Lojman Evim !!

sizde eşimle bana benziyorsunuz bizde şimdiye kadar 2 ev degiştirdik ve kendi evimiz gibi tadilat yaptık mutfaktan tuttanda banyo ve parkesine kadar eşim kendisi yaptı ama şunu da belirteyim sizden sonra gelen insanlar malesef düzgün kullanmazlar. kendiniz kaldıgınız sürece ev içinize siner . güle güle oturun ellerinize sağlık. allah herkese ev nasip etsin inşallah

tam tamına 3 kere baktım gerçekten çiçek gibi olmuş ev :)))) maşallah....

sizde eşimle bana benziyorsunuz bizde şimdiye kadar 2 ev degiştirdik ve kendi evimiz gibi tadilat yaptık mutfaktan tuttanda banyo ve parkesine kadar eşim kendisi yaptı ama şunu da belirteyim sizden sonra gelen insanlar malesef düzgün kullanmazlar. kendiniz kaldıgınız sürece ev içinize siner . güle güle oturun ellerinize sağlık. allah herkese ev nasip etsin inşallah

işçiliğini kaynatamla eşim yaptı benimde.. çok emek verdik gerçekten.. ama bende kıymet bileceklerini sanmıyorum hazıra konuyor ya insanlar kıymet bilmiyor o yüzden... neyse ben içime sine sine oturayımda gerisi Allah kerim artık :) amin amin inşallah Allah herkesin kendisine nasip etsin..

evin çok güzel olmuş.. baya emek harcamışsınız belli.. zevkine , emeğine sağlık canım.. güle güle oturun :46:

Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur sözünün hakkını veren kareler !!!

Kızlar burası lojman rezil bir haldeydi görünenden daha pisti.. insanlar bedavaya otrmuş yıllarca ama hiç bakım yapmamışlar pis pis yaşamışlar... yaptıklarınıda alıp gitmişler... 650 tl kira veriyordum birimizin maaşı nerdeyse eve gidiyordu... Dedim başkaları zengin olcanı param benim yanıma kalsın... sonra lojmana baktım ilk önce vazgeçtim burası çok kötü diye sonra dedim ben burayı adam ederim.. Ve ettiğiimide düşünüyorum.. inanın öyle aşırı meblağlar gitmedi.. 130 tl ücret ödüyorum kendi evin gibi bedavadan biraz pahalı hesabı.. bir kaç bakımla eve benzedi..
kapı kollarını değiştirdim
kapıları duvarları tavanları boyadım
mutfak çok küçüktü aradaki duvarı kırıp yan odayla birleştirdim
tuvaletin taşını fayansını, banyonun fayansını değiştirdim
tuvaletin hemen yanında kiler vardı el yıkamaya banyoya gitmişler kileri yıktırıp resimde gördüğnüz lavaboyu yaptırdım
prizleri aldım hepsi değişecek inşallah
kornizleri değiştirdim
yaklaşık 3 bin masraf yaptım çok bir şey değil yani... sonuç ortada yani umarım beğenirsiniz sizde :))

bu güne kadar hep takip ettim buradaki evleri ama ilk defa yorum yapıyorum .sana ve senin gibi düşünen insanlara saygılar diyorum arkadaşım.sen gerçekten devletin malı deniz..... demiyenlerdensin. ben de yıllarca lojmanda oturdum ve yine oturacağım ve aynı hassasiyeti gösterip yine ''yaşadığım yeri''güzelleştireceğim.ve yaptırdıklarımı alıp götürmeyeceğim:))unutmasınlar ki aslan yattığı yerden belli olur.hayırlı uğurlu olsun, ellerine sağlık harikaaaaaaaaaaaaaa olmuş.yüreğine de sağlık. her yiğidin harcı değildir. temize herkes oturur.helal olsun...sana ve ailene mutluluklar

ayyyy valla böyle konulara bayılıyorum.
çünkü benim gibi bir üşengece vavvvvv bu hatunlar ne hamarat dedirtiyor.
yaptıkların boşa gitmemiş.
harika. hepsine bayıldım.
hele mutfağına baktığımda :53::53::53::53: şöyle kaldım.
çok mantıklı tebrikler:46::46::46:

