londrada yalnızlık!

demek ki ya hickimsenin nete girip forumlara yazi yazacak ve birileriyle tanisip arkadaslik edecek vakti yok , ya da gercekten cani sikilip turk arkadas edinmek isteyen ???

ben ucundan ucundan londra yi kesfe basladim arkadaslar , tek basima cikiyorum , oyster kartima 8 poundu yukluyorum, ondan sonra onume gelen otobuse metroya neyse artik rastgele binip 5-6 saat geziyorum, fotograf makinamla resimler cekiyorum, yorulunca da evime donuyorum...

eslik etmek isteyen olursa haber versin :KK23:
dipnot : cocuklu arkadaslarin bu davete icabet etmeleri zor biliyorum :emir_bebek:

slm sana eslik etmeyi cok isterim ki buna cok ihtiyacim var contact a gecebilirsek sevinirim :)

demek ki ya hickimsenin nete girip forumlara yazi yazacak ve birileriyle tanisip arkadaslik edecek vakti yok , ya da gercekten cani sikilip turk arkadas edinmek isteyen ???

ben ucundan ucundan londra yi kesfe basladim arkadaslar , tek basima cikiyorum , oyster kartima 8 poundu yukluyorum, ondan sonra onume gelen otobuse metroya neyse artik rastgele binip 5-6 saat geziyorum, fotograf makinamla resimler cekiyorum, yorulunca da evime donuyorum...

eslik etmek isteyen olursa haber versin :KK23:
dipnot : cocuklu arkadaslarin bu davete icabet etmeleri zor biliyorum :emir_bebek:

Bir buluşma ayarlayın da görüşelim. :) Bir arkadaş daha var, iyileşirse katılacağını umuyorum.

slm sana eslik etmeyi cok isterim ki buna cok ihtiyacim var contact a gecebilirsek sevinirim :)

Bir buluşma ayarlayın da görüşelim. :) Bir arkadaş daha var, iyileşirse katılacağını umuyorum.

Selam kizlar,

Ben Londra'nin SE bolgesindeyim. Su siralar elim bos , bir is bulana ve/veya dil okuluna baslayana kadar ben musaitim. Pazar gunleri haric ( esim bir tek o gun evde :KK19: ) size uygun olan herhangi bir gunde yine size uygun olan herhangi bir yerde bulusabiliriz.

gorusmek uzere...

O arkadas ben miyim acaba:) iyilestim sayilir, oyle umuyorum:) ylnzeskici arkadasimla biz bulustuk bile, ara ara telden gorusuyoruz. Bu tatilde gorusecektik ama hastaligimdan dolayi ayarlayamadik. Simdi hep beraber gorusmek icin bir gun ayarlayalim, cok iyi olur::)

Selam kizlar,

Ben Londra'nin SE bolgesindeyim. Su siralar elim bos , bir is bulana ve/veya dil okuluna baslayana kadar ben musaitim. Pazar gunleri haric ( esim bir tek o gun evde :KK19: ) size uygun olan herhangi bir gunde yine size uygun olan herhangi bir yerde bulusabiliriz.

gorusmek uzere...

O zaman central london'da buluşalım. :))

evet yyaaa en kisa zamanda gezmeye baslayalim n zamandir cikamadim En Büyük TÜRKİYE

Olur önce bir kahve içelim. :)

O arkadas ben miyim acaba:) iyilestim sayilir, oyle umuyorum:) ylnzeskici arkadasimla biz bulustuk bile, ara ara telden gorusuyoruz. Bu tatilde gorusecektik ama hastaligimdan dolayi ayarlayamadik. Simdi hep beraber gorusmek icin bir gun ayarlayalim, cok iyi olur::)

Hadi canım , nerden çıkardin sen olduğunu:)) Benim haftaya maratonum başlıyor. Cumartesileri uyar bana. Size uyan bir gün söyleyin pazarlık yapalım :)

O zaman central london'da buluşalım. :))

Olur önce bir kahve içelim. :)

Hadi canım , nerden çıkardin sen olduğunu:)) Benim haftaya maratonum başlıyor. Cumartesileri uyar bana. Size uyan bir gün söyleyin pazarlık yapalım :)

Bana her gun uyar, diger arkadaslarla beraber karar veririz .

Benim her hafta biraz değiştiği için cumartesi dışında gün veremiyorum yoksa zorluk çıkarmak gibi bir niyetim yok. :KK1: Masaj kursum da başlıyor haftaya yehooo :))

Valla tanistin iste bizle , yok oyle masaj kursu , fransizca, ispanyolca bitti artik:)

canim bende yaklasik 3 senedir burdayim diger yazilarimi gormussundur belki olesiye nefret ediyorum burdan bu sene kisa bi sure sonrada temelli donus yapicam gecen sene ciddi depresyon gecirdim yalnizliktan bende evliyim ve kizim var ogrenciler bol keseden atiyo masallah bende tek olsam gezer tozarim ama evli olunca hela bide cocuk varsa oyle haa deyince cikamiyosun iste ustelik benim kizimda cok buyuk sorunlar yasadi okula verdik hic alismadi okuldan nefret etti yaklasik 5 ay gitti alisir dedik cocuk agla agla mahvoldu suan calisiyorum ama degisen hicbisey yok bu kasvetli havadan ve soguk insanlarindan hala nefret ediyorum benim acimdan olmayinca olmadi iste zorla guzellik olmuyo malesef

slm bende londradayim hala buradamisin

Selam kizlar,

gorusmek uzere...

slm bu cumartesi gezmeye varmisin arkadasim ben musaitim yazarsan cok sevinirim gorusuruz :)

X