Lohusalıkta tansiyon yüksekliği yaşayan var mı???

Ben doğum öncesi bütün hayatım boyunca hep hipotansiftim hep düşüktü tansiyonum doğum yaptıktan sonra deng bozuldu bu üçüncü Sezeryanim daha öncekilerde böyle sıkıntı hiç olmamışti
Benmde dogum öncesi tansiyonm dusuktu hep simdi yuksek heralde stres yaotigimdan cok sizee anksiyete oanik atak varmı

Merhaba dogum yapalı 3 ay oldu norvasc 5 mg kullaniyorum hala yükseliyor 25 kg verdim ama yine de tansiyon problemim devam ediyor çünkü cok stresliyim.Yoruldugumda sinirlendigimde yükseliyor.ilac kullanirken en yüksek 15/9 u gordum.Ilaca başlamadan 17/10 lara çıkmıştı.Beni üzen bebeğime bu ilac zarar veriyor mu doktor sorun olmaz dedi ama bebeğimde alerji problemi cikti egzama kanlı kaka bir de onun süt yumurta diyetini yapiyorum.Acaba diyorum ilac mi etkiliyor.Bu hafta hacamat yaptıracağım bakalim inşeAllah fayda eder.Doktor sen tansiyon hastasi değilsin lohusa depresyonuna girmişsin dedi ama bu kadar yüksek olur mu destek almam gerekiyormu anksiyete panik ayağınız varmı

Ben doğum öncesi bütün hayatım boyunca hep hipotansiftim hep düşüktü tansiyonum doğum yaptıktan sonra deng bozuldu bu üçüncü Sezeryanim daha öncekilerde böyle sıkıntı hiç olmamışti
Tansiyon dusuklugu de hipertansiyon belirtisiymis.Benim normal sinirlar içerisindeydi 9/6 10/6 hipertansiyon cikacagi aklima gelmezdi.Dogum sonrasi anlık bir durum asiri kaygı sinir uykusuzluk zaten hormonal bir dengesizlik var vucutta tansiyon oynuyor.Sonra biz bu durumu da stres yapip geçmesine izin vermiyoruz.Benim çevremde çok 14 cikti normal diyip sakin kalıyor ben 14 gördüğümde daha fazla yükseliyor geçeceği varsa da 3 aydır geçmiyor

Tansiyon dusuklugu de hipertansiyon belirtisiymis.Benim normal sinirlar içerisindeydi 9/6 10/6 hipertansiyon cikacagi aklima gelmezdi.Dogum sonrasi anlık bir durum asiri kaygı sinir uykusuzluk zaten hormonal bir dengesizlik var vucutta tansiyon oynuyor.Sonra biz bu durumu da stres yapip geçmesine izin vermiyoruz.Benim çevremde çok 14 cikti normal diyip sakin kalıyor ben 14 gördüğümde daha fazla yükseliyor geçeceği varsa da 3 aydır geçmiyor
İnanın aynı bende öyleyim stresden daha da yukseltiyorum tansiyonu olcutugumde psikiyatrimde bana 14 sonrasi yüksek tansiyon dedi 14 cokda yuksek degil dedi ama gel gor ki bunu anlayayım uykusuzluk stresde tetikliyor bende cok stres ve sinir oldu dogum sonrası inşallah gecer biran önce duzeliriz

Emzirmeyi bıraktıktan sonra ve de kilo verdikten sonra düzelmişti 2 doğumu yaptım doğuma 2 hafta kala yine hafif yükselmeler oldu doğumdan sonra sağlık ocağında ölçüldü
Yine yüksek çıktı ama kafaya takmıyorum hiç de ölçmedim bir daha yüksek dediğim 14 civarıydı geeceğine inanıyorum kafaya takmıyorum ilk ki doğumum da çok kafaya taktığım için çok sıkıntılar yaşadım yükselmeyeceği varsa da yükseliyordu o yüzden takmıyorum kafaya ve geçeceğine inanıyorum yüksekse de kendimi iyi hissediyorum şu an

Yine yüksek çıktı ama kafaya takmıyorum hiç de ölçmedim bir daha yüksek dediğim 14 civarıydı geeceğine inanıyorum kafaya takmıyorum ilk ki doğumum da çok kafaya taktığım için çok sıkıntılar yaşadım yükselmeyeceği varsa da yükseliyordu o yüzden takmıyorum kafaya ve geçeceğine inanıyorum yüksekse de kendimi iyi hissediyorum şu
Yine yüksek çıktı ama kafaya takmıyorum hiç de ölçmedim bir daha yüksek dediğim 14 civarıydı geeceğine inanıyorum kafaya takmıyorum ilk ki doğumum da çok kafaya taktığım için çok sıkıntılar yaşadım yükselmeyeceği varsa da yükseliyordu o yüzden takmıyorum kafaya ve geçeceğine inanıyorum yüksekse de kendimi iyi hissediyorum şu an
Tansiyon ilacı kullandiniz mi hic bende cok kafaya takıyorum her gun olcuyorum tansiyonumu cok korkuyorum

ilk dogu
Emzirmeyi bıraktıktan sonra ve de kilo verdikten sonra düzelmişti 2 doğumu yaptım doğuma 2 hafta kala yine hafif yükselmeler oldu doğumdan sonra sağlık ocağında ölç
ilk dogumdan sonra ne kadar sürmüştü yüksekliginiz

mrhb bende 2 ay önce digum yaptım tansiyonum yuksek hep aynı sorunları yaşıyoruz 05389611836 bana bu numarada ulaşırmisiniz birbirimize destek olalim ayni seyleri yasayan biri olarak konusmak rahatlatabilir

Back
X