sizde eşimle bana benziyorsunuz bizde şimdiye kadar 2 ev degiştirdik ve kendi evimiz gibi tadilat yaptık mutfaktan tuttanda banyo ve parkesine kadar eşim kendisi yaptı ama şunu da belirteyim sizden sonra gelen insanlar malesef düzgün kullanmazlar. kendiniz kaldıgınız sürece ev içinize siner . güle güle oturun ellerinize sağlık. allah herkese ev nasip etsin inşallah
tam tamına 3 kere baktım gerçekten çiçek gibi olmuş ev :)))) maşallah....
Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur sözünün hakkını veren kareler !!!
Kızlar burası lojman rezil bir haldeydi görünenden daha pisti.. insanlar bedavaya otrmuş yıllarca ama hiç bakım yapmamışlar pis pis yaşamışlar... yaptıklarınıda alıp gitmişler... 650 tl kira veriyordum birimizin maaşı nerdeyse eve gidiyordu... Dedim başkaları zengin olcanı param benim yanıma kalsın... sonra lojmana baktım ilk önce vazgeçtim burası çok kötü diye sonra dedim ben burayı adam ederim.. Ve ettiğiimide düşünüyorum.. inanın öyle aşırı meblağlar gitmedi.. 130 tl ücret ödüyorum kendi evin gibi bedavadan biraz pahalı hesabı.. bir kaç bakımla eve benzedi..
kapı kollarını değiştirdim
kapıları duvarları tavanları boyadım
mutfak çok küçüktü aradaki duvarı kırıp yan odayla birleştirdim
tuvaletin taşını fayansını, banyonun fayansını değiştirdim
tuvaletin hemen yanında kiler vardı el yıkamaya banyoya gitmişler kileri yıktırıp resimde gördüğnüz lavaboyu yaptırdım
prizleri aldım hepsi değişecek inşallah
kornizleri değiştirdim
yaklaşık 3 bin masraf yaptım çok bir şey değil yani... sonuç ortada yani umarım beğenirsiniz sizde :))
bu güne kadar hep takip ettim buradaki evleri ama ilk defa yorum yapıyorum .sana ve senin gibi düşünen insanlara saygılar diyorum arkadaşım.sen gerçekten devletin malı deniz..... demiyenlerdensin. ben de yıllarca lojmanda oturdum ve yine oturacağım ve aynı hassasiyeti gösterip yine ''yaşadığım yeri''güzelleştireceğim.ve yaptırdıklarımı alıp götürmeyeceğim:))unutmasınlar ki aslan yattığı yerden belli olur.hayırlı uğurlu olsun, ellerine sağlık harikaaaaaaaaaaaaaa olmuş.yüreğine de sağlık. her yiğidin harcı değildir. temize herkes oturur.helal olsun...sana ve ailene mutluluklar
ayyyy valla böyle konulara bayılıyorum.
çünkü benim gibi bir üşengece vavvvvv bu hatunlar ne hamarat dedirtiyor.
yaptıkların boşa gitmemiş.
harika. hepsine bayıldım.
hele mutfağına baktığımdaşöyle kaldım.
çok mantıklı tebrikler
çok hoş olmuş ellerinize sağlık güle güle oturun ama bişi sorcam gardrop göremedim kıyafetleriniz nerede duruyor ? sağlıkla huzurla oturun sizi tebrik ederim gerçekten
canım gardrobum var ama diğer odada... kiradaki evimdede dolap çoktu o yüzden almamştm... lojmandada yatak odam küçük şansıma o yüzden ben 2 tane gardıro alıp diğer odaya koydum.. odaya koyamıcam için takımın dolabını almak mantıklı değildi.. bende 500 tl ye 2 tane 4 kapaklı dolap aldım her şeyimi topladı :))
hmmm ...yani 8 kapaklı dolap oldu di mi? valla çok mantıklı bayılıyorum böyle akıllı kadınlara...inşallah en kısa zamanda ev alıp gönlüne göre döşrsin canım
inanılır gibi değil eline sağlık maşallah ne diyeyim ağzım açık kaldı desem az gelir yani siz düşünün :)
en çok şaşırdığım da bu değişimden ziyade bir lojmana verdiğiniz emek. ben de memur çocuğuyum lojmanda kaldık ben çocukken pisliğinii rezilliğini hala hatırlarım zaten annem 2 yıl dayanabilmişti :/
siz çiçek gibi yapmışsınız mutfakla salon hele şahane olmuş eski fotolarla alakası yok. güle güle oturun içinde inşallah.
Öncelikle çok temiz güzel olmuş ama yanlış anlamazsanız yazıcam:) herkes haklı bulmuş ama:) lojmanda oturmanın mantığı para biriktirip ev almak o yüzden bir çok insan masraf yapmıyor sizin gibi istisnalar olabiliyor tabi ama masraf yapmayanları eleştirmek bana doğru gelmiyor,ben evlendiğimde hiç eşyam yoktu oturduğum ev boyanmandan oturdum yıllarca birde eşinizde anlayışlıymış yapmış tadilat maalesef çoğu eş yapmıyor bunu dediğim gibi kirada oturduğum halde iki yıl boya yaptıramadık eşyaların taksitlerinden belimiz bükülmüştü, umarım anlatabilmişimdir herkesin neden tadilat yapamadığını üç bin lira bir çok insan için yüksek bir meblağ, güle güle oturun ağız tadıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?