Yine yüksek çıktı ama kafaya takmıyorum hiç de ölçmedim bir daha yüksek dediğim 14 civarıydı geeceğine inanıyorum kafaya takmıyorum ilk ki doğumum da çok kafaya taktığım için çok sıkıntılar yaşadım yükselmeyeceği varsa da yükseliyordu o yüzden takmıyorum kafaya ve geçeceğine inanıyorum yüksekse de kendimi iyi hissediyorum şu
Yine yüksek çıktı ama kafaya takmıyorum hiç de ölçmedim bir daha yüksek dediğim 14 civarıydı geeceğine inanıyorum kafaya takmıyorum ilk ki doğumum da çok kafaya taktığım için çok sıkıntılar yaşadım yükselmeyeceği varsa da yükseliyordu o yüzden takmıyorum kafaya ve geçeceğine inanıyorum yüksekse de kendimi iyi hissediyorum şu an
Yine yüksek çıktı ama kafaya takmıyorum hiç de ölçmedim bir daha yüksek dediğim 14 civarıydı geeceğine inanıyorum kafaya takmıyorum ilk ki doğumum da çok kafaya taktığım için çok sıkıntılar yaşadım yükselmeyeceği varsa da yükseliyordu o yüzden takmıyorum kafaya ve geçeceğine inanıyorum yüksekse de kendimi iyi hissediyorum şu an
Tansiyon ilacı kullandiniz mi hic bende cok kafaya takıyorum her gun olcuyorum tansiyonumu cok korkuyorum