- 29 Ağustos 2014
- 50
- 29
- 288
- 39
Sizinde mi doğum sonrası hipertansiyon ne kadar zaman sonra duzeldinjz bende yeni dogum yaptm tansiyom dusmuyir
bende yeni dogum yaltm tansiyonnm yuksek hep siz ne kadar zaman sonra duzeldnzSizinde mi doğum sonrası hipertansiyon
Merhaba gecmis olsun ilac kullaniyor musunuzbende yeni dogum yaltm tansiyonnm yuksek hep siz ne kadar zaman sonra duzeldnz
evet kullaniyorum ama ona ragmen yuksek tansiyonumMerhaba gecmis olsun ilac kullaniyor musunuz
simdi nasilssiniz benmde tansiyonm.yuksek hep cok kafaya takıyorumBnmde doğumdan sonra topuk kanı almaya gittiğimde sağlık ocağında hemşire ölçtü yüksekti biraz ondan sonra ara ara yükseldi fazla kilolorimi verdim kafaya takmamaya başlayınca geçtiğini gördüm en çok stres yükseltiyor bilginiz olsun.bn ilac kullanmadım kardiyoloji doktoru diyet önerdi grip oldugumda 17 ye yükseldi onun dışında 14-15 arası gidip geliyordu
Merhaba canım bende 3 eylülde doğum yaptım topuk kanı aldıklarında 13/9 çıkmıştı hiç aklıma gelmezdi tansiyonumu ölçmek ebe biraz yüksek diyince bi ölçeyim dedim 15-16-17/11 e kadar yükseldi sonra hastaneye gittiğimde ilaç verdiler düştü ertesi günü kardiyoloji doktoru norvacs 10 mg başlattı 1 ay kullandım ilacı kullandığımda tansiyonum normal seyrediyordu aralarda çıkıp hatta çok düşüyordu 8/5 e düştüğüde oldu sonra ilaçsız 2 hafta takip sonrası diyet verdi 0 tuz hergün tempolu yürüyüşle düzene girer dedi dahiliyede tansiyonunu ölçmeyi bırak dedi tahlillerimde temiz kolestrol bitek yüksek bi tık doğum kilolarımıda fazlasıyla verdim akşamları 14/9 15/10 en yüksek bunları görüyorum arada 12/8 e düştüğüde oluyo senin şimdiki durumun nedir benimkide yavaş yavaş düzene girer mi merak ediyorum 14-15 olduğunda çok hafif baş ağrım oluyo bağışıklık kazanmış gbiyim öyle kötü olmuyormrhb suan nasıl suzeldimi bende aunu sorunu yaşıyorum tansiyonm yüksek hep
Gebelikte düşük tansiyonlu olup Lohusalıkta tansiyon yüksekliği yaşayan var mı??? Ne yaptınız? İlac kuben varım 1 ay önce doğum yaptım tansiyonum yüksek hep3sizin düzeldi mi
mrhb tansiyon probleminiz duzeldimiBenim ilk gebeliğimdi, 44 yaşındayım. Yeni farkettik tansiyonu(gebelikte de düzenli ölçtük, şükür yoktu ters bir durum) kızım 2 aylık, kalbim ağrıyor gibi geldi gittim doktora. Tansiyonum 170/110 çıktı. Takip edelim dedi doktor. Evde 144/89 civarı ölçümlerim. Sizin nasıl iyileşti, emzirirken ilaç kullanılıyor mu bu durumda? Geçici mi kalıcı mı çok endişeliyim.
mrhb bende aynı sorunu yaşıyorum sizin gectimi tansiyon probleminizSizinde mi doğum sonrası hipertansiyon
Gebelikte düşük tansiyonlu olup Lohusalıkta tansiyon yüksekliği yaşayan var mı??? Ne yaptınız? İlac kullandı
mrhb sizin düzeldi mi tansiyon probleminiz bende de aynı sorun varMerhaba gecmis olsun ilac kullaniyor musunuz
Kaca cikiyor yukselinceBenim bebeğim 10 aylık oldu ara ara yükseliyor. Kafam rahatsa uykumu almissam normal çıkıyor tansiyonum. Yorgunluk uykusuzlu etkiliyor
Merhaba dogum yapalı 3 ay oldu norvasc 5 mg kullaniyorum hala yükseliyor 25 kg verdim ama yine de tansiyon problemim devam ediyor çünkü cok stresliyim.Yoruldugumda sinirlendigimde yükseliyor.ilac kullanirken en yüksek 15/9 u gordum.Ilaca başlamadan 17/10 lara çıkmıştı.Beni üzen bebeğime bu ilac zarar veriyor mu doktor sorun olmaz dedi ama bebeğimde alerji problemi cikti egzama kanlı kaka bir de onun süt yumurta diyetini yapiyorum.Acaba diyorum ilac mi etkiliyor.Bu hafta hacamat yaptıracağım bakalim inşeAllah fayda eder.Doktor sen tansiyon hastasi değilsin lohusa depresyonuna girmişsin dedi ama bu kadar yüksek olur mu destek almam gerekiyormuş.mrhb sizin düzeldi mi tansiyon probleminiz bende de aynı sorun var
Benim bebeğim 11 aylık olacak halada devam ediyor. Az önce bile 15/90 olmuştu. Bazen iyi oluyorum düzeliyor bitti diyorum tansiyonum ama sonra yine ara ara yükseliyor moralim bozuluyo dogum sekliniz nasıldı bide panik ataginiz var mı
Merhaba dogum yapalı 3 ay oldu norvasc 5 mg kullaniyorum hala yükseliyor 25 kg verdim ama yine de tansiyon problemim devam ediyor çünkü cok stresliyim.Yoruldugumda sinirlendigimde yükseliyor.ilac kullanirken en yüksek 15/9 u gordum.Ilaca başlamadan 17/10 lara çıkmıştı.Beni üzen bebeğime bu ilac zarar veriyor mu doktor sorun olmaz dedi ama bebeğimde alerji problemi cikti egzama kanlı kaka bir de onun süt yumurta diyetini yapiyorum.Acaba diyorum ilac mi etkiliyor.Bu hafta hacamat yaptıracağım bakalim inşeAllah fayda eder.Doktor sen tansiyon hastasi değilsin lohusa depresyonuna girmişsin dedi ama bu kadar yüksek olur mu destek almam gerekiyorm bende aynı ilacı kullaniyordm bebege gecer diye emzirmeyi bırakmak zorunda kaldm malesef birde antidepresan ilacı alıyorum birakmak zorunda kaldm
Merhaba dogum yapalı 3 ay oldu norvasc 5 mg kullaniyorum hala yükseliyor 25 kg verdim ama yine de tansiyon problemim devam ediyor çünkü cok stresliyim.Yoruldugumda sinirlendigimde yükseliyor.ilac kullanirken en yüksek 15/9 u gordum.Ilaca başlamadan 17/10 lara çıkmıştı.Beni üzen bebeğime bu ilac zarar veriyor mu doktor sorun olmaz dedi ama bebeğimde alerji problemi cikti egzama kanlı kaka bir de onun süt yumurta diyetini yapiyorum.Acaba diyorum ilac mi etkiliyor.Bu hafta hacamat yaptıracağım bakalim inşeAllah fayda eder.Doktor sen tansiyon hastasi değilsin lohusa depresyonuna girmişsin dedi ama bu kadar yüksek olur mu destek almam gerekiyorm bende aynı ilacı kullaniyordm bebege gecer diye emzirmeyi bırakmak zorunda kaldm malesef birde antidepresan ilacı alıyorum birakmak zorundabkald
Benim bebeğim 11 aylık olacak halada devam ediyor. Az önce bile 15/90 olmuştu. Bazen iyi oluyorum düzeliyor bitti diyorum tansiyonum ama sonra yine ara ara yükseliyor moralim bozuluy panik atak yada anksiyete varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?