Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sondan başlayarak yazayım, gerçekten mutsuzsanız çocuk için evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz zira mutsuz anne mutsuz çocuk demek ama sizin de hatalarınız var, mesela her tartışmada, ki eğer şiddet vb yoksa konuşarak çözülecek tartışmalarda anne evine gidilmez, ne erkek ne de kadın kapıyı vurup vurup gitmemeli.Selam Arkadaşlar,
daha önceki konumu okuduysanız muhtemelen az çok yaşadıklarımı biliyorsunuzdur.
Ben eşimden soğudum.
2 sefer büyük tartışma yaşadık ikisindede annemlere gittim.
Annemlerdeyken mutluydum ve boşanmakla ilgili hiç bir korkum yoktu sadece çocuğuma acıdım ve geri geldim.
2. Tartışmada aynı şekil bu sefer annemin zoruyla geri eşimin yanına döndüm.
Ama ben burda hiç mutlu değilim.
Sizce çocuk için mutsuz bir hayata katlanmalı mı bir insan yoksa kendi mutlu olupta çocuğunada mutlu bakıp mı yaşamalı bir insan?
Psikolojik şiddet vardı. Ben hep konuşarak çözmeye çalıştım ama hiç konuşup anlaşamadık çünkü konuşmuyor üzerini örtüyor.Ortada siddet mi vardi? Niye evinizi terk edip duruyorsunuz? Mutsuz bir evliligi sürdürmeyin eyvallah. Ama madem evlat sahibi oldunuz beraber, profesyonel destek alip öyle karar vermenizi öneririm. Evinizi de terk edip durmayin. Ha siddet varsa o ayri tabi.
Psikolojik şiddet vardı. Ben hep konuşarak çözmeye çalıştım ama hiç konuşup anlaşamadık çünkü konuşmuyor üzerini örtüyor.
Sonra telefondan herşeyi yazıyor.
Benim eşim de konuşmaz aradan zaman geçer telefondan yazar. Bazı Erkekler iletişim konusunda çok zayıf oluyor. Her kavgada Ailenize gitmeyin kayınvalideniz de gelmesin. Çocuğun bakımını da derdini de kavgalarınızı da birlikte kendi evinizde yaşayın. Niraz zaman tanıyın kendinize. Kendi içinize yönelinPsikolojik şiddet vardı. Ben hep konuşarak çözmeye çalıştım ama hiç konuşup anlaşamadık çünkü konuşmuyor üzerini örtüyor.
Sonra telefondan herşeyi yazıyor.
Çok anneci, birsey oldugunda yok anneme böyle yaptın yok şöyle yaptin.Tam olarak sorunlarınız ne? Ortada bir bebek var direkt olarak boşan diyemem ben de lohusayım bir bebeğe tek bakmak çok zor babaya da ihtiyacı var şiddet aldatma vs yoksa biraz bekle derim karar vermek için de çok erken psikolojimiz de bozuk çünkü bu dönem , en ufak şey de bana da batıyor eşim
Benim evim küçük oldugu için annemlerde kaldım lohusayken.Eşinizin destek olmama ve annesinin onayı ile kendi annenizde kalmanıza tamam demesini hoş bulmadım.
Lohusa kafası çok başka bir şey kendimden biliyorum. Her lafın batması ağlama krizleri vs hemen hemen tüm kadınlar yaşamıştır. Eşinizden destek görememek de sizi iyice dibe çekmiştir.
Ancak açıkçası ben sizi de sürekli anne evine gitme konusunda yanlış buldum.
Lohusa zamanı anneniz gelebilirdi. Hadi diyelim annede kalmayı tercih ettiniz, şu an neden sürekli bir geceliğine annenizde kalmak istiyorsunuz?
Siz kayınvalide de rahat edemiyorsunuz, eşiniz aynı şeyi hissediyor olamaz mı? 6 ay olmuş, sürekli anne evinde kalmaya gidilmez. Bu annenize gitmeyin, görüşmeyin demek değil. Ama artık kendi evinizin sorumluluğunu almanız gerekiyor.
Aile evinde şu an mutlusunuz çünkü onlardan destek alıyorsunuz. Yardımcı oluyorlar.
Eve gelince boş, bomboş, her şey sizin sorumluluğunuzda olduğu için daralıyorsunuz. Bence boşanmayı bu yüzden istiyorsunuz.
Boşanmayı düşünmeden önce bence terapi almanız gerekiyor.
Çift terapisinin yanında siz de bence lohusalıktan çıkamamışsınız, kendiniz için de gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Uzman görüşü gerekiyor.
İnanın ilk baslarda esimle ayrilacagiz diye çok korktum sonra annesi sürekli herseye müdahale etmeye basladi. Bende artik tükendimZaman tanıyın , lohusalık ve sonraki süreç insan çok fevri olup yanlıs kararlar verebılır
8 aylık olacak haftayaDiğer konuyu bilmiyorum ama bebek yeniyse biraz zaman verin kendinize.