Tatlı Tarifi Lokma Tatlısı - Torku Şeker Sponsorluğunda

Adraaaa üye olmadan önce senin topiğini takip ediyordum gizliden
Masallah çok marifetlisin
Ellerine sağlık
Niye gizli benim bu takipçilerim acep.Ortaya çıksın beni gizli takip edenler.İnsan yemiyorum tatlı ve çorbalar favorim.Çok teşekkür ederim canım.Sevindim beni takip etmene.

Niye gizli benim bu takipçilerim acep.Ortaya çıksın beni gizli takip edenler.İnsan yemiyorum tatlı ve çorbalar favorim.Çok teşekkür ederim canım.Sevindim beni takip etmene.
Üye değildim o vakit
Benimde çorba ve et yemekleri favorim
Rica ederim takibe devam :)

Bızde serbetsız halı cok yenır bısı gıbı ama ben buna hıc hayır demem cok istah acici gorunuyor ellerine saglik cnm basarilar diliyorum

Ellerine emeğine sağlık N Nana , layıkıyla yapılmış bir lokma , çıtır çıtır görüntü , hoş sunum ...

Başarılar dilerim ...

Ellerinize sağlık. Çok güzel görünüyor. Eminim tadı da güzeldir . Yarışma da başarılar dilerim.

Bızde serbetsız halı cok yenır bısı gıbı ama ben buna hıc hayır demem cok istah acici gorunuyor ellerine saglik cnm basarilar diliyorum
Bişi gibi yani?? Bu ramazan öylede yapayım o zaman teşekkür ederim canımcım

teşekkür ederim
Ellerinize sağlık. Çok güzel görünüyor. Eminim tadı da güzeldir . Yarışma da başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim canım

offf canım çekti yahuuu. Yapılır mu bu bana Nanammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…