Lohusalıkta terleyen bir tek ben miyim ?????

m_junior_mk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
41
3
16
Trabzon
arkadaşlar doğum yaptığımdan beri istisnasız her uykumda resmen kan ter içinde kalkıyorum . göğüslerimin arası , özellikle boynum ve saç diplerim sırılsıklam ter, herkeste böylemi???

arkadaşlar doğum yaptığımdan beri istisnasız her uykumda resmen kan ter içinde kalkıyorum . göğüslerimin arası , özellikle boynum ve saç diplerim sırılsıklam ter, herkeste böylemi???

Canim bende de aynısı oluyor terliyorum sonra da üşüme tutuyor özellikle geceleri cok oluyor emzirdigimizden dolayı olsa gerek benim 46 günlük bebeğim var bir süre de devam eder bu terleme olayı diye tahmin ediyorum...:44:

kızlar siz lohusalık terini atmamışsınızda ondan galiba.özellikle ilk haftanızda yeni doğum yaptığınızda yatarak dinlenirken hava sıcak ve üşümüyor dahi olsanız en az 3-4 kere,üzerinize kalın yorganı örtüp terlemeniz gerekiyordu.iyice sırılsıklam oluyorsun sonrada üzerini değiştiriyorsun.bunu büyükler bilip yaptırırlar genelde ama acaba size diyen mi olmadı?

lohusalık terini atmayanlar işte böyle sonradan terler üşüme nöbetleri tutar ve daha çabuk hastalanırlarmış.siz yeterki olmayında.uygun dinlenme vaktinizde siz yatıp bir ter atın önerim.

Bende de öyleydi. Bir de benim doğum yaptığım gün son 130 yılın en sıcka günüydü. :))) Geçiyor zamanla. Hamilelik sırasında vücudun yaptığı ödemi atıyorsunuz.

Cok cok normal ilk 3,4 hafta asiri terlemek ama cok dikkatli olmaniz lazim insan cok cabuk usutebiliyor .. birdeterlemenin avantaji bol suicirtiyor o suyun sayesindede cok kolay bi sekilde ilk ay baya bi kilo kaybediliyo ..;))

benim bebeğim 5. ayına girdi ama hala geçmedi bu terleme olayı hayatım boyunca hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum sırılsıklam oluyo yastığım çarşafım :((

aynen emzirirken sırılsıklam galıyordum hayatımda terlemedıgım kadar terledım saclarım banyo yapmısım gıbı devamlı ıslaktı şükür bıkac haftadır kalmadı bu terlemeler

kızlar siz lohusalık terini atmamışsınızda ondan galiba.özellikle ilk haftanızda yeni doğum yaptığınızda yatarak dinlenirken hava sıcak ve üşümüyor dahi olsanız en az 3-4 kere,üzerinize kalın yorganı örtüp terlemeniz gerekiyordu.iyice sırılsıklam oluyorsun sonrada üzerini değiştiriyorsun.bunu büyükler bilip yaptırırlar genelde ama acaba size diyen mi olmadı?

lohusalık terini atmayanlar işte böyle sonradan terler üşüme nöbetleri tutar ve daha çabuk hastalanırlarmış.siz yeterki olmayında.uygun dinlenme vaktinizde siz yatıp bir ter atın önerim.

Yok ya kİmse yaptırmadı dediğini yapiyim bir an önce 53 günlük bebeğim var hala terliyorum :( bademciklerimde sisip duruyo

Yok ya kİmse yaptırmadı dediğini yapiyim bir an önce 53 günlük bebeğim var hala terliyorum :( bademciklerimde sisip duruyo

evet ya banada kimse söylemedi öyle bişey bende denicem, havalar serinledide ondan mı hafifledi yoksa lohusalık bitti ondanmı b u aralar eskisi kadar terlemiyorum ama ilk 3 ay resmen sırılsıklamdım .benimde kızım 65 günlük .bu arada benimde sık sık bademciklerim şişiyo .demek tek ben değilmişim .doğumdan sonra 5-6 kez şişti heralde benim .

ben tam çaresizim kızlar,
bebeğim 16 aylık ve ben hala terliyorum doğumdan önce asla terleme olmazdı.şimdi asla penye bady tshirt giyemiyorum hep geniş şeyler siyah ya da beyaz şeyler,eski kiloma dönmeme rağmen hala terliyorum ve ani ateş basması..hayatımı olumsuz etkiliyor.napcağımı bilmiyorum hangi alan doktoruna gitmek lazım acaba.o koca karı şeyini ben de yapmadım akıl veren olmadı.keşke yapsaymışım acaba saunaya falan gidip terimizi atsak off napsammm

evet ya banada kimse söylemedi öyle bişey bende denicem, havalar serinledide ondan mı hafifledi yoksa lohusalık bitti ondanmı b u aralar eskisi kadar terlemiyorum ama ilk 3 ay resmen sırılsıklamdım .benimde kızım 65 günlük .bu arada benimde sık sık bademciklerim şişiyo .demek tek ben değilmişim .doğumdan sonra 5-6 kez şişti heralde benim .
En sonunda grip oldum dünden beri neler çekiyorum oğluma cok yaklasamiyorum :((:2:

Back