çok hoş olmuş ellerinize sağlık güle güle oturun ama bişi sorcam gardrop göremedim kıyafetleriniz nerede duruyor ? sağlıkla huzurla oturun sizi tebrik ederim gerçekten :nazar::nazar:

gercekten cok guzel olmus mıllet lojman dıye begenmıyor evlerı.bızde lojmanda oturyroz bırazcık masrafla cillop gibi oldu :dsizinkısı dahada cillop olmus masallah gule gule oturun

bu güne kadar hep takip ettim buradaki evleri ama ilk defa yorum yapıyorum .sana ve senin gibi düşünen insanlara saygılar diyorum arkadaşım.sen gerçekten devletin malı deniz..... demiyenlerdensin. ben de yıllarca lojmanda oturdum ve yine oturacağım ve aynı hassasiyeti gösterip yine ''yaşadığım yeri''güzelleştireceğim.ve yaptırdıklarımı alıp götürmeyeceğim:))unutmasınlar ki aslan yattığı yerden belli olur.hayırlı uğurlu olsun, ellerine sağlık harikaaaaaaaaaaaaaa olmuş.yüreğine de sağlık. her yiğidin harcı değildir. temize herkes oturur.helal olsun...sana ve ailene mutluluklar

çoook teşekkür ediyorum... kesinlikle aslan yattığı yerden bellil olur cümlesine bende katılıyorum.. hem içim sine sine kullanırım hemde çıktığımda arkamdan kimse laf edemez.. umarım benden sonrakilerde düzgün kullanırda ondan sonrakilere de güzel bir ev kalır...

ayyyy valla böyle konulara bayılıyorum.
çünkü benim gibi bir üşengece vavvvvv bu hatunlar ne hamarat dedirtiyor.
yaptıkların boşa gitmemiş.
harika. hepsine bayıldım.
hele mutfağına baktığımda :53::53::53::53: şöyle kaldım.
çok mantıklı tebrikler:46::46::46:

çok teşekkür ediyorum :))

çok hoş olmuş ellerinize sağlık güle güle oturun ama bişi sorcam gardrop göremedim kıyafetleriniz nerede duruyor ? sağlıkla huzurla oturun sizi tebrik ederim gerçekten :nazar::nazar:

canım gardrobum var ama diğer odada... kiradaki evimdede dolap çoktu o yüzden almamştm... lojmandada yatak odam küçük şansıma o yüzden ben 2 tane gardıro alıp diğer odaya koydum.. odaya koyamıcam için takımın dolabını almak mantıklı değildi.. bende 500 tl ye 2 tane 4 kapaklı dolap aldım her şeyimi topladı :))

canım gardrobum var ama diğer odada... kiradaki evimdede dolap çoktu o yüzden almamştm... lojmandada yatak odam küçük şansıma o yüzden ben 2 tane gardıro alıp diğer odaya koydum.. odaya koyamıcam için takımın dolabını almak mantıklı değildi.. bende 500 tl ye 2 tane 4 kapaklı dolap aldım her şeyimi topladı :))

hmmm ...yani 8 kapaklı dolap oldu di mi? valla çok mantıklı bayılıyorum böyle akıllı kadınlara...inşallah en kısa zamanda ev alıp gönlüne göre döşrsin canım :46:

inanılır gibi değil eline sağlık maşallah ne diyeyim ağzım açık kaldı desem az gelir yani siz düşünün :)

en çok şaşırdığım da bu değişimden ziyade bir lojmana verdiğiniz emek. ben de memur çocuğuyum lojmanda kaldık ben çocukken pisliğinii rezilliğini hala hatırlarım zaten annem 2 yıl dayanabilmişti :/

siz çiçek gibi yapmışsınız mutfakla salon hele şahane olmuş eski fotolarla alakası yok. güle güle oturun içinde inşallah.

hmmm ...yani 8 kapaklı dolap oldu di mi? valla çok mantıklı bayılıyorum böyle akıllı kadınlara...inşallah en kısa zamanda ev alıp gönlüne göre döşrsin canım :46:

aynen canım 8 kapılı 4 çekmeceli dolabım var :DDDD zaten kendi evimdede gardırop almayı düşünmüyorum kendim tasarlayıp özel yaptırmak istiyorum.. hazır gardıropların içi çok kullanışlı olmuyor...amin amin rabbim herkesin kendisine nasip etsin inşallah....

inanılır gibi değil eline sağlık maşallah ne diyeyim ağzım açık kaldı desem az gelir yani siz düşünün :)

en çok şaşırdığım da bu değişimden ziyade bir lojmana verdiğiniz emek. ben de memur çocuğuyum lojmanda kaldık ben çocukken pisliğinii rezilliğini hala hatırlarım zaten annem 2 yıl dayanabilmişti :/

siz çiçek gibi yapmışsınız mutfakla salon hele şahane olmuş eski fotolarla alakası yok. güle güle oturun içinde inşallah.

