorum bu gun Londra'da ilk defa misafirliğe gideceğiz onun endisesi de var büyük yaramazlık yapacak mı küçüğün bugünlerde inanılmaz gaz sıkıntısı var duracak mı diye
sen de haklısın canım yaa :)) inşallah endişelendiğin gibi sıkıntılı olmaz, keyifli bir misafirlik olur...
Anca yazabildim dün büyük kızım cok mutlu oldu onun yasaiti sayılabilecek bir arkadaş buldu hatta gece ben gelmiyecegim siz gidin diye ağladı kucuk prenses yine tam iftar vakti sofraya oturduğum an bastı çığlığı malum gaz sancısı sonra hasbel kader uyudu da rahatladık bugün London brich e gittik inanılmaz yoruldum itiraf etmek gerekirse orası yerine kızım icin parka gitmek daha eğlenceli olabilirdi
ohh maşallah senin büyük kız kendine arkadaş bulunca hemen sattı sizi desene , neyse mutlu olsunlar da di mi
küçüğün gaz sancısını rahatlatmak için bi şurup falan yok mudur acaba yaa :26:
hani ben de eşime bir kavuşabilirsem hemen çocuk yapıcam ya , merakımdan soruyorum, yoksa bu gaz sancıları hep böyle çekilip duruluyor mu , her iki taraf içinde çok zor bee , Allah yardımcın olsun
Gaz icin damlamız var ama ben fazla ilaç kullanma tarftari değilim gaz sorunu her zaman olmaz ve bebekten bebege değişir
Doğru söylüyorsun, mümkün olduğunca alıştırmamak lazım di mi :))
umarım seninkinin de sıkıntılı dönemi fazla uzun sürmez, bir an önce düzene girer rahatlarsınız...
Ben cok panik yapmıyorum ilk kızımdan alışkın oldugum icin ama esim cocukların yanında ilk defa bukadar zaman harcadığı ve bu sorunla cok karşılaşmadığı icin panik oluyor niye ağlıyor bir sey mı oldu niye susmuyor vs olur bu bir aya kalmaz ya da daha once gecer ben ilaçtan cok doğal olan bitkiden yanayım kimyon,rezene,papatya,anason oldumu tamam kim bebisini hic sorun yasamadan büyüttü ki
:)bende öyleydım cnm ilk geldiğimde bayıldım fln..ama zaman geçtıkçe sıkıntı oluyor ınsan bır samımı ses sohbet arıyor!neyse sen iyisen tadını çıkarbuarada neredesın?çalışıyomusun cnm ?ben evdeyım kızıma bakıyorum :)
sen neler yapiyosun nerde oturuyosun kac yildir burdasin ya aslinda ben gercek dostluk ariyorum cok bunaliyorum bulusup dertlesecegim guvenecegim can dostlari yanilik ben uzun yillardir burda yasiyorum evet arkadaslarim var ama candan yurekten dert dokup sevinecek paylasacak yok sayilacak kadar az araniza katilmak istedim sizlerle dostluk kurmak istedim iyi aksamlarrrrrrrrrrr
mek isteyen olursa dostluk kurmak tanismak isteyen kisileri face dede gorusebilirim sidika kayam diye yazdinizmi londra olan benim face mutlaka dostluklarinizi bekliyorum ayrica face ilk davetiye gonderen kadinlar kulubunden oldugunu belirtiseniz sevinirim iyi gecelerrrrrrrrrrrrsen neler yapiyosun nerde oturuyosun kac yildir burdasin ya aslinda ben gercek dostluk ariyorum cok bunaliyorum bulusup dertlesecegim guvenecegim can dostlari yani