Lol oynayan erkek arkadaş

Bıktım ben bu oyundan ya bıktım kaç kez erkek arkadaşıma rest cektım bu oyun yuuznden ılişkimizde tek sorun bu lol oynaması kıyamıyorumda ayrılmaya ama mesela bırsey oluyor anlatıcam cevap aşkım loldeyım buluşucaz hadı hazır mısın dıyorum aşkım son elıme gırdım bıtsın cıkıcaz sınemaya gıdecez mesela askım yarın degıl bu gun gıdelım yarın lol turnuvası var dıyor ya bıktım bakıyorum cevreme kız arkadaslarımında sevgılısı hep böyle ne lol bu oynayan falan var mı aranızda ya bu erkekler nasıl bu kadar duşkun olabılıyor bu oyuna bazen dıyorum benı sevmedığı için mi böyle diye ayrılmak isteyıncede çok yalvarıyor guvenımıde sarsacak bırsey yapmadı ama çok sınır edıyor bu durum benı geçen gun mesela onlara gıttım lolde beyefendı serı maçı varmış ıkı saat oyndı yemek soylettık falan yedık fılm ızlıyoruz arkadasları ıkıde bır arıyor edıyor lan lole gır dıye bılmem ne huzurum klmadı bu oyun yuzunden ben mı abartıyorum acaba defalarca sakıncede konuştum bırak bu oyunu dıye yok resmen bebek gıbı bırakmıyorda uyuşturucu bağımlısı gıbı olup çıkmışlar ya yakın arkadaşlarımın sevgılsııde aynı durumda valla ben bıktım kızlar ya son care burayı açıım dedim napıcagımı sasırdım bıktım lanet olsun bu oyuna

Ayy benim nişanlımda öyleydi. Seninkini yine arıyorlarmış, benim ki topluyodu eve küfürler, hakaretler hurra.. Onlara gideceksem yüz kez soruyordum oynayacak mısın falan diye oynayacaksa gitmiyordum. Hatta bi gün biletix den almış 15 tane bilet bunların turnuvasına bana da gelmiş hadi sende geliceksin falan. Oldu dedim, Cosplay falan olayım bide istersen. Neyse ki askere gitti geldi de bu dertten şu sıralar yakamı paçamı sıyırdım. Allah kurtarsın arkadaşım...

:KK70: :KK70: :KK70: çok güldüm cevaplara yaaaa

Ben de basıyorum yaygara yı sanki dünyayı kurtaracak diye o da ülkemizin itibarını koruyoruz diyor. :KK70: Oyunda bölgeler varmış ruslar ingilizler almanlar falan. ruslarla yanyanaymış sürekli savaşıyorlar. Klan'ı o bölgedeki en iyi klanmış o da 122. miş falan. :KK70: :KK70: Gerçek hayatta ne faydası olacaksa.

Ben de basıyorum yaygara yı sanki dünyayı kurtaracak diye o da ülkemizin itibarını koruyoruz diyor. :KK70: Oyunda bölgeler varmış ruslar ingilizler almanlar falan. ruslarla yanyanaymış sürekli savaşıyorlar. Klan'ı o bölgedeki en iyi klanmış o da 122. miş falan. :KK70: :KK70: Gerçek hayatta ne faydası olacaksa.
Erkeklerin beyni işte buyumuyorlar

Bizim ki Ultima hayranı. Allahtan PC bozuldu da kurtulduk. Şimdide telefondan Clash of kings oynuyor. :KK70:

Ben de manyadim bi ara telden oyuna sardim..:KK73:..napayim yanimdakini oyun oynamasIn diye engellemekten yorulmustum kendi kendime dedim ule sen de oyna bosfer:KK33: telefon ekranini bozdum oynamaktan:confused:yeni tel aldirdim kendime...simdi nadir de olsa kacış oyunları oynuyorum...telefonu bozmayacak sekilde ama:KK6:

Ben de manyadim bi ara telden oyuna sardim..:KK73:..napayim yanimdakini oyun oynamasIn diye engellemekten yorulmustum kendi kendime dedim ule sen de oyna bosfer:KK33: telefon ekranini bozdum oynamaktan:confused:yeni tel aldirdim kendime...simdi nadir de olsa kacış oyunları oynuyorum...telefonu bozmayacak sekilde ama:KK6:
Haha be garıp

X