çok sağol canım elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık işte... bütün eşyalarımı özenle seve seve aldım hepsini tek tek kendim seçtim...

Öncelikle çok temiz güzel olmuş ama yanlış anlamazsanız yazıcam:) herkes haklı bulmuş ama:) lojmanda oturmanın mantığı para biriktirip ev almak o yüzden bir çok insan masraf yapmıyor sizin gibi istisnalar olabiliyor tabi ama masraf yapmayanları eleştirmek bana doğru gelmiyor,ben evlendiğimde hiç eşyam yoktu oturduğum ev boyanmandan oturdum yıllarca birde eşinizde anlayışlıymış yapmış tadilat maalesef çoğu eş yapmıyor bunu dediğim gibi kirada oturduğum halde iki yıl boya yaptıramadık eşyaların taksitlerinden belimiz bükülmüştü, umarım anlatabilmişimdir herkesin neden tadilat yapamadığını üç bin lira bir çok insan için yüksek bir meblağ, güle güle oturun ağız tadıyla.

elinize sağlık güzel olmuş,güle güle oturun
şu an oturduğum lojman temiz ama pis olsaydı bende aynısını yapardım,
sonuçta önemli olan yaşadığım evin içime sinmesi
azıcıkta masraf yapılabilir,herşeyi devletten beklememek lazım :1:
fakat birşey sorucam,duvarları yıktım demişsiniz
lojmanlarda bu tarz tadilatlara izin verilmiyor diye biliyorum
izin almadan mı yaptınız??

Öncelikle çok temiz güzel olmuş ama yanlış anlamazsanız yazıcam:) herkes haklı bulmuş ama:) lojmanda oturmanın mantığı para biriktirip ev almak o yüzden bir çok insan masraf yapmıyor sizin gibi istisnalar olabiliyor tabi ama masraf yapmayanları eleştirmek bana doğru gelmiyor,ben evlendiğimde hiç eşyam yoktu oturduğum ev boyanmandan oturdum yıllarca birde eşinizde anlayışlıymış yapmış tadilat maalesef çoğu eş yapmıyor bunu dediğim gibi kirada oturduğum halde iki yıl boya yaptıramadık eşyaların taksitlerinden belimiz bükülmüştü, umarım anlatabilmişimdir herkesin neden tadilat yapamadığını üç bin lira bir çok insan için yüksek bir meblağ, güle güle oturun ağız tadıyla.

Farklı bir açıdan bakmışsınız saygı duyarım buna açıklıyayım o zaman size... Bende 2 ay kirada oturdum hiç lojman aklımda yoktu ikimizde çalışıyoruz ama düğün borcumuzda çoktu.. lojmanlar bakımsız olduğu için genelde boş duruyordu zaten... ben o masrafı yapmasamda her ay 650 tl kira ödeyecektim... ve hesapladığımda 5 sene otursam 30 bin yanıma kalacaktı 3 bin 5 bin masraf yapmışım çokmu yani... bende param çok olduğundan bakım yapmadım temizliğe önem verdiğimden kendimi değerli kıldığımdan pis bir evde oturamıycam için bakım yaptım.. ve hepsini borçla taksitle yaptık ve hala ödüyorumda borcunu !!! ayrıca kira ile lojman kavramlarının farklı olduğunu düşünüyorum ! Bende bekarken kirada durdum ve boya yaptırmadım... ki evin eski hallerini görüyorsunuz yapılan tadilatı bir boyayla kıyaslamanız doğru değil diye düşünüyorum...

evet devletin lojmanlarında bedavaya oturup bir çivi çakmayan veee aksine çivi çakmak yerine bir çivi söküp giden, daha da berbat hale getiren insanlırı KINIYORUMMM !!... Bu evlr niye pis bu kadar kendi kendine mi bu hale geldi daha önce giren insanların marifeti değilmi yani ???

Back
X