- Konu Sahibi m_junior_mk
arkadaşlar doğum yaptığımdan beri istisnasız her uykumda resmen kan ter içinde kalkıyorum . göğüslerimin arası , özellikle boynum ve saç diplerim sırılsıklam ter, herkeste böylemi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar doğum yaptığımdan beri istisnasız her uykumda resmen kan ter içinde kalkıyorum . göğüslerimin arası , özellikle boynum ve saç diplerim sırılsıklam ter, herkeste böylemi???
kızlar siz lohusalık terini atmamışsınızda ondan galiba.özellikle ilk haftanızda yeni doğum yaptığınızda yatarak dinlenirken hava sıcak ve üşümüyor dahi olsanız en az 3-4 kere,üzerinize kalın yorganı örtüp terlemeniz gerekiyordu.iyice sırılsıklam oluyorsun sonrada üzerini değiştiriyorsun.bunu büyükler bilip yaptırırlar genelde ama acaba size diyen mi olmadı?
lohusalık terini atmayanlar işte böyle sonradan terler üşüme nöbetleri tutar ve daha çabuk hastalanırlarmış.siz yeterki olmayında.uygun dinlenme vaktinizde siz yatıp bir ter atın önerim.
Yok ya kİmse yaptırmadı dediğini yapiyim bir an önce 53 günlük bebeğim var hala terliyorum bademciklerimde sisip duruyo
En sonunda grip oldum dünden beri neler çekiyorum oğluma cok yaklasamiyorum 2:evet ya banada kimse söylemedi öyle bişey bende denicem, havalar serinledide ondan mı hafifledi yoksa lohusalık bitti ondanmı b u aralar eskisi kadar terlemiyorum ama ilk 3 ay resmen sırılsıklamdım .benimde kızım 65 günlük .bu arada benimde sık sık bademciklerim şişiyo .demek tek ben değilmişim .doğumdan sonra 5-6 kez şişti heralde benim .