Lohusalıkta tansiyon yüksekliği yaşayan var mı???

simdi nasilssiniz benmde tansiyonm.yuksek hep cok kafaya takıyorum

mrhb tansiyon probleminiz duzeldimi

mrhb sizin düzeldi mi tansiyon probleminiz bende de aynı sorun var
Merhaba dogum yapalı 3 ay oldu norvasc 5 mg kullaniyorum hala yükseliyor 25 kg verdim ama yine de tansiyon problemim devam ediyor çünkü cok stresliyim.Yoruldugumda sinirlendigimde yükseliyor.ilac kullanirken en yüksek 15/9 u gordum.Ilaca başlamadan 17/10 lara çıkmıştı.Beni üzen bebeğime bu ilac zarar veriyor mu doktor sorun olmaz dedi ama bebeğimde alerji problemi cikti egzama kanlı kaka bir de onun süt yumurta diyetini yapiyorum.Acaba diyorum ilac mi etkiliyor.Bu hafta hacamat yaptıracağım bakalim inşeAllah fayda eder.Doktor sen tansiyon hastasi değilsin lohusa depresyonuna girmişsin dedi ama bu kadar yüksek olur mu destek almam gerekiyormuş.

Benim bebeğim 11 aylık olacak halada devam ediyor. Az önce bile 15/90 olmuştu. Bazen iyi oluyorum düzeliyor bitti diyorum tansiyonum ama sonra yine ara ara yükseliyor moralim bozuluyor

Benim bebeğim 11 aylık olacak halada devam ediyor. Az önce bile 15/90 olmuştu. Bazen iyi oluyorum düzeliyor bitti diyorum tansiyonum ama sonra yine ara ara yükseliyor moralim bozuluy panik atak yada anksiyete varmı

Ben doğum öncesi bütün hayatım boyunca hep hipotansiftim hep düşüktü tansiyonum doğum yaptıktan sonra deng bozuldu bu üçüncü Sezeryanim daha öncekilerde böyle sıkıntı hiç olmamışti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…