- 5 Temmuz 2013
- 11
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizlar..londrada 5 yildir yasiyorum.yazilanlari okudukca ayni duygulari tasidigimi soyleyebilirim evet onca kalabaligin icinde yalniz kalmak cok ama cok zor.
kızlar merhaba yazdıklarınızı baştan sona okudum.
biz yıl sonunda İngiltere ye taşınmayı düşünüyoruz.iki tane çocuğum var.biri 5 biri 1.5 yaşında .orda yaşamış ve yaşayan anneler bana yardımcı olursa çok sevinirim.merak ettiğim bazı konular var.mesela çocukla orda neler yapıyorsunuz?çocuklarımı orda okula vermek istiyorum ama nasıl olacak?bir de orda geçinmek nasıl yani eşimle ben çalışsak rahat geçinebilirmiyiz çocuklar da var malum...ayrıca yalnızlık çekilmesi çok doğal arkadaşlar insan kendi memleketinde bile bazen bunalıma düşüyor.bir de yabancı bir dilin konuşulduğu yerde insanlarla iletişim kurmak daha da zor.benim orta seviye İngilizcem var eşim de ileri seviye biliyor.sizce orda neler yapabiliriz?hangi semtitavsiye edersiiz yaşamak için.:?
Londra'nin hangi bolgesine geleceksin?
kızlar bunaldım önceleri sevıyordum ama son zamanlar bunaldım aklımı oynatıcam yok 3 sene oldu allahım bırtane candan bır dost arkadaş olmaz mı ınsanın hayatında olmuyor yok!var 2 tane ark.denırse mesafelı soğuk yabanıler ne bılım bız yada ben öyle deilim sıcak samımıyım ama buraya gelelı bende agresıfleştım,dayanmıyorum artık.....
bır kızım var onunla zamanım geçıyor....bırde mımarı tasarımcıyım ılk geldıgımde çalışıyordum bır mımarın yanında ama hamıle kalınca ayrıldım zaten kaynan yanında çok çektım şimdide bu yalnızlık!off
benım gıbı buarada yalnız olan yok mu?napıyosunuz?
Iyi geceler kizlar bende londrada yasiyorum
Ah bir bilsem galiba ikinci bölge diye geciyormuş dün dediler ama aklımda kalamadı kanaf Hill gibi bir sey galiba cok sıkıldım şimdiden sokaklar bomboş kızım park da park diye tutuyor ama yok galiba yürüdüğe mesafesinde bir park alanı vardı ama bu kızımın aradığı oyun parkı olmadıgı icin onunda keyfi kaçtı aksilik olacak ya evimizdeki televizyon da bozukmus yavrum kendini uykuya verdi
Evet yavaş yavaş keşfediyorum yakınımızda iki park var biri kızıma cok uygun ara ara gidiyoruz evlerin bulundugu sokaklar cok sakın ama parklar tıklım tıklım eşinin dediği gibi hava cok sıcak bikinisini mayosunu giyen Park'ta bu bölge cok güvenilirmiş ikinci bolgeymis mana hause diye geçiyorMerhaba arkadaşım,
az önce eşimle konuştuğumda havanın çok sıcak olduğunu , herkesin kendini dışarı attığını falan anlattı...
ama sizin orası ıssız bir yer herhalde sokaklar bomboş dediğine göre
kızın çok küçük değilse ve senin boş zamanın varsa kızınla birlikte çıkıp her gün bir sokağı keşfetseniz , belki yakınlarınızda ama henüz bilmediğiniz güzel oyun parkları vardır ha ?
neden diyorum biliyor musun , biz haziran başından bu yana ev arıyoruz , eşim düzgün muhitte olsun istediği için bütün kiralık ev ilanlarının sokağının caddesinin haritadan uydu fotoğraflarına ( fotoğraflar çekilirken sokaktan geçmekte olan insanların tiplerine varana kadar ) inceledi , birçoğunu bana da gösterdi ve ben çoğu sokak ve/veya caddede kocaman parklar , oyun alanları falan gördüm...
umarım kızının keyif alabileceği, senin de hoş vakit geçirebileceğin güzel bir yer bulursunuz :)
Mesajlara gec cvb veriyorum Kusura bakmayin.benimde 2 yasinda bir kizim var.ee bir de semt degistirdik tasinma telasi malum....
Evet yavaş yavaş keşfediyorum yakınımızda iki park var biri kızıma cok uygun ara ara gidiyoruz evlerin bulundugu sokaklar cok sakın ama parklar tıklım tıklım eşinin dediği gibi hava cok sıcak bikinisini mayosunu giyen Park'ta bu bölge cok güvenilirmiş ikinci bolgeymis mana hause diye geçiyor
Taşınma telaşı zordur bilirim, ben de İstanbulda 7 ev değiştirdim, 8. den de kısmetse Londra'ya taşınıcam :)
Allah yardımcınız olsun. Yeni evinizde güle güle oturun inşallah...
Sizin adınıza sevindim, güvenilir ve düzgün bir yerde oturmak çok önemli. Kızının da gönlüne göre bir park bulması iyi olmuş.
İnşallah ben de bir an önce gelir ve çocuk sahibi olup , uygun oyun parkı aramaya başlarım